annasza33 04.05.07, 14:07 gotującego się rosołku ze świeżą maggi / lubczykiem, czy jak tam to zwał, zarwanym prosto z ogródka. No uwielbiam po prostu i juś! Tak się tylko chciałam radosnym wacikiem podzielić ;))) A jaki zapach w kuchni WY lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazia Re: Uwielbiam zapach... 04.05.07, 16:42 "Najbezczelniej pachnie mloda cebula, kiedy, wie pan, zaczyna sie podsmazac i, rozumie pan, skwierczy, podla, na caly dom." A. Czechow - Syrena :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
biala27 Re: Uwielbiam zapach... 08.05.07, 09:53 ja ogólnie lubię jak jedzenie ładnie pachnie (w trakcie przyrządzania) i zupełnie nie wiem co lubię najbardziej w tej materii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 Re: Uwielbiam zapach... 05.05.07, 00:42 -cynamonu, a najlepiej szarlotki z cynamonem :-) -kawy; świeżo otwierana paczka ma taki zapach, że przez nos czuć smak :-))))) -pomidorów dojrzałych na krzaku, aż przejrzałych, mmm, taki mają słodki zapach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arachnela Re: Uwielbiam zapach... 05.05.07, 09:02 Uwielbiam zapach zupy grzybowej Odpowiedz Link Zgłoś
ewajer Re: Uwielbiam zapach... 05.05.07, 14:32 świeżo zmielona kawa świeży chleb wiosenny pokrojony w plasterki ogórek miażdżony z solą czosnek dojrzałe pomidory dobrze przyprawione mięsa piekące się na grillu o rany mogłabym wymieniać do wieczora, jestem strasznych "węchowcem" Bez zapachów czuję się dziwnie. Tamtej wiosny po długim przeziębieniu straciłam na jakiś czas węch. To było ciężkie przeżycie Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: Uwielbiam zapach... 06.05.07, 12:52 pieczony chleb, cukier puder na ciepłym cieście cynamon gorzka czekolada czosnek i pomidory bardzo dojrzałe pomidory malinowe rabarbar ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mokopi Re: Uwielbiam zapach... 07.05.07, 10:28 czosnek świeża bazylia pomidory oregano, majeranek ogórki Odpowiedz Link Zgłoś