mokk 06.06.03, 21:01 Witam, podzielicie się ze mną jakimś sprawdzonym przepisem na pizzę? Chciałabym nauczyć się przygotowywać ją samodzielnie, bo kupna troszkę mi juz zbrzydła Mokka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania_76 Re: Pizza 06.06.03, 21:13 mokk napisała: > Witam, > > podzielicie się ze mną jakimś sprawdzonym przepisem na pizzę? Chciałabym > nauczyć się przygotowywać ją samodzielnie, bo kupna troszkę mi juz zbrzydła > > Mokka Wrzuć "pizza" w wyszukiwarkę. Przepisów na nią na tym forum było już bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
mokk Re: Pizza 06.06.03, 21:25 hania_76 napisała: >> Wrzuć "pizza" w wyszukiwarkę. Przepisów na nią na tym forum było już bardzo > dużo. Dzięki za pomoc :))) Od razu widać, że jestem tu nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Pizza 06.06.03, 21:29 mokk napisała: > hania_76 napisała: > > >> Wrzuć "pizza" w wyszukiwarkę. Przepisów na nią na tym forum było już b > ardzo > > dużo. > > > Dzięki za pomoc :))) Od razu widać, że jestem tu nowa... Akurat prośby o przepisy na pizzę i spaghetti powtarzają się najczęściej :-) Odpowiedz Link Zgłoś