Gość: maga IP: *.crowley.pl 06.06.03, 21:07 Moze jakies fajne szybkie przepisy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: Co jadacie w takie upały!!!!!! IP: *.tele2.pl 06.06.03, 21:14 ja prawie nic, w dzien np pomidory zalane jogurtem i posypane koperkiem albo pomidory z mozzarella a potem ew. mlode ziemniaki ze szczypiorkiem i duzo kefiru, do ktorego wkrajam koperek. A akurat wczoraj zrobilam cielecine ze szpinakiem, ktora jeszcze mam, wiec zjadam np plaster tej cieleciny z uduszonym szpinakiem. I tyle;-)A jutro wyjezdzam wiec juz nie robie zakupow;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: Co jadacie w takie upały!!!!!! IP: *.we.client2.attbi.com 06.06.03, 21:25 Gość portalu: maga napisał(a): > Moze jakies fajne szybkie przepisy. > pzdr do mnie jeszcze upaly nie dotarly ale podobno w Polsce jest goraco !! Ja w upaly jadam glownie salatki z zieleniny, jakiegos miesa ( pieczony kurczak kupiony w sklepie, pokrojone wedliny , sery, krewetki, tunczyk z puszki itd). Do tego dla odmiany kanapki, na zimno lub zapiekane w opiekaczu bo przeciez jesli sie nagrzeje mieszkanie gotujac to pozniej ochota na zjedzenie przygotowanego posilku odchodzi! Ciekawi mnie , jakie pomysly beda mieli inni tutaj , na forum !! W sam raz dla mnie , przed upalami!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Co jadacie w takie upały!!!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 16:36 Ja bym sobie zjadla zupke owocowa . Niestety nie wiem ja sie ja robi. Pamietam ze zajadalam sie taka pyszna zupka zawsze w szkolnej stolowce :) Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Co jadacie w takie upały!!!!!! 06.06.03, 21:31 Ostatnio prawie nic. Głównie piję hektolitry wody i marzę o tym, żeby popadał deszcz. Jeżeli już coś jeść, to chłodnik, gazpacho, sałatkę. I dużo wody :-) Ale dzisiaj wieczorem zjadłam przepyszną pizzę z górą warzyw w uroczej pizzerii w ładnym zakątku Warszawy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anma Re: Co jadacie w takie upały!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.03, 21:48 W te upały to sie wcale jesc nie chce.... Ale zjadłam dzisiaj prawie kilo czereśni i wypiłam 3 kubki koktailu truskawkowego. Takiego zrobionego osobiście, na kefirku... I chyba jeszcze jeden wypiję..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anma No zapomniałam!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.03, 21:56 No i oczywiscie małosolne zajadam, az nie nadązają się kisić..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: Co jadacie w takie upały!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 21:52 Młode ziemniaki z koperkiem i popijam kefirem. Dwa razy w tygodniu do ziemniaków jajka sadzone (dwa, bo lubię), czasami jeszcze do tego szpinak (mrożonka). Pozdrówka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eowin truskawki.. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.03, 23:33 w niesamowitych ilosciach.. jadam truskawki.. glownie truskawki.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Arbuz 09.06.03, 01:57 Kupuje arbuza olbrzyma, po schlodzeniu w lodowce, kroje w kostki i zjadam widelcem z ogromnej michy....a potem nie moge wstac:)))))) Uwielbiam arbuzy w upalne dni! Zero kalorii przy okazji;P M:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Arbuz IP: *.chello.pl 09.06.03, 17:07 mufka napisała: > Uwielbiam arbuzy w upalne dni! Zero kalorii przy okazji;P Żartujesz, czy naprawde w to wierzysz?! Arbuzy sa bardzo kaloryczne (cukier), ale za to maja 0% tłuszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: Arbuz IP: *.we.client2.attbi.com 09.06.03, 17:17 Gość portalu: Ada napisał(a): > mufka napisała: > > > Uwielbiam arbuzy w upalne dni! Zero kalorii przy okazji;P > > Żartujesz, czy naprawde w to wierzysz?! Arbuzy sa bardzo kaloryczne (cukier), > ale za to maja 0% tłuszczu. Potwiedzam : arbuz to woda z cukrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Co jadacie w takie upały!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 09:43 kluski z truskawkam to podstawa na obiad na kolacje ugotowany kalafior pokrojone pomidorki i ogoreczek zalane majonezem ketrzynskim pycha :) no i zimne mleko z kuleczkami czekoladowymi ale to na sniadanie nawet jak jest goraco nei rezygnuje z kanapeczek z moja pieczenia do tego robie sobei pomidorki ze smietana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: May Re: Co jadacie w takie upały!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.06.03, 19:00 Gość portalu: anka napisał(a): > kluski z truskawkam to podstawa Witam i potwierdzam, taki makaron z mocno dojrzałymi truskawkami, polany jogurtem naturalnym z cukrem,jest niezastąpiony na upalne dni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Co jadacie w takie upały!!!!!! IP: *.vulcan.pl 11.06.03, 21:16 Ja wolę zimny ryż z sosikiem z truskawek ze śmietanką lub jogurtem naturalnym, może też być serek homogenizowany wanilia, dla mnie najlepszy Danio Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Co jadacie w takie upały!!!!!! 09.06.03, 17:08 Młode kartofelki, koperek, maślanka albo zsiadłe mleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok sałatka grecka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 20:08 zdecydowanie sałatka grecka. mocno schłodzona i z dużą ilością oliwy. Odpowiedz Link Zgłoś