Gość: brogre IP: *.klubwww.pl 10.06.03, 19:18 Czy ktoś słyszał coś o żywieniu optymalnym ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_ladybird Re: Żywienie 11.06.03, 08:34 Idź na forum dietetyka. Tylko zbroję wdziej najpierw i maskę przeciwgazową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hippa Re: Żywienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 11:28 HAAAAAhahahahah ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: Żywienie IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 11:42 tak ja słyszałam i chociaz sama nie stosuję to moi rodzice stosują naprawde pomaga wyjść z bardzo wielu chorób jeśli się ją dobrze stosuje znam wiele przypadków ludzi , którym to żywienie pomogło napewno kiedys sie przestawię, ale z racji tego ze jestem jeszcze młoda..... hihi i nic mi nie dolega olałam temat, ale rodzice często nas namawiają zresztą jak jestesmy u nich to się częstujemy Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.aruba Re: Żywienie 19.04.22, 23:34 Optymalne żywienie to żywienie rozsądne. Wszystkiego po trochu i obserwowanie własnego organizmu. Mozna zacząć układanie własnej diety od porady dietetyka, a można od postu i kolejno dokładać do jadłospisu nowe produkty. Moja ciocia tak zrobiła po operacji wątroby. Zaczęła od kasz i owoców i teraz ma wyniki jak w młodości. Sama bym chciała takie mieć :) Dlatego reszta rodziny też się przestawiła na dietę kaszowo-warzywną i zamawiamy całe skrzynki e-owocewarzywa.pl/ to dobre źródło Odpowiedz Link Zgłoś