Gość: ada IP: *.komfox.pl 22.08.07, 19:27 witam czy ktos wie moze gdzie moge kupic ser halloumi? chodzi mi konkretnie o wroclaw. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica We Wrocławiu 22.08.07, 19:55 napewno macie sklep Kuchnie Świata, tam znajdziesz ten ser :-) Odpowiedz Link Zgłoś
thiessa Re: We Wrocławiu 22.08.07, 21:28 Luna a Ty jestes z Wroclawia? Zdaje sie, ze nie. We Wroclawiu nie ma takiego sklepu. A halloumi widzialam z Piotrze i Pawle. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: We Wrocławiu 23.08.07, 11:03 thiessa napisała: > Luna a Ty jestes z Wroclawia? Zdaje sie, ze nie. We Wroclawiu nie ma > takiego sklepu. > A halloumi widzialam z Piotrze i Pawle. Nie, nie jestem z Wrocławia. Byłam przekonana, że już otworzyli "Kuchnie Świata" w Magnolia Parku - pewnie zrobią to wkrótce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinkywinky Re: We Wrocławiu IP: 62.29.170.* 23.08.07, 12:48 magnolia park jeszcze nie zbudowany do konca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: We Wrocławiu IP: *.merinet.pl 24.08.07, 03:30 Kuchnie Swiata sa albo a Arkadach albo w Pasazu Grunwaldzkim.Moze byc tez w EPI i Piotrze i Pawle oraz w Alma w Arkadach Wroclawskich (w warszawskiej Almie jest). Odpowiedz Link Zgłoś
thiessa Re: We Wrocławiu 24.08.07, 16:36 "Kuchnie wiata" nie moga byc w czyms, bo to jest oddzielny sklep sam w sobie, a nie czesc skladowa innego sklepu. A w magnolia parku gdyby otworzyli to byloby wspaniale, tylko, ze moj malzonek rozmawial kiedys na ten temat i wlasciciel nie jest zainteresowany ekspansja poza Warszawe. Odpowiedz Link Zgłoś
akabe Re: We Wrocławiu 24.08.07, 17:51 Kilka miesięcy temu otworzyli sklep w Poznaniu, w nowej części Starego Browaru, więc chyba zmienił zdanie :) Pozdrawiam akabe Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Thiesso, 24.08.07, 21:51 jak nie jest zainteresowany ekspansją poza Warszawę, skoro otorzył sklep w Krakowie (w Galerii Krakowskiej), a na stronie interenetowej zapowiada otwarcie sklepów w Poznaniu i we Wrocławiu właśnie, podobno do konca tego roku. Info w lewej kolumnie www.sanechem.com.pl/spozywczy/sklepy.htm Może mu się coś odmieniło? Plus info ze strony Magnolia Park tiny.pl/5nc9 Odpowiedz Link Zgłoś
thiessa Re: Thiesso, 25.08.07, 09:11 Jesli mu sie odmienilo to super byloby, zwlaszcza, ze mi czegos takiego brakowalo od dawna we Wroclawiu. A magnolia park mam po drodze z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
thiessa Re: Thiesso, 25.08.07, 09:38 Dopytalam meza jak to bylo z ta ekspansja i okazuje sie, ze pomylilam sklepy. To wlasciciel Asian Hause nie ejst zainteresowany. I mam pytanie w takim razie, czy w kuchniach swiata mozna kupic tez swieze produkty? Mam na mysli glownie warzywa. Odpowiedz Link Zgłoś