Gość: ula IP: 195.136.118.* 26.08.07, 11:56 Dlaczego nie da się ogladać tych zdjęć. Jak klikam na "pokaż wszystkie" wyskakuje okno że adres nie zostal odnaleziony... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamapka21 Re: Zdjęcia potraw 26.08.07, 14:13 ale to chyba w Galerii Potraw, co? u mnie wszystko "gra". Odpowiedz Link Zgłoś
nie-zalogowana no nie wiem, czy o to chodzi.. 26.08.07, 15:35 też mam z tym problem.. czy jestem zalogowana, czy niezalogowana, to nie widzę wszystkich zdjęć w galerii, tzn. oprócz fotek dwóch użytkowniczek - mam nadzieję, że się nie pogniewają jeśli powiem, że o zdjęcia pani.losicy i hani-2 chodzi.. w żadnym z ich wątków 'nie widzę' fotografii i nie bardzo wiem, jaka jest tego przyczyna ktoś też tak ma? co z tym zrobić? wie ktoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: no nie wiem, czy o to chodzi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 09:54 W galeri potraw wszystko mi działa. Nie mogłam jej wcześniej znaleźć i dlatego wchodziłam na zdjęcia i tam już "klops". Ale galeria ok! Odpowiedz Link Zgłoś