Dodaj do ulubionych

buuuuuu chlip,chlip,chlip

IP: *.lama.net.pl / 192.168.131.* 09.07.03, 21:21
a ja 3 dzień na diecie...a wszyscy jedza takie pyszności....jeszcze 10 dni:-((
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: buuuuuu chlip,chlip,chlip IP: *.tele2.pl 09.07.03, 21:23
      jaka dieta??? Ja zaczynam Atkinsa;-) Kolezanki sporo schudly;-)
      • Gość: anetark Re: buuuuuu chlip,chlip,chlip IP: *.lama.net.pl / 192.168.131.* 09.07.03, 21:34
        dieta 13 dniowa zwana kopenchaską już raz ją stosowałam ale wytrzymałam tylko 6
        dni schudłam wtedy 6 kg,ale teraz musze wytrzymac do końca
        • Gość: kaska Re: buuuuuu chlip,chlip,chlip IP: *.tele2.pl 09.07.03, 21:36
          ja wlasnie chce 6 kg schudnac. Slyszalam o kopenhaskiej, no ale juz pozostane
          przy atkinsie.......
          • Gość: Tess Re: buuuuuu chlip,chlip,chlip IP: *.telia.com 09.07.03, 22:29
            ,,,kaska,,,
            wlasnie czytalam,wczesniej,ze poddalas sie tej djecie.
            wspominalas,o ksiazce.
            Jade niedlugo do Polski,
            - i czy mozna ja kupic w ksiegarni?
            - i jaki to tytul.
            - czy duzo trzeba sie poswiecic,wyrzec z jedzenia ?
            z gory dziekuje,,,Pozdrawiam Cieplutko,,,,Tess
            • Gość: kaska Re: buuuuuu chlip,chlip,chlip IP: *.tele2.pl 09.07.03, 22:40
              Gość portalu: Tess napisał(a):

> ,,,kaska,,,
              > wlasnie czytalam,wczesniej,ze poddalas sie tej djecie.
              > wspominalas,o ksiazce.
              > Jade niedlugo do Polski,
              > - i czy mozna ja kupic w ksiegarni?
              > - i jaki to tytul.
              > - czy duzo trzeba sie poswiecic,wyrzec z jedzenia ?
              > z gory dziekuje,,,Pozdrawiam Cieplutko,,,,Tess

ksiazke mozna kupic - autor Atkins, bo tytulow nie pamietam
              nie trzeba sie poswiecac
    • tralalumpek Re: buuuuuu chlip,chlip,chlip 09.07.03, 22:37
      Gość portalu: anetark napisał(a):

> a ja 3 dzień na diecie...a wszyscy jedza takie pyszności....jeszcze 10 dni:-
      ((

a ja właśnie pije sobie piwo i gwizdam na wszystkie diety, demokracja!
      • Gość: anetark Re: buuuuuu chlip,chlip,chlip IP: *.lama.net.pl / 192.168.131.* 09.07.03, 22:47
        ale Ci dobrze ja też tak zagryzałam i popijałam a teraz....marcheweczka tarta
        oto co mi pozostało eeeh
        • tralalumpek Re: buuuuuu chlip,chlip,chlip 09.07.03, 22:51
          Gość portalu: anetark napisał(a):

> ale Ci dobrze ja też tak zagryzałam i popijałam a teraz....marcheweczka
          tarta
          > oto co mi pozostało eeeh

być może, ja widzę w swoim otoczeniu również ciągłe mody na diety i z jednaj
          strony żal mi tych kobiet a z drugiej nie moja to sprawa jak ktoś się lubi
          umartwiać
          z tego co widzę i tu nazwy diet szybko fruwają na stronach ale nie jestem
          pewna czy każda z nich rzeczywiście ta diete potrzebuje
          • Gość: kaska daj spokoj... IP: *.tele2.pl 09.07.03, 22:53
            ..z ta kopenhaska i innymi. jesli amsz problem z waga zmien sposob jedzenia,
            ale na cale zycie, p wedlug Montignaca, czyli zwyczajnie - nie lacz pewnych
            rzeczy ze soba. Tak niektorzy zyja cale zycie i jedza i sie nie katuja!
            • Gość: Tess Re: daj spokoj... IP: *.telia.com 09.07.03, 23:41
              ,,,kaska,,
              dziekuje za szybka odpowiedz,
              bede pytala,moze mie szczescie spotka.
              bo jak bylam na swieta B.Narodzenia,
              to polwe z listy nie kupilam...
              Pozdrawiam,,PA;....
              • Gość: Linn Re: daj spokoj... IP: *.dialup.tiscali.it 10.07.03, 07:46
                Wyrzuccie je do kosza i nie dajcie sie zwariowac. Jedzcie mniej i ruszajcie sie
                wiecej. To jedyny skuteczny sposob. Inne sposoby to bledne kolo.
                • Gość: Ania Atkins i wyrzeczenia IP: 217.17.46.* 10.07.03, 08:40
                  Kaska, zaczynasz czy byłaś chociaż przez chwilę na Atkinsie???
                  Przy tej diecie trzeba się sporo wyrzec, np. chleba,owoców, ziemniaków, kasz i
                  białego ryżu. Wszystkiego co jest z mąki i cukru, np. naleśników z jabłuszkiem.
                  W ogóle jest to dieta dla kogoś kto lubi dużo mięsa.
                  Ja wytrzymałam parę dni, co zresztą skończyło się zawrotami głowy -
                  niedocukrzenie. Teraz próbuję jeszcze raz z ograniczeniem węgli ale nie tak
                  drastycznym.
                  • Gość: Tess Re: Atkins i wyrzeczenia IP: *.telia.com 10.07.03, 10:09
                    ale slyszalam z trzeciej reki,
                    ze te wyrzeczenia po calym miesiacu daja rezultat.
                    Niema nawrotow do przybywania na wadze pozniej.
                    Chodzi o to,zeby organizm znow nauczyl sie pracowac prdwidlowo,
                    • Gość: Linn Re: Atkins i wyrzeczenia IP: *.dialup.tiscali.it 10.07.03, 10:24
                      Organizm na pewno sie nie nauczy. To my musimy nauczyc sie jesc odpowiednio.
                      Nie piszcie, ze mozna schudnac 6 kg w 6 dni. Odwodnic sie o 6 kg tak / organizm
                      szybko to uzupelnia i dlatego znowu musicie szukac diety /, ale nie schudnac.
                      Aby schudnac o 6 kg, trzeba skonsumowac dieta albo sportem / najlepiej jedno i
                      drugie / 6 x 7000 kalorii! Wiecie, co to jest 7000 kalorii dziennie? Zamiast
                      czytac Atkinsa i innych szarlatanow, poszukajcie dobrej ksiazki o odzywianiu.
                      Nie rujnujcie swojego zdrowia.
                      • default Re: Atkins i wyrzeczenia 10.07.03, 10:47
                        Gość portalu: Linn napisał(a):

> Organizm na pewno sie nie nauczy. To my musimy nauczyc sie jesc odpowiednio.
                        > Nie piszcie, ze mozna schudnac 6 kg w 6 dni. Odwodnic sie o 6 kg tak /
                        organizm
                        >
                        > szybko to uzupelnia i dlatego znowu musicie szukac diety /, ale nie schudnac.
                        > Aby schudnac o 6 kg, trzeba skonsumowac dieta albo sportem / najlepiej jedno
                        i
                        > drugie / 6 x 7000 kalorii! Wiecie, co to jest 7000 kalorii dziennie? Zamiast
                        > czytac Atkinsa i innych szarlatanow, poszukajcie dobrej ksiazki o odzywianiu.
                        > Nie rujnujcie swojego zdrowia.

Święte słowa! Popieram w 100%. Też uważam, że te wszystkie dziwaczne diety do
                        niczego dobrego nie prowadzą. Najlepsza i najskuteczniejsza metoda to po prostu
                        przestać się obżerać, zrezygnować z tłuszczy i słodyczy, jeść REGULARNIE, o
                        stałych porach i dużo się ruszać.Bez ćwiczeń nic się nie osiągnie na dłuższy
                        czas. Wypraktykowałam na sobie. Schudłam dużo (12 kg), ale nie błyskawicznie
                        (4 m-ce)i efekt jest trwały, mimo że zdarza mi się pojadać tuczące smakołyki.
                        • Gość: Linn Re: Atkins i wyrzeczenia IP: *.dialup.tiscali.it 10.07.03, 16:05
                          Bardzo dobrze, ze nie blyskawicznie. Im dluzej traci sie kilogramy, tym spadek
                          wagi jest trwalszy - jedna z podstawowych zasad przy odchudzaniu.
    • myszactwo Re: buuuuuu chlip,chlip,chlip 10.07.03, 23:55
      Bylam na Kopenhaskiej 7 dni i przerwalam gdy zemdlalam w gabinecie gdzie
      mialam pobierana krew do kresowego badania. Nie bede juz wspominac ze wyniki
      wyszly tragiczne po tych 7 dniach, cukier tragicznie niski i cholesterol
      znacznie ponizej zalecanej normy. Schudlam 3 kg i juz je mam ponownie po 3
      tygodniach. I czuje sie przynajmniej dobrze. Kopenhaska strasznie oslabia i
      wyniszcza organizm.
      • Gość: Linn Re: buuuuuu chlip,chlip,chlip IP: *.dialup.tiscali.it 11.07.03, 07:09
        No to przynajmniej kopenhaska mamy z glowy. Tylko czy aby na pewno? Zawsze
        znajdzie sie ktos, kto chce wierzyc w te bzdurne diety.
    • Gość: abby Re: buuuuuu chlip,chlip,chlip IP: *.acn.waw.pl 11.07.03, 16:23
      Nie, sloneczko. Nie placz bo my nie jemy tych pysznosci a tylko o nich mowimy.
      Ja wlasnie marze o foundee czekoladowym i przegryzam cholerna, dietetyczna
      marchewke, ktorej nienawidze.
    • anetark Re: buuuuuu chlip,chlip,chlip-6 dzień 12.07.03, 13:11
      Witam Was dzisiaj mam 6 dzien diety i zjadłam kurczaczka ale tylko nogę i pół
      piersi więcej nie dałam rady (pozostałość pożarł mój mąz i Julka 2 i pół roku)
      bilans - 5 kg i 7 cm mniej w pasie a po 2cm w udach, jestem na półmetku ......
      ale zjadłabym dobre lody mmmmmniamm.. pozdrawiam Aneta
      P.S.Przynajmniej tu mogę sie pokrzepić duchowo , gdy czytam o tych
      pysznościach:-))
      • Gość: margo Re: buuuuuu chlip,chlip,chlip-6 dzień IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 23:25
        a ja wlasnie dzis skonczylam diete. Tyle ze posiadam osobistego lekarza, ktory
        mi nakazal pod grozba rozstania dorzucic do kopenhaskiej owoce. Z 700 kalorii
        zrobilo sie prawie 900, jest efekt w postaci schudniecia a nie ma koniecznosci
        i potrzeby przerywania diety, wyniki mam dobre i pozwolenie na kontynuowanie
        przez nastepne dwa tygodnie niejedzenia chleba etc. Mieso, nabial, warzywa i
        owoce, maksymalnie 1000 kcal. Potem nastepne badania i prawdopodobnie przejscie
        na dolaczenie weglowodanow, 1200 kcal maksymalnie. I tak juz chyba zostanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka