bajerant 24.09.07, 17:08 Moze ktos wie jak nalezy suszyc ziemniaki? Pokroiłem w kostkę i wrzuciłem do suszarki ale zrobiły sie ciemne. Będe wdzięczny za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: Ziemniaków się nie suszy tylko liofilizuje. 24.09.07, 17:41 W warunkach domowych możesz sobie pogwizdać - nie da się, a tym bardziej w suszarce do warzyw. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Ziemniaków się nie suszy tylko liofilizuje. 24.09.07, 17:45 A po co to suszysz? Do czego wykorzystujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re:W morzu zalewasz takie wodą (liofilizowane) i 24.09.07, 17:53 masz prawie jak świeże, ale na lądzie po kiego grzyba? Nie mam pojęcia. Kiedyś wykorzystywano w restauracjach, teraz się tego nie robi, przynajmniej w tych, które znam "od kuchni". Odpowiedz Link Zgłoś
bajerant Re:W morzu zalewasz takie wodą (liofilizowane) i 25.09.07, 16:47 Dzieki za informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ajan1 Re: Suszone ziemniaki 07.10.07, 11:40 Jesli chcesz uzyskac susz ziemniaczany w rodzaju trocin to mysle, ze moglbym Ci pomoc. Napisz do mnie ajan1@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś