kocia_noga 24.11.07, 14:50 Uwaga uwaga uwaga! W Realu jest do kupienia puszka ciecierzycy 400g po 1,11 zł. Myślałam,że śnię i kupiłam tylko 4. Jesli jest ktoś zainteresowany, to niech pędzi i kupuje, póki jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: Cieciorka w realu 24.11.07, 14:59 a smaczna? jakiej produkcji, jaka firma? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Cieciorka w realu 24.11.07, 15:08 Nie wiem, czy smaczna,jeszcze nie otwarłam żadnej puszki.Firma włoska - Davia - Napoli Gragnano. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Cieciorka w realu 25.11.07, 16:38 Przeczytałam o tych skórkach pomarańczowych i mandarynkach i naszła mnie mysl,że te taniutkie puszki fasoli, cieciorki, pomidorów pelati w Realu to moze być cos z przekroczeniem norm przez tę włoską firmę : (.Na stronę tej firmy chyba nie ma co wchodzić.Zaczynam się czuć głupio, bo podjechałam i nabrałam tego dobra jeszcze trochę.Teraz nie wiem, jak to się może odbić na moim zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: Cieciorka w realu IP: *.pools.arcor-ip.net 25.11.07, 17:43 w sieci na szybko nic nie widze na ten temat. pracuje czasami dla radia, wiec podzwonie jutro po niemieckich greenpeaceach, federacjach konsumenckich i organizacji ökotest, czy ktos kiedys takie rzeczy badal. czasami puchy sa po prostu tanie, bo byla "kleska urodzaju", albo termin waznosci za pare miesiecy uplywa. ale faktycznie moglo by byc tak, ze odbiorca zrobil analize chemiczna i podziekowal za towar, a cos z nim zrobic trzeba. no a utylizacja skazonych odpadow jest droga, wiec lepiej sprzedac za grosze innemu odbiorcy, ktory nie zadaje klopotliwych pytan, tylko cieszy sie, ze tak tanio. ale oczywiscie nie wiem nic na pewno, wiec powyzej wydumany scenariusz moze okazac sie kompletna bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re:Z Constarem też tak było n/t 25.11.07, 20:25 VChyba jednak jest to kampania wprowadzająca tę firmę na polski rynek.Poszperałam w sieci - od niedawna ta firma ma pzredstawicielstwo w Polsce.Producenci makaronów z Italii juz mocno weszli, teraz wchodza fasolkoroby.No i dobrze.Jutro zrobię hummus.Jak z puszki nie wyfrunie mucha ani nie znajde tam białych robaczków, to gut. Odpowiedz Link Zgłoś
cipcipkurka To potem się jeszcze zamelduj. 26.11.07, 20:48 No bo nigdy nie wiadomo, to może być bomba z opóźnionym zapłonem ;-) P.S. Zastanawiałam się, jak wygląda cieciorka wirtualna, skoro piszesz o tej w realu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: To potem się jeszcze zamelduj. 26.11.07, 21:04 Tak :upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/09/Coronil la_varia005.JPG/250px- Zamelduję się jutro, o ile żywa będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re:Z Constarem też tak było n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 21:07 wprowadzająca? davię kupuję od dawna/leclerc jak widać jeszcze zyję, ale to nie nowa firma na naszym rynku:) Odpowiedz Link Zgłoś