marghot 02.04.08, 12:03 kilka dni spędzę w Międzyzdrojach. Jakie miejsca na smaczny obad, kolację polecicie? Może jakieś ryby aczkolwiek niekoniecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: Międzyzdroje - gdzie zjeść 02.04.08, 13:20 katalog.pf.pl/Mi%C4%99dzyzdroje/Restauracje-pizzerie-W16G11B2900P0R10C-m14.html Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Międzyzdroje - gdzie zjeść 03.04.08, 08:19 Ba_nito, adresy także potrafię odnaleźć ;) Chodzi mi o knajpy godne polecenia, miejsca do których warto wejść na konkretne danie etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupia_banita [...] IP: *.PH-1511G-BSR64K-02.ish.de 03.04.08, 08:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re:Marghot - przeczytaj opinie na temat 03.04.08, 11:58 poszczególnych restauracji. Tak chyba będzie prościej bo jak widać opinii na forum się nie doczekałaś i chyba nie doczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniamcim Re: Międzyzdroje - gdzie zjeść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 11:38 ugotuj jajka, kup kiełbasę, bułki i zjedz na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
deanke Re: Międzyzdroje - gdzie zjeść 03.04.08, 12:22 w miedzyzdrojach bywam dosc czesto ale niestety nie znam zadnej knajpki godnej polecenia. najczesciej laduje na molo na jakims spaghetti, pizzy, salatce.. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Rzeczywiście post do a raczej od rzeczy. 03.04.08, 12:39 Długo nad tym myślałeś? Pytanie dotyczyło znajomości miejsc godnych polecenia a nie ich nieznajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czegie willa IP: *.gorzow.insant.pl 03.04.08, 20:52 Margot .zawsze w Międzyzdrojach jadam w Willii jakiś nr /niestety nie pamiętam/jak schodzisz z plaży parkiem po lewej jest taki dośc drogi sklep z ciuchami.parę kroków dalej i w lewo i już jesteś.chyba Willa 701 /ale nie jestem pewna. znajdziesz Zawsze świeże jedzonko i nie drogo.sporo ludzi tam się stołuje.polecam.3 sezony z rzędu tam jadam ./.jak wrócisz to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czegie Re: Międzyzdroje - gdzie zjeść IP: *.gorzow.insant.pl 03.04.08, 20:57 już mam znalazłam ci -to jest ul.Krasickiego 7.Willa 777-Kuchnia u Marii.dobre jedzonko i nie drogo.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Międzyzdroje - gdzie zjeść 04.04.08, 15:17 ja pochodzę z Między- i rzeczywiście jak nie było czasu na gotowanie mama wysyłała nas do Marii właśnie:) z tym że to kuchnia domowa, rarytasów tam nie będzie- nie wiem czego oczekujesz dokładnie. W ogóle to dobrych restauracji u nas naprawdę nie ma, jeśli lubisz wietnamszczyznę polecam Li-Ti na promenadzie blisko molo..Najlepsza pizza- polecam z czystym sumieniem Desperados przy parku zdrojowym (ten z fontanną), chyba najlepsza pizza jaką w ogóle jadłam gdziekolwiek w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Międzyzdroje - gdzie zjeść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.13, 08:27 najlepsza w polsce??!!! heehe to za dużo ich chyba nie zjadłaś:D odradzam desperadosa :P Polecam dolce vita (od tego roku pizze robia tam na wysokim poziomie) oraz Campari na przeciw FIGUR WOSKOWYCH :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Międzyzdroje - gdzie zjeść 07.04.08, 08:53 najlepsza ryba przy samym zejściu na plażę bodająe ostatnim na prawo patrząc na wprost na morze... taki kiosk, z jednej strony ryny, z drugiej gofry. nie jestem wielką fanką ryb ale tam podają bossskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: Międzyzdroje - gdzie zjeść 02.08.13, 21:06 Ryby przy plaży, z polecenia miejscowych. Odradzali jedzenie przy głównym deptaku. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: Międzyzdroje - gdzie zjeść 02.08.13, 21:08 Nie dopatrzyłam,że to stary wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin2018 Re: Międzyzdroje - gdzie zjeść 11.07.18, 09:17 tylko omijajcie szerokim łukiem Pizza & Ryby Campari Nie Polecam !!! ryba suche mięso dodatkowo smak samej wody,(pewnie mocno mrożone), frytki niedobre i na dodatek piach w dekoracji . Po zgłoszeniu kelnerce dostałem informacje zwrotną że to dekoracja i się tego nie je . ja o tym wiem ale podawać klientowi z piachem to przesada. jestem ciekaw jak są przygotowywane inne potrawy . ja już nic tam nie zjem. Jak ktoś lubi rybę z wodą w suchej panierce i z dekoracją w piachu która pewnie nie jest myta to zapraszam do nich na rybkę. Odpowiedz Link Zgłoś