Gość: chica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 12:30 wiem ze o tym bylo ale mi nie wchodza watki. Prosze napiszcie chociaz jak smazyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysio_m Re: rydze- jak? 10.10.03, 12:35 Umyć pod bieżącą wodą, osuszyć, obtoczyć w mące i smażyć na oleju (niezbyt długo). SMacznego Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chica Re: rydze- jak? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 12:44 nie solic? a moze na maselku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: rydze- jak? IP: 217.11.133.* 10.10.03, 12:48 Rydze po odcięciu długich nóżek opanieruj lekko w mące i smaż na b. gorącym smalcu (może być olej, ale smalec ma wyższą temperaturę!) aż się zrumieni skórka, odwróć. Dopiero wtedy posól i popieprz, i na ostatnią minutkę dodaj trochę masła dla aromatu. PS Skąd masz rydze? MNIAMMMM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chica Re: rydze- jak? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 12:57 kupilam pod hala mirowska, a co tam, w koncu dzis piątek, a w restautacji drozsze by byly, winko- czerwne oczywiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: rydze- jak? IP: 217.11.133.* 10.10.03, 13:16 Ze wszystkich win do rydzów wybrałbym piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chica Re: rydze- jak? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 13:51 rzeczywiscie pasowaloby ( juz jestem po rydzach :) ale ja nie przepadam , winko do wszystkiego pijam chociaz, przepraszam, lubie portera, ale on mi do jedzenia jakos nie idzie, chociaz moze nie wiem co z nim jesc(?) Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: rydze- jak? 10.10.03, 16:25 Same kapelusze na sklarowanym maśle. Podawać prosto z patelni, oprószone solą. Delicje! Odpowiedz Link Zgłoś