Gość: evro444 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.08, 13:11 może banalne pytanie ale nie wiem który gatunek najlepiej się sprawdzi.Robię dosyć rzadko i nigdy nie smakuje tak jakbym oczekiwała.Jakie są wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eeela Re: ryba "po grecku" 08.12.08, 13:19 Ja wiem, że to nieortodoksyjne, ale zrobiłam tak kiedyś węgorza i był fantastyczny - z tym że jedliśmy go na ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evro444 Re: ryba "po grecku" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.08, 13:29 bogataś z domu:))węgorz u mnie tylko wędzony Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: ryba "po grecku" 08.12.08, 14:02 > bogataś z domu:)) Chyba sobie w kulki lecisz :-) Wręcz przeciwnie, i obawiam się, że jeśli nie wygram na loterii, to nigdy się majątku nie dochrapię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ryba "po grecku" IP: *.aster.pl 08.12.08, 14:41 Mnie smakuje mintaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remix Re: ryba "po grecku" IP: *.netia.com.pl 08.12.08, 21:28 Ja - o zgrozo! - robiłem m.in. pangę. I muszę stwierdzic - też o zgrozo - że była wyśmienita. Cóż poradzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: ryba "po grecku" 08.12.08, 21:51 >Ja - o zgrozo! - robiłem m.in. pangę. < Nie dziwię sie, że była wyśmienita, panga to przecież smaczna ryba. Ja robię z mintaja ale może teraz spróbuje z pangi? ................................................................. 1. Nie zdejmujemy butów wchodząc do cudzego domu 2. Nie podajemy gościom kapci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madeleine Re: ryba "po grecku" IP: *.dsl.mindspring.com 09.12.08, 06:11 tez dorsz...A jak podajecie-na zimno czy cieplo? Bo ja zawsze na zimno, ale nie wiem, czy tak byc powinno Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: ryba "po grecku" 09.12.08, 12:54 Można i na ciepło i na zimno. Zależy co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re: ryba "po grecku" 10.12.08, 15:08 Gość portalu: Madeleine napisał(a): > tez dorsz...A jak podajecie-na zimno czy cieplo? Bo ja zawsze na zimno, ale nie > wiem, czy tak byc powinno Zależy kiedy. Na kolację na zimno, ale na obiad na gorąco. Wolę chyba na gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
graffito Re: ryba "po grecku" 10.12.08, 14:57 To ja się jeszcze spytam o smazenie ryby zamrożonej,przepisy podają różnie ,byl tu juz wprawdzie wątek na temat smazenia mrożonycgh ryb,ale ja chyba niekumata jestem ,nie potrafię go znależć. Odpowiedz Link Zgłoś