Dodaj do ulubionych

Automat do pieczenia chleba

09.11.03, 15:03
Witam wszystkich,

Mam już dosyć bylejakiego chleba z tzw. piekarni. Chciałbym kupić automat do
wypieku chleba. Może by ktoś mi polecił jakiś dobry, tani automat. No i
oczywiście adres sklepu. Najlepiej chyba internetowego.
Programatory są chyba wod jednego producenta, obudowy prawdopodobnie są różne.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam wszystkich:)
Może odpowiedź poda mi ktoś na maila?
rico@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: babeczka Re: Automat do pieczenia chleba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.03, 18:39
      podtrzymuje temat, kto powie cos wiecej...ja mam ochote na
      clatronica...doradźcie!plisss
    • qian Re: Automat do pieczenia chleba 09.11.03, 19:11
      Hej!
      Był ostatnio wątek na ten temat, wisi nawet jeszcze na 1 stronie, oto "linka"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=8897329
      • Gość: babeczka Re: Automat do pieczenia chleba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.03, 21:04
        wiem, wiem, ale chcemy więcej...pozdrowionka Babeczka
        • Gość: chlebowa baba Re: Automat do pieczenia chleba IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 22:23
          Clatronica miałam, chleb mi ani razu nie wyszedł i oddałam. Dziś zakupiłam
          Panasonica i zobaczymy co z niego wyjdzie. Okaże się rano.
          Pozdrawiam
          • yagnaw Re: Automat do pieczenia chleba 10.11.03, 11:21
            czy możesz babo podzielić sie z nami swoimi doświadczeniami po pierwszym
            pieczeniu?dzieki za odpowiedz!
          • rico Automat do pieczenia chleba 11.11.03, 10:22
            I jak, wyszedł?
    • funana Używam Panasonica 12.11.03, 14:25
      Witam,
      jestem szczęśliwą posiadaczką wypiekacza Panasonic. Kupiłam na aukcji na
      Allegro na gwarancji(sprzedający wygrał w konkursie). Opłaciło się!Poprzednią
      maszynke kupiłam od mojej znajomej z Niemiec (firma kompletnie u nas nieznana).
      Niestety jedna częśc się ułamała, serwisu nie ma, tak więc wytęskniona po pół
      roku qpiłam jw.JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. Wczoraj wieczorem upiekłam chleb z
      otrębami. PYCHA! Niestety jest problem - póki co nie udało mi się znaleźć
      sklepu z mąkami (w każdym "cywilizowanym" kraju półki w sklepach uginają się od
      tego - a to do ciabbaty, a to żytnia, razowa, etc.)Także do końca nie da się
      wypróbowac wszystkich chlebków:-((Czasem przywożę sama z Niemczech albo Anglii,
      albo proszę znajomych..
      pozdrawiam!
      Anka
      • Gość: Linn Re: Używam Panasonica IP: *.dialup.tiscali.it 12.11.03, 16:30
        Dodam make z kasztanow, make z ciecierzycy, make gryczana, manitobe do pizzy
        itd.
      • kathy38 Re: Używam Panasonica 13.11.03, 08:54
        funana napisała:

> Niestety jest problem - póki co nie udało mi się znaleźć
        > sklepu z mąkami (w każdym "cywilizowanym" kraju półki w sklepach uginają się
        od
        >
        > tego - a to do ciabbaty, a to żytnia, razowa, etc.)Także do końca nie da się
        > wypróbowac wszystkich chlebków:-((Czasem przywożę sama z Niemczech albo
        Anglii,
        >
        > albo proszę znajomych..

Zapytaj w piekarni, na pewno wybór mąk nie będzie aż tak okazały ale mąka
        razowa lub Grahama powinna być. Myślę, że nie będa robić trudności w sprzedazy
        Ci niewielkiej ilości mąki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka