hollcia 19.02.09, 15:55 Pijecie? Dla mnie mają koszmarny smak... Jak sproszkowane witaminy z lemoniadą. Wolę katować się kawą, chociaż to też nie jest mój ulubiony napój. Ale przynajmniej naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Napoje energetyzujące 19.02.09, 16:07 nie, nie piję, bo nie lubię a poza tym nie mam ochoty rujnowac sobie zdrowia takim świństwem Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Napoje energetyzujące 19.02.09, 16:12 Ja tak samo... nie lubię się truć. Kawę piję tylko w potrzebie- nie jestem uzależniona, dlatego nawet najmniejsza dawka na Mnie działa Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Napoje energetyzujące 19.02.09, 22:15 Nie. Zdecydowanie wolę kawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Napoje energetyzujące 19.02.09, 22:19 w czasie dlugich podrozy samochodowych sie zdaza czasami kawa to za malo Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Napoje energetyzujące 19.02.09, 22:35 Ja lubie izotonicznego Powerrade Aqua limonkowego. Jest ledwo-ledwo slodki i dobrze gasi pragnienie. Inne z tego rodzaju sa obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Napoje energetyzujące 20.02.09, 12:35 ale napoje izotoniczne to zupelnie inna grupa - maja przede wszystkim uzupelnic plyny i mikroelementy po wyczerpujacycm wysilku fizycznym (np treningu). Pobudzajace typu red bull czy tiger to mieszanka dopalaczy - kofeiny,tauryny- na szczescie moj tryb zycia nie wymaga takich wspomagaczy bo obciazaja organizm i niestety uzalezniaja. Pijam za to slaba kawe z mlekiem i lyzeczka miodu 1-2 tygodniowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Napoje energetyzujące 20.02.09, 12:51 szkoda ze na ten temat jeszcze nic nie napisala nasza specjalistka, Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Napoje energetyzujące 20.02.09, 12:50 Niestety piję, ale tylko, kiedy muszę, czyli przy większym wysiłku fizycznym (np. biegu powyżej 10 km). Według mnie są jednakowo ohydne w smaku :( Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: Napoje energetyzujące 20.02.09, 13:40 ja to chyba jakas dziwna jestem, ale lubie. smak mi nie przeszkadza, a koncentracja po nich sie poprawia u mnie zdecydowanie bardziej niz po kawie. tak wiec czy podroz, czy wczesniej przed jakimis egzaminami, ale oczywiscie nie czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.serwusowa Re: Napoje energetyzujące 20.02.09, 14:50 Energetyzujacych nie lubie, nie smakuja mi. Izotoniczne pijam, lubie je na silowni, bo dobrze gasza pragnienie i uzupelniaja wypocone mikroelementy. Kupuje Powerade albo niegazowany Lucozade. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: Napoje energetyzujące 11.03.09, 23:40 pani.serwusowa napisała: > Energetyzujacych nie lubie, nie smakuja mi. Izotoniczne pijam, lubie > je na silowni, bo dobrze gasza pragnienie i uzupelniaja wypocone > mikroelementy. ja na siłowni korzystam z Plusssz up szczególnie tego z guaraną bo ona poprawia kondycję i ogólną wydolność. może spróbuj zanim sięgniesz po mocniejszy kaliber. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.serwusowa Re: Napoje energetyzujące 11.03.09, 23:46 Nie dostane tego u mnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: Napoje energetyzujące 12.03.09, 17:24 pani.serwusowa napisała: > Nie dostane tego u mnie. :) upewnij się, ja widziałam normalnie u siebie na osiedlu w Groszku za jedyne 3,49. dla mnie naprawdę fajny produkt i widzę że zainwestowali w gwiazdy :) www.brief.pl/wiadomosci/shorty/art24856,nowa-kategoria-produktow-plusssz-up.html Odpowiedz Link Zgłoś
pani.serwusowa Re: Napoje energetyzujące 12.03.09, 18:35 Nie mieszkam na osiedlu, nie wiem co to Groszek. Do najblizszych delikatesow mam 7 mil i nie place tam zlotowkami. A Twoj ton jest bardzo ekchmm.. marketingowy? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.k2 Re: Napoje energetyzujące 12.03.09, 21:35 plusssz up jest dla ludzi, którzy traktują sport bardzo jako odskocznie, a nie sposób na życie... wiadomo, napój izotoniczny to nie jest, ale dla mojej siłowni raz w tygodniu i kilku kilometrów na rowerze czy joggingu, wystarczy w zupełności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Napoje energetyzujące IP: *.70.pxs.pl 24.03.09, 16:02 www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=38JE5QEtvSx_2f2hR8Yffouw_3d_3d Klikając na link dostaniecie się do mojej krótkiej (ok 3 min) ankiety dotyczącej napojów energetycznych. Wasze odpowiedzi są dla mnie bardzo przydatne do celów dydaktycznych. Bardzo dziękuję za wypełnienie! Pozdrawiam, Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Memphis Re: Napoje energetyzujące IP: *.icpnet.pl 25.03.09, 20:44 Przecież w plussszu jest tyle kofeiny, że można zapierniczać przez całą noc jak królik Duracella. Żadne tigery czy red bulle nie dają takiego kopa. Więc chyba to jest ten "mocniejszy kaliber"- przynajmniej w moim przypadku. Stosowałam przed naprawdę ciężkimi egzaminami, kiedy kawa nie dawała już rady. Na codzień- nigdy bym tego nie łykała. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.k2 Re: Napoje energetyzujące 11.03.09, 14:44 a próbowałaś czegoś z guaraną? takie napoje mają działanie łagodnie energetyzujące i całkiem przyjemny smak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwaśna śmietana Re: Napoje energetyzujące IP: *.chello.pl 12.03.09, 08:01 Ja pijam wersje bez cukru. Smak bardzo lubię- przypomina mi rozpuszczone pastylki na gardło o nazwie Sebidin ;). Jednak nie czuję po nich żadnego pobudzenia, wzrostu poziomu energii etc. (po kawie, zresztą, też nie). Więc chyba te napoje nie są aż takie straszne :). Piję je dla smaku, tak jak inne napoje gazowane, czasem po prostu mnie "nachodzi". I, szczerze mówiąc, nie przejmuję się zbytnio, że są niezdrowe. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Napoje energetyzujące 12.03.09, 14:04 Kijem nie tykam. Albo kawa, albo sok ze świerzych owoców, bardzo mnie energetyzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: Napoje energetyzujące 12.03.09, 21:44 myślałam że sklepy Groszek to sieć ogólnopolska :) chciałam tylko pomóc a do marketingu mi daleko :) dla mnie sok to tylko ze świeżych owoców, uwielbiam połączenie banana, jabłka i marchewki :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.k2 Re: Napoje energetyzujące 12.03.09, 21:48 u nas w mieście groszka nie ma,a le w sąsiednim jest, jednak napój kupiłam w zwykłym najzwyklejszym sklepie;) a soki owocowe to sama robię... uwielbiam taki prosto z sokowirówki, jeszcze z pianką :) Odpowiedz Link Zgłoś
whitejenn Re: Napoje energetyzujące 25.03.09, 11:37 pije kawe i yerba mate. kawe pije ze wzgledu na smak, yerba ze wzgledu na dzialanie -likwiduje zmeczenie,dodaje energii, poprawia koncentracje, rozluznia. polecam, mimo cierpkiego smaku, do ktorego mozna sie przyzwyczaic. Odpowiedz Link Zgłoś