jadwiga_r 02.01.04, 17:25 Czy można zamrozić usmażone naleśniki. Nigdy tego nie stosowałam,ale chcę usmażyć ich więcj, aby,kiedy mam na nie ochotę, a nie zawsze mam mleko,wyjąć z zamrażarki i przyrzadzić na prędce np. naleśniki z serem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Zamrażanie naleśników 02.01.04, 17:30 zamrażam zawsze (sama ich zrobić nie umiem, Teściowa ratuje mnie ilościami "hurtowymi"). Tyle, że są już wypełnione. Po rozmrożeniu (w lodówce, żeby było wolniej) odgrzewam je w piecyku "pustych" jeszcze nie próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Zamrażanie naleśników 02.01.04, 19:39 Zawsze mroze ,takie bez nadzienia.Na woreczkach plast. zapisuje,ile sztuk.Odgrzewam w mikro.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
frelpan Re: Zamrażanie naleśników 03.01.04, 01:34 Ja zamrazam czesto, ale juz wypelnione, przewaznie z serem. Wkladam jes tdo pojemnika lub do woreczkow, potem odmrazam i przysmazam na tluszczu przed podaniem. Nie traca wcale wartosci smakowych. Odpowiedz Link Zgłoś