Dodaj do ulubionych

przegroda nosowa-prostowanie-gdzie w Trojmiescie?

30.03.07, 12:59
Witam,
Wybieram sie na zabieg prostowania przegrody nosowej- szukam w zwiazku z tym prywatnej kliniki w Trojmiescie. Czy ktos z was moze mial taki zabieg w naszej okolicy? O moim strachu na sama mysl wole nie wspominac;)

Pozdrawiam
piotr
Obserwuj wątek
    • ania20071 Re: przegroda nosowa-prostowanie-gdzie w Trojmies 30.03.07, 14:03
      ja mialam prostowana przegrode w swissmed, koszt okolo 2 tys, bezproblemowo,
      szybko i sprawnie! robil mi dr aleksandrowski
      pozdrawiam
      • Gość: awok napisz cos wiecej IP: *.centertel.pl 07.04.07, 19:43
        robi się to w znieczuleniu ogólnym?
        dlaczego robiłaś: nurkowanie czy ogólne problemy z oddychaniem?
        Ja na przykład mam wrażenie, że nie jestem w stanie oddychać przez nos - w nocy
        zawsze śpię z otwartą buzia - a w rzeczywistości 1 dziurka jest w jakimśtam
        stopniu niedrożna...
        Bolało?
        Ile czasu byłaś wyłączona z życia?
        • Gość: gość Re: napisz cos wiecej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:44
          Ja też myślę o takim zabiegu, już nawet nie chodzi mi o kwestie zdrowotną ale
          mam tez na względzie stronę estetyczną tego zabiegu. Będę normalnie oddychać
          (lepsze dotlenienie), nie męczyć sie podczas kataru no i najważniejsze- prosty
          nochal ;)
          Ten zabieg nic nie kosztuje z NFZ, potrzebne tylko skierowanie.
          • piotr3miasto Re: napisz cos wiecej 13.04.07, 14:27
            ja niestety mieszkam za granica i w polsce za zabieg musze zaplacic, tak naprawde pal licho koszty,ale strach mnie ogarnia juz na sama mysl:) o losie..
            i jeszcze jedno - gdyby ktos wybieral sie na taki zabieg- radze nie czytac na forach opowiesci innych,ktorzy to przezyli.. nie wrzuce linka...oszczedze wam tego:)
            • aga43214 Re: napisz cos wiecej 20.04.07, 11:39
              zabieg wcale nie jest straszny, trwa 20 min, nie jest w zieczuleniu ogolnym, ja
              dostalam glupiego jasia, ale inc mnie ie bolalo, nic nie czulam. Po prostu
              bylam "zakrecona". Nastepnego dnia wyjmują opatrunki z nosa i do domu!
              dal mnie gorsze od zabiegu byly wizyty kontrolne, bo wtedy lekarz takim
              patykiem wkladal mi jakies lekarstwo do nosa! ale naprawde nie ma sie czego
              obawiac! po zabiegu odetchnelam pelna piersia i skonczyly sie bole glowy i
              zatok!
              • kama1609 Re: napisz cos wiecej 03.07.07, 13:06
                Moj maz musi miec przeprowadzony taki zabieg,wiec prossze napiszcie w jakim
                szpitalu mozna to zrobic i u kogo.

Bede wdzieczna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka