kazanka 17.04.07, 17:06 Dziewczyny poradźcie, potrzebuje dla mojej rocznej córci, moze być prywatnie bo państwowo to pewnie może po wakacjach się załapię:) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamusia_synusia Re: dobry alergolog potrzebny - najlepiej z Gdyni 23.04.07, 15:28 Z Gdyni nie znam, ale jest dobry specjalista w Sopocie (prywatnie). Jeśli chcesz podam namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
mamausi Re: dobry alergolog potrzebny - najlepiej z Gdyni 25.04.07, 20:22 jestesmy umówione na piątek do doktor Węglarz, przyjmuje w Gdyni w Medicioverze, poleciła nam ja koleżanka....po wizycie dam znać jak wrażenia :) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
niesiah Re: dobry alergolog potrzebny - najlepiej z Gdyni 29.04.07, 15:05 Lekarz Pediatra Maria Ruszkiewicz 81-461 Gdynia, Powstania Wielkopolskiego 19 tel.(058)622-21-57 Jest alergologiem wiele lat jako dziecko się u niej leczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
iziak80 Re: dobry alergolog potrzebny - najlepiej z Gdyni 29.04.07, 18:44 chodziłam z synkiem do Węglarzowej, dobrze ją oceniam, przede wszytkim nie wyolbrzymia Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: dobry alergolog potrzebny - najlepiej z Gdyni 30.04.07, 16:53 też do welarz chodziłam, wie co mowi, byłam, jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mamausi Re: dobry alergolog potrzebny - najlepiej z Gdyni 08.05.07, 10:30 jesteśmy po wizycie, pani doktor bardzo sympatyczna,co prawda nic nowego na tej wizycie się nie dowiedziałam...ale może faktycznie u młodej to po prostu infekcje...doktor przeprowadziła ze mną wywiad na temat dziecka, osłuchała małą i powiedziała że nie widzi wskazań do robienia testów, zapisała nam leki uodparniające...kurcze sama nie wiem,młoda ma non stop kaszel...tydzień poszła do przdszkola i znowu ten kaszel....mam już dość antybiotyków... Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: dobry alergolog potrzebny - najlepiej z Gdyni 08.05.07, 13:10 a bylas z nia u laryngologa? moja starsza corka tak miala- wieczny kaszel- okazalo sie ze ma przerosniety 3 migdal- po usunieciu go (zabieg 3dni w szpitalu) i szczeppionce przeciw grypie- akurat ta nam polecono- do tej pory niechoruje czesto a jak juz to normalnie przeziebia sie a 1-2x w roku antybiotyk to chyba lepiej niz dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamausi Re: dobry alergolog potrzebny - najlepiej z Gdyni 09.05.07, 10:15 nie byłam u laryngologa, ale chyba masz rację,muszę pójść,młoda znowu kaszle,a dopiero co byliśmy na 2 tyg.zwolnieniu,nie wiem co zrobię jak sie znowu rozchoruje, dopiero maj a ja już mam wykorzystane 1/4 chorobowego na dziecko....w pracy już krzywo na mnie patrzą.. a rodzina ciągle pyta...kiedy zdecydujemy sie na drugie dziecko...lepiej pomogli by przy pierwszym... chyba wstałam dziś lewą nogą ;) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś