Dodaj do ulubionych

Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledysk]

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 14:26
Nie ma to jak robienie muzyki razem tylko po to, zeby miec z tego wiecej kasy, a nie w celach artystycznych. Dlatego tez beyonce zaspiewala w piosence gagi "telephone", chociaz w ogole nie byla tam potrzebna
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 14:43
      Beyonce rozwala teledysk poprostu świetny! pioenka tez supersmile
    • Gość: a Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.chello.pl 17.11.09, 15:07
      b: rihanna, mia. lg: aguilera
    • Gość: e Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: 91.203.249.* 17.11.09, 16:02
      słabe...
    • Gość: grzech Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: 212.244.185.* 17.11.09, 16:31
      ja się dopatrzyłem: natalia kukulska, doda, mandaryna, jakahjaskała, kasia cichopek. ale nie wytrzymałem do końca bo nudne. co wygrałem?

a jaki operator komórkowy zapłacił za powstanie tej piosenki?
    • Gość: jasiek Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.chello.pl 17.11.09, 17:53
      Zgadzam się: słabe.
    • Gość: myszek Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.09, 17:56
      lepszy jest TELEPHONE na The Fame Monster Gagi a ten jest przekombinowany i do Gagi nie pasuje
    • Gość: marta Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 19:16
      To już chyba ósmy singiel Beyonce i szósty Gagi w ciągu roku. Jeśli panie chcą żeby ludzie mieli na ich widok odruch wymiotny, nie powinny zwalniać tempa.
    • teodor_bombka Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys 17.11.09, 20:14
      A ja myślę, że Gagi wcale nie szósty. Just dance, Pokerface, Paparazzi, Czeri czeri bum bum, Lovegame, Bad romance, Chillin z Wale - to wychodzi przynajmniej ósmy, a pewnie coś pominąłem. Ale w sumie jakoś odruchu nie mam jeszcze, lubię nawet te jej dziwactwa smile
    • Gość: bkny Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.tktelekom.pl 17.11.09, 22:58
      Tyle singli już bylo a one wydają edycje specjalne swoich albumów i znowu bedzie kolejne 5 singli ;/
    • Gość: Gość Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 23:33
      ale badziew
    • Gość: Andrzej Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.11.09, 01:28
      Jedna ze słabszych piosenek na krążku Beyonce. Wolałbym Gagę w remiksie "Radio".
    • Gość: Gość Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: 94.75.121.* 18.11.09, 02:06
      ale kupsko, jak cały dzisiejszy mainstreamowy pop.Żyg dla słuchaczy eski
    • Gość: Kee Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.toya.net.pl 18.11.09, 17:09
      a ja jeszcze widzę Cassie - ściągnęli look z jednej sesji Cassie - w scenie na kolorowym tle
    • Gość: :/ Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 17:37
      no słabe uncertain
      dla mnie gaga wygląda jak pudel albo transwestyta
    • Gość: Aga Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.tczew.net.pl 18.11.09, 18:17
      Stefania Joanna Angelina Germanotta ma teraz nową ksywkę - "Haba Haba" (nie wiem czemu ale mam flashback z Mandaryny big_grin ;D) big_grin .A tak na poważnie to "Telephone" jest zdecydowanie lepszy, natomiast Beyonce powoli niestety zaczyna obniżać loty jesli chodzi o swój wizerunek - za dużo tapety, za dużo golizny , nie taką Bee polubiłam parę lat temu ...
    • Gość: goss Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: 77.255.57.* 18.11.09, 20:20
      i posenka, i teledysk beznadziejny
    • Gość: ja Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.carnatic.liv.ac.uk 19.11.09, 20:50
      gaga pasuje do tej piosenki jak piesc do nosa
    • Gość: NN Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.chello.pl 20.11.09, 13:35
      Słabe. Teledysk beznadziejny.
    • Gość: Richard 23 Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.09, 14:23
      Numer jest rewelacyjny. Gdyby wyszedł w jakimś niezależnym label uznany by został za szczyt awangardy. Gaga, po tragicznym w mojej opinii Bad Romance, dodaje tu charakteru, utwór sporo bez niej traci. Jeszcze raz rewelacja.
    • Gość: hłeh Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.chello.pl 05.12.09, 14:15
      shhhiiiit jakich mało, aż trudno uwierzyć że Beyonce to śpiewa.
    • Gość: Gość Re: Beyonce feat Lady GaGa - Video Phone [teledys IP: *.164.wmc.com.pl 20.03.10, 16:34
      Lubie tą piosenkę , ale teledysk nie za bardzo .. Pisała 11 latka Olga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka