Gość: nsfrnt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 19:33 od niedawna, ale chyba będzie to dłuższy romans, cały album: mogwai - happy song for happy poeple i jeszcze wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysztof Re: Monika Borys "Ściana i groch" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 16:02 czy ktos posiada fotografie moniki lub strony zwiazane z jej osoba bardzo bym prosił o kontakt dekapitacja@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Wybierz utwór, który może wpędzić cię w dołka 28.03.04, 19:48 zdecydowanie King Crimson "epitaph" U2 "love is blindness" tzn. jak już mam zły humor to potym mam gorszy... Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Irena Santor "Już nie ma dzikich plaż" 28.03.04, 20:14 wasze propozycje nie tyle wędzą w doła co doprowadzą do ciężkiej choroby psychicznej , zwłaszcza w dużych ilościach Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Anna Jantar "Wielka dama tańczy sama" 28.03.04, 20:16 No co ty chrzanisz Odpowiedz Link Zgłoś
miss.rhcp Sweet song, love song blue cafe 28.03.04, 20:17 Nie.... choroba psychiczna? Jak dla mnie to nawet marazm duchowy, a i fizyczny też. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Majka Jeżowska "A ja wolę moją mamę" 28.03.04, 20:19 Popieram przedmówczynię. Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Majka Jeżowska "A ja wolę moją mamę" 28.03.04, 20:41 o tak , źle się wyraziłem to dorzuce jeszcze Ewa Bem "Sms" Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Zdzisława Sośnicka "Wokół ciebie krąży cały świat" 28.03.04, 20:43 Cieszy mnie, że się rozumiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Ewa Bem IP: *.chello.pl 30.03.04, 06:45 ahc, SMSy to cudo w historii polskiej muzyki rozrywkowej... i numer przelomowy w dzialalnosci Ewy Bem: "Zupełną nowością jest także fakt, iż po raz pierwszy w swej karierze Ewa Bem zdecydowała się sama napisać teksty, które śpiewa. Co prawda tylko dwa, ale fakt pozostaje faktem"... obstawiam: jedym z tekstow jest utwor SMSy... dla niezorientowanych: [00:02]Co dzień tysiąc spraw na głowie [00:08]znowu ci opowiem o mnie przez mój SMS. [00:17]Biegiem, czasu brak dla siebie [00:24]i codziennym lekiem na ten stres jest SMS. [00:33]Sto sześćdziesiąt, nie więcej znaków i [00:40]muszę przesłać ci serce całe w tym pośpiechu. [00:49]Wysyłam SMS, literka po literce, [00:57]to moje S.O.S, w skrócie ja i moje serce [01:05]Wysyłam SMS, literka po literce, [01:12]to moje S.O.S, w skrócie ja i moje serce [01:20]Wysyłam SMS, może spotkamy wreszcie się... [01:31]U-u je-i-j-e-j-e-je-i-je [01:38]U-h-m je-je [01:42]Co dzień staje coś na drodze, [01:49]spotkać ciebie mogę tylko przez twój SMS. [01:58]Może jutro o tej porze [02:04]wreszcie nam pomoże losu gest, nie SMS. [02:13]Sto sześćdziesiąt, nie więcej znaków i [02:21]jak mam całe uczucie przesłać w tym pośpiechu? [02:30]Wysyłam SMS, literka po literce, [02:37]to moje S.O.S, w skrócie ja i moje serce [02:45]Wysyłam SMS, literka po literce, [02:53]to moje S.O.S, w skrócie ja i moje serce [03:01]Wysyłam SMS, może spotkamy wreszcie się... [03:28]Wysyłam SMS, literka po literce, [03:36]to moje S.O.S, w skrócie ja i moje serce [03:43]Wysyłam SMS, literka po literce, [03:51]to moje S.O.S, w skrócie ja i moje serce [03:59]Wysyłam SMS, literka po literce, [04:07]to moje S.O.S, w skrócie ja i moje serce [04:14]Wysyłam SMS, literka po literce, [04:22]to moje S.O.S, w skrócie ja i moje serce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Ewa Bem IP: *.chello.pl 30.03.04, 06:46 niestety, slowa napisal Janusz Onufrowicz... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam Re: Ewa Bem 30.03.04, 07:56 Gość portalu: nadzieja napisał(a): > niestety, slowa napisal Janusz Onufrowicz... a teksty w Grejfrucie mu ladnie wychodzily. a potem sie szmacil z jakąś janosz i innymi takimi. plyta ktora mnie ewidentnie doluje to Strange Days - com media (boze te jeki wokalisty!!!;/) obie plyty Rotar (hehehehe lyrics lyrics) i Kraftwerk - Tour de france to ostatnie, gdzie przez godzine leci jedna piosenka praktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Ewa Bem IP: *.chello.pl 30.03.04, 08:13 nie wiem jak mu teksty w Grejfrucie wychodzily, bo znam tylko "Gaj", a to nie jego tekst... w kazdym razie tekstem "SMSy" mnie rozwalil... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakra suka Re: Urszula Sipińska "mam cudownych rodziców" IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 18:11 nie wiem, wiele takich jest... mnie w dola wpedza np Alice in Chains... Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Urszula Sipińska "mam cudownych rodziców" 14.04.04, 21:33 Gość portalu: sakra suka napisał(a): > nie wiem, wiele takich jest... mnie w dola wpedza np Alice in Chains... w sumie mnie też - ale to inny rodzaj "doliny" tu chyba mowa o takich utworach, które słysząc podczas jazdy autobusem, masz ochotę wyskoczyć przez okno i wpaść pod nadjeżdżajacy tramwaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wybierz utwór, który może wpędzić cię w dołka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 16:17 "Epitaph" - zawsze i niezależnie od posiadanego w danej chwili humoru... U2 "one" - przez skojarzenia... De Mono "Cisza" (chyba to taki tytuł?) - po prostu nie mogę spokojnie tego słuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
dzasti Re: Wybierz utwór, który może wpędzić cię w dołka 05.04.04, 18:44 Levellers - Forgotten Ground lub Fra From Home Świat Czarownic - hokka hej I pare innych ale teraz nie pamietam na ot tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta od mickiewicza Re: Wybierz utwór, który może wpędzić cię w dołka IP: 212.180.147.* 06.04.04, 15:01 ogolnie co drugi adams... a w szczegolnosci to na pewno: "drunked&fucked up", "cry on demand", "where the stars go blue", "harder now that it's over", "rock'n'roll"... poza tym caly jego heartbreaker... z innych wykonawcow obowiazkowo "bridges" i "smoke & ashes" tracy, no i "cycles" franka s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss_Kiss Re: Wybierz utwór, który może wpędzić cię w dołka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.04.04, 20:00 W dołka- "Epitaph" King Crimson i "Shine on you crazy diamind" Pink Floyd. Poza tym w dolka regularnie wpędzają mnie "piosenki" zespołu ICH TROCHE ( czy tam TROJE)-ale to z zupełnie innych przyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
nesihonsu Re: Wybierz utwór, który może wpędzić cię w dołka 07.04.04, 08:13 cokolwiek Georga Michaela i pop w ogólności Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Wybierz utwór, który może wpędzić cię w dołka 14.04.04, 21:23 Polecam Mrok ONA. Dół murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufin Re: Wybierz utwór, który może wpędzić cię w dołka IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 23:54 Tool - utworów dołujących do wyboru do koloru Odpowiedz Link Zgłoś