Gość: Grabski IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 13.08.01, 21:48 Niewiem ,ile ona ma lat,ale strasznie urosly jej ostatnio piersi,i teraz ma naprawde fajne cycuszki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bubuncol Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 15.08.01, 16:06 Hehehe, poczekaj jeszcze jakieś 3 lata i może pójdzie wślady Cześki, Marylki i tych dwóch pipek z BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabski Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 16.08.01, 15:22 Gość portalu: Bubuncol napisał(a): > Hehehe, poczekaj jeszcze jakieś 3 lata i może pójdzie wślady Cześki, Marylki i > tych dwóch pipek z BB. Taa kto wie? Czeska jest niezla,to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll Grabski & Bubuncol - wiocha IP: *.ds.uj.edu.pl 02.09.01, 14:57 kto wpierdala opakowania wnet dostanie niestrawnosci, a panna Kaja ma piekna osobowosc i cudowny glos! albo na odwrot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacjan Re: Grabski & Bubuncol - wiocha IP: 192.127.210.* 03.09.01, 12:54 Gość portalu: fnoll napisał(a): > kto wpierdala opakowania wnet dostanie niestrawnosci, > a panna Kaja ma piekna osobowosc i cudowny glos! > albo na odwrot... nie wiem czy to ironia, czy nie, ale Kaja Paschalska ma równie beznadziejny głos jak i osobowość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: Grabski & Bubuncol - wiocha IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 07.09.01, 00:49 To musiala byc jednak ironia ... pozdr.grek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: 10.20.0.* / 195.205.6.* 02.09.01, 15:28 Gość portalu: Grabski napisał(a): > Niewiem ,ile ona ma lat,ale strasznie urosly jej ostatnio piersi,i teraz > ma naprawde fajne cycuszki! ma 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ejo Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.pkobp.pl 06.09.01, 08:06 Gość portalu: Grabski napisał(a): > Niewiem ,ile ona ma lat,ale strasznie urosly jej ostatnio piersi,i teraz > ma naprawde fajne cycuszki! Ta gówniara powinna się zabrać do nauki a nie rżnąć jekiejś tam gwiazdy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.09.01, 20:12 tak, ale nie wiem czym się tu podniecać, bo morda jak niewypał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malin Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:25 Zdolna dziewczyna, ale niech se zmieni menagera bo robi z niej takie wiesniactwo. Malin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.chello.pl 08.10.01, 17:56 jeszcze troche i noworodki zaczną robic kariere, no ale zaraz, jaką kariere? czy znalazl sie w ogole ktos, kto kupil jej plyte? Odpowiedz Link Zgłoś
dummy Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci 11.12.01, 09:47 Przeciez to pasztet !!! Same cycki to nie wszystko. Juz nie wspominam o jej "tworczosci"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZX Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: 213.76.149.* 20.12.01, 15:14 > Przeciez to pasztet !!! Same cycki to nie wszystko. Dokładnie - jest przecież jeszcze "futerko"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Jan Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.12.01, 14:49 Panie Grabski - z ust mi to pan wyjąłeś! Ja tez tak uważam, nawet gdzies tu zamieściłem swój post ana temat jej cycorków! Wiwat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARIGAN Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:09 JA NAPRAWDĘ NIE WIEM CZYM LUDZIE SIĘ ZACHWYCAJĄ SŁUCHAJĄC JEJ MIAUCZENIA?!! NAPRAWDE ,JEZELI JEST KTOS KTO JA LUBI ALBO CHOCIAZ TOLERUJE TO BARDZO PROSZE MI TO WYTLUMACZYC !!!!!! A CO DO "CYCKoW" TO PANOWIE NIE ŁUDŹCIE SIE DUŻY "ASORTYMENT" TO TYLKO KWESTIA DOBREGO OPAKOWANIA))!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: 10.10.10.* 27.12.01, 20:14 Przecież ona ma mordę jak poradziecki niewypał albo jakiś zgniły ziemniak. A co do jej muzyki to dla mnie jest ona bardfzo agresywna bo jak jej słucham to odrazu się wkurwiam i robię się agresywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fokuska Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.kim.pl 28.12.01, 09:39 Nie rozumiem wogole jak mozna poruszac temat pachalskiej na forum...ona jest beznadziejna ,strętna,ochydna, spiewa taką tandete ze szok...ludzie jedna rada..posłuchajcie PAKTOFONIKI zamiast tracić czas na pisanie o cyckach tj krowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARIGAN Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 15:03 ZGADZAM SIE CO DO TRACENIA CZASU NA CYCKI KAJI PASCHALSKIEJ!!!!! DAJCIE JUZ SPOKÓJ, NIECH GÓWNIara ZASMAKUJE TROCHĘ POPULARNOŚCI KTÓRĄ DAJĄ JEJ ŚLINIĄCE SIE 9 LATKI!!!A POTEM JAK JEJ SIE W GŁOWIE NIE PRZEWRÓCI TO SPADNIE NA ZIEMIĘ I BĘDZIE ŻYĆ JAK KAŻDY Z NAS, NA TEJ PEŁNEJ GÓWNA PLANECIE, A PO PASCHALSKIEJ PRZYJDZIE INNA KLAUDIA, KINGA ,CZY ROKSANA I HISTORIA SIE POWTÓRZY!!! NIE MA CO SIE NAD TYM ZASTANAWIAC,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci 03.01.02, 08:33 Gość portalu: KARIGAN napisał(a): > ZGADZAM SIE CO DO TRACENIA CZASU NA CYCKI KAJI PASCHALSKIEJ!!!!! DAJCIE JUZ > SPOKÓJ, NIECH GÓWNIara ZASMAKUJE TROCHĘ POPULARNOŚCI KTÓRĄ DAJĄ JEJ ŚLINIĄCE > SIE 9 LATKI!!!A POTEM JAK JEJ SIE W GŁOWIE NIE PRZEWRÓCI TO SPADNIE NA ZIEMIĘ I > > BĘDZIE ŻYĆ JAK KAŻDY Z NAS, NA TEJ PEŁNEJ GÓWNA PLANECIE, A PO PASCHALSKIEJ > PRZYJDZIE INNA KLAUDIA, KINGA ,CZY ROKSANA I HISTORIA SIE POWTÓRZY!!! NIE MA CO > > SIE NAD TYM ZASTANAWIAC,,,,, i w tym rzecz...nic dodać.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARIGAN Re: DO AKSAMITNEJ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 18:32 DZIĘKI ZA POPARCIE!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMI Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 02:08 CZYTAJĄC TE WSZYSTKIE WYPOWIEDZI NA TEMAT KAI PASCHALSKIEJ MOŻNA DOJŚĆ TYLKO DO JEDNEGO WNIOSKU. INTERNET JEST PEŁEN GÓWNIARSTWA I PROSTACTWA, 3/4 WYPOWIADAJĄCYCH SIĘ PANÓW ZAPEWNE MA PROBLEMY Z PODEJŚCIEM DO KOBIET WIĘC WYPOWIADAJĄ SIĘ GŁUPIO NA TEMAT "CYCKÓW" & "FUTERKA" WYŻEJ WYMIENIONEJ. SZKODA ŻE TAKA JEST RZECZYWISTOŚĆ INTERNETOWA. NABIJACIE SIĘ Z TEGO CO ŚPIEWA PASCHALSKA, OK! NIC REWELACYJNEGO, ALE I TAK WIĘKSZOŚCI Z WAS "ŻAL DUPĘ ŚCISKA" BO ONA COŚ OSIĄGNĘŁA A WY NADAL Z RĘKĄ W NOCNIKU. ŻYCZĘ POWODZENIA W DORASTANIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 14:20 Dziekuje za komplementy. Prawda jest taka, że to mój menadżer próbuje zrobić ze mnie gwiazdę - ja wolałabym normalnie skończyć szkołę i dopiero potem śpiewać. Pozdrawiam Kaja Paschalska Odpowiedz Link Zgłoś
che1 Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci 05.01.02, 21:33 Kaju! Mam nadzieję,że się nie przejmujesz chamskimi wypowiedziami niektórych uczestników forum.Te żałosne maile pokazują tylko na jakim poziomie intelektualnym są ich autorzy.Nic więcej.A tak na marginesie jesteś urodziwą dziewczyną.Co do płyty to nie mogę się wypowiedzieć,nie słyszałem ani jednego utworu.Jeżeli chcesz to prześlij mi jedną z piosenek na moją skrzynkę che1@gazeta.pl.Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów che1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.znp.edu.pl 14.01.02, 14:00 kaju zrób duet, na przykład z molestą taki w którym będziesz mogła pokazać się bez naszków, a nie takie sofciarstwo jak w swoich teledyskach dla ciebie nagrywam wszystkie odcinki klanu i nie mogę spać po nocach, mam nadzieję,że czeka cię wspaniała kariera,może nawet wystąpisz w big brotherze Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci 22.01.02, 21:38 Gość portalu: Kaja napisał(a): > Dziekuje za komplementy. > Prawda jest taka, że to mój menadżer próbuje zrobić ze mnie gwiazdę - ja wolała > bym normalnie > skończyć szkołę i dopiero potem śpiewać. > Pozdrawiam > > Kaja Paschalska fajna Kaja Paschalska z Krakowa PP zapraszam na jej chat na polchacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś