Dodaj do ulubionych

Widzieliście książeczkę dla dzieci o The Beatles?

IP: *.org 24.06.04, 21:30
Kurcze dziś znalazłem w Empiku książeczkę dla dzieci "Bitelsiaki". Co za
fantastyczny pomysł. Przyznam że aż zakręciła mi się w oku łza wzruszenia. Są
w niej wierszyki dla dzieci, które napewno napisała fanka The Beatles. Nie są
to jakieś durne rymowanki ale naprawdę fantastyczne teksty i super rysunki.
Mam dwójke dzieci i uważam że to swietny pomysł. Czy ktoś juz widział tą
książeczkę? Polecam. smile
Obserwuj wątek
    • agata_to_ja Re: Widzieliście książeczkę dla dzieci o The Beat 24.06.04, 22:26
      Widziałam, nawet mam w "mojej" księgarni. Też mam dwójkę małoletnich dzieci
      (bardzo małoletnich) i jestem fanką Betlesów, więc z pewnością ją kupię.
      Wzruszyła mnie tak, jak niegdyś film Yesterday smile
      Pozdrawiam
      agata
      • Gość: Zosia Re: Widzieliście książeczkę dla dzieci o The Beat IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 10:04
        Ja znam tę książkę!Jest tak samo piękna jak Strawberry Fields.Wszystkim ją
        kupuję w prezencie.
        Pozdrawiam

Zośka
    • Gość: Maciek Mam ją IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 12:21
      Mam tę książeczkę, uważam że to jedna z najlepszych książeczek dla dzieci wśród
      tego zalewającego nas chłamu prymitywnych rymowanek. To jest naprawdę coś.
      Mówię tak nie dlatego że jestem fanem The Beatles ale dlatego, że rysunki i
      teksty w Bitelsiakach są na bardzo wysokim poziomie i stworzone przez
      utalentowanych ludzi. Szkoda tylko że ta książeczka jest tak kiepsko wydana,
      naprawdę wydawca się nie popisał. Książeczka dla dzieci w miękkiej oprawie to
      jakiś karkołomny pomysł, druk fatalny a koperta w której książeczka ma się
      zmieścić wogóle nie pasuje. Mimo to polecam ją każdemu. Warto mieć w swoich
      zbiorach pierwsze wydanie tej książeczki bo przewiduję, że zrobi ona furorę.
    • Gość: a.sza@wp.pl Re: Widzieliście książeczkę dla dzieci o The Beat IP: 195.164.30.* 29.06.04, 10:47
      Zgadzam się -to BITELSIAKI. Widzialem , czytalem - barrrrdzo fajny pomysl,
      szkoda ,ze nie miala ZADNEJ reklamy , najprostszego "naglosnienia". Idealna dla
      duzych i malych "bitelsiakow", czytania na glos, zabawy tekstem i rytmem, nawet
      jako wyliczanek "rezyserujacych" zabawe dzieci. Polecam.
    • Gość: Zosia Re: Widzieliście książeczkę dla dzieci o The Beat IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.04, 07:03
      Znalazłam fajną stronke internetową o tej książce www.bitelsiaki.vel.pl
      • Gość: IGOR Re: Widzieliście książeczkę dla dzieci o The Beat IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 18:16
        Szukam tej książki po całej Gdyni.Czy ktoś wie,gdzie można ją kupić?Help!Muszę
        ją mieć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka