Gość: Foxy IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 05.07.04, 20:44 Pamietacie ten zespol ponoc ojcowie New Romantic wlasnie czytam biografie lidera, to byla jazda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nutopia Re: Visage - lata 80-te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:02 Jasne, ja pamietam i slucham. Kultowa formacja, swietne brzmienie. W bialymstoku organizuje imprezy z taka muza. Visage to podstawa takiego party Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
macdallena Re: Visage - lata 80-te 07.07.04, 14:44 zgadzam się... to dopiero Muzyka... szkoda że nie przyszło mi żyć kilkanaście lat wcześniej i doświadczyć tej noworomantycznej eksplozji... nutopia, mogę spytać gdzie i kiedy odbywają sie wasze imprezy?? zdecydowanie brakuje mi tego typu imprez....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaahl Re: Visage - lata 80-te IP: *.chello.pl 07.07.04, 14:57 Zapewniam cię, że lepiej teraz tego "doświadczać" niż wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
macdallena Re: Visage - lata 80-te 09.07.04, 13:04 myślisz?? no to spróbuj ubrać się w kolorowy płaszcz i bufiaste spodnie.. i do tego jeszcze się umalować... jeśli jesteś dziewczyną...jakoś to jeszcze przejdzie (choć zapewne uznają cię za dziwaczkę) ale jeśli jesteś mężczyzną....chmmmmm.... to będzie bardzo ciężkie... Odpowiedz Link Zgłoś