Dodaj do ulubionych

Lubicie Anie Dabrowska?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 14:06
Ja bardzo lubie.
Obserwuj wątek
    • ndugu Re: Lubicie Anie Dabrowska? 12.07.04, 14:09
      To moze ta ktora spiewa "Charlie Charlie"?
    • ice_age_comin Re: Lubicie Anie Dabrowska? 12.07.04, 17:19
      fajne ma tylko cycki.
      • przemciu-orzemek Re: Lubicie Anie Dabrowska? 12.07.04, 17:23
        hehehe, byc moze i ma fajne cycki, nie wiem nie widzalem. Ale dla mnie gdy ktos
        wyplywa na Idolu to juz jest spalony. nie lubie... bleee
    • Gość: sissy Re: Lubicie Anie Dabrowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 17:48
      Uwielbiam Anię w duecie z Homosapiens i Jackiem Lachowiczem, wprost z Projektu
      SI 031... Bajka...Polecam...
    • Gość: Kazek Re: Lubicie Anie Dabrowska? IP: *.p-s-inter.net 12.07.04, 21:22
      a skąd! pop gwiazdka podobnie przereklamowana jak inne plastiki, ze swym
      sentymentalizmem żałosna. kicz wielki.
      • Gość: sissy Re: Lubicie Anie Dabrowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:32
        A słuchałes Projektu?
        • Gość: Kazek Re: Lubicie Anie Dabrowska? IP: *.p-s-inter.net 13.07.04, 12:39
          Nie. Przyznaje, że moja opinia jest oparta na jej "przebojach" puszczanych w
          tv. No, chyba ona ma jakis wpływ na ich dobór?
          • Gość: sissy Re: Lubicie Anie Dabrowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:52
            Nie sądzę, artysta w dzisiejszych czasach ma niewiele do powiedzenia...Z
            drugiej strony wybrano piosenki najbardziej "komercyjne", singlowe, szybko
            wpadające w ucho- moim zdaniem nienajlepsze...I znów kilka słabszychych utworów
            psuje efekt...Polecam ci Projekt SI 031 nie tylko ze względu na Ankę( dużo
            robią fantastyczne kompozycje Jacka Lachowicza i Homosapiens), to doprawdy
            świetna składanka...jeśli rzecz jasna lubisz takie zespoły, jak ww., a ponadto:
            Smolika, Silver rocket, Old Time Radio, Mietalla Walusia, Kasię Nosowską, CKOD,
            Maćka Cieślaka i.in. Jeśli nie, to i tak warto posłuchać...Każdy znajdzie tu
            coś dla siebie...I może w końcu docenisz "ukryty" talent Ani Dąbrowskiej...
            (telewizja kłamie!)
    • s-a-f-s nie! 19.07.04, 10:36
    • Gość: Marek Re: Lubicie Anie Dabrowska - ma jedną wadę IP: *.cst.tpsa.pl 19.07.04, 11:46
      - wypłynęła na idolu. To chyba najwiekszy obciach dla artysty być wyłonionym na
      kastingu, ale czasami to jedyna droga.
      • Gość: made in China Re: Lubicie Anie Dabrowska - ma jedną wadę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 19:40
        Marek: zgadzam sie, mnie tezhm...''odrzuca'', to, ze ''wyplynela'' z ''Idola'',
        ale grunt, ze sie obronila. Dobrze, ze ta plyta jest ''Jej", taka prawdziwa. A
        nie, jak plyta "Zalefa" niby to rockowa, niby nie. I w sumie nie wiadomo o co
        chodzi...uncertain
        Gdy plyta Ani wyszla na rynek, pomyslalam, ze moze byc dobra i rzeczywiscie
        jest. Przykre jest niestety tylko to, ze chyba najlepszy kawalek: ''Charlie
        Charlie" nie jest jej.
    • Gość: Koralik Re: Lubicie Anie Dabrowska? IP: *.veranet.pl 19.07.04, 19:49
      tak
    • urtiko Re: Lubicie Anie Dabrowska? 20.07.04, 02:51
      A kto to? - nasówa się pytanie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka