Gość: fox IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 04.08.04, 21:00 Moze ktos zna program tegorocznego fstiwalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Goosia Re: sopot festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:06 z gosi beda kate rayan ...in grid.....i nie pamietam...beda kawalki niemena w wykonaniu roznych ludzioof....i lecie krawczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Re: sopot festiwal IP: 81.15.254.* 04.08.04, 21:35 Ma być jubileusz Krawczyka-wybrano 14 najlepszych kawałków z jego twórczości, ma być też koncert poświęcony pamięci Niemena i wieczór francuski z "gwiazdami":Kate Ryan, In Grid i Patricia Kaas (nie wiem co ona robi w tym badziewnym towarzystwie).No ale jak to w Sopocie-dla każdego coś miłego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: sopot festiwal IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 04.08.04, 22:53 To gwiazdy? Dramat. Tragediozo. Powinni w takim razie wpuszczac darmo i zwracac za bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Re: sopot festiwal IP: *.nets.com.pl / *.rsi.com.pl 06.08.04, 15:28 Dlatego też słowo gwiazdy wzięłam w cudzysłów, bo podobnego zdania jestem co ty... Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: sopot festiwal 05.08.04, 09:32 W tym roku Sopot festiwal po raz ostatni... na antenie TVP. Od następnego roku będzie na antenie TVN. Oby repertuar był o wiele lepszy. Tegoroczny Sopot zapowiada się po prostu... śmiesznie! ---------- Atomowy serwis rozrywkowy: www.ClubMTV.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herrman Re: sopot festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:07 Szkoda, że zabrakło Garou, który bardzo lubi Polskę, szczególnie po słynnym incydencie w Katowicach ))) Odpowiedz Link Zgłoś