inezja21 09.08.04, 20:21 Czy ktoś oprócz mnie na tym forum lebi i ceni twórczość tego wspaniałego kompozytora? Pytanie oczywiście o tzw.muzykę poważną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekm22 Re: Szostakowicz 09.08.04, 23:38 inezja21 napisała: > Czy ktoś oprócz mnie na tym forum lebi i ceni twórczość tego wspaniałego > kompozytora? Pytanie oczywiście o tzw.muzykę poważną Odpowiadam TAK !!! Jest to moim zdaniem jeden z nielicznych kompozytorow muzyki tzw wspolczesnej , ktora da sie sluchac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Szostakowicz 10.08.04, 08:50 a oczywiscie, ze tak mam nawet z nim calkiem przyjemne skojarzenia, bo z jego etiuda robilam dyplom wieki temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orald Re: Szostakowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 09:11 Długo chodziła za mną symfonia leningradzka bodajże...(nie znam się na tytułach) Wielka i cudownie wciągająca muzyka. Szkoda, że trudno dostępna. W każdym bądź razie lubię i wysoko cenię. Przy jakiejś okazji z pewnością powrócę do niej. Takie tematy polecam poruszać lepiej tutaj www.radio.com.pl/dwojka/forum.asp Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Szostakowicz 10.08.04, 11:39 Dziękuję za wszystkie wpisy, bałam sie że nikt mi nie odpisze! Nie mam doswiadczenia z forumami... Odpowiedz Link Zgłoś
bwv1004 Re: Szostakowicz 10.08.04, 19:15 Gość portalu: Orald napisał(a): > Takie tematy polecam poruszać lepiej tutaj > www.radio.com.pl/dwojka/forum.asp albo tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10242 Odpowiedz Link Zgłoś