anetta.meller 21.10.16, 19:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubanapiorkowski Re: Najdroższe gitary klasyczne - prezent dla męż 21.10.16, 22:38 Cześć Aneta, Pracowałem w sklepie, który sprowadzał te gitary ze stanów, więc mogę sporo powiedzieć w temacie - grałem na nich wielokrotnie. Mam swoje typy, ale najpierw napisz dokładnie jaki repertuar gra Twój mąż - pozwoli to najlepiej dostosować charakterystykę sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
anetta.meller Re: Najdroższe gitary klasyczne - prezent dla męż 22.10.16, 19:46 Repertuar to muzyka klasyczna - bardzo lubi etiudy na gitarę. Ale przede wszystkim poezja śpiewana w stylu Jacka Kaczmarskiego, Okudżawy.. Lubi też szanty jak również rocka. Można więc powiedzieć, że klimaty są mocno zróżnicowane. Będę wdzięczna za radę. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
anetta.meller Re: Najdroższe gitary klasyczne - prezent dla męż 22.10.16, 20:21 Repertuar to muzyka klasyczna - bardzo lubi etiudy na gitarę. Ale przede wszystkim poezja śpiewana w stylu Jacka Kaczmarskiego, Okudżawy.. Lubi też szanty jak również rocka. Można więc powiedzieć, że klimaty są mocno zróżnicowane. Będę wdzięczna za radę. Odpowiedz Link Zgłoś
kubanapiorkowski Re: Najdroższe gitary klasyczne - prezent dla męż 23.10.16, 20:11 Myślę, że zdecydowanie możesz postawić na Montanez LS - świetne gitary, które są obecnie jednymi z lepszych w Europie i potrafią dać muzykowi całe spektrum dźwięku oraz artykulacji. Szczególnie, że mówisz o muzyce mocno ekspresyjnej, gdzie solidne "uderzenie" ma niemałe znaczenie. Osobiście proponowałbym zacząć od modelu LS-600, aby mógł w przyszłości spróbować również LS-900, bo wyższej półki trudno będzie się doszukać w naszym regionie Odpowiedz Link Zgłoś
anetta.meller [...] 24.10.16, 16:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś