Dodaj do ulubionych

The Rolling Stones: nowa płyta

11.12.04, 18:51
SUUUPER!!!!! Nareszcie trochę już mineło czas od Bridges To Babilon". Ciekawe
dlaczego to jest pierwszy komentarz? Nikogo już nie interesują Stonesi?!?!
Przecież to niemożliwe. Rolling Stones RULEZ!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: stone's Re: The Rolling Stones: nowa płyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:42
      no to czekam i szykuje kase na medison squer garden
      • Gość: Hans Klos Skad ty masz w domu starcow kase na plyty? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.12.04, 07:55
        W aspektach wieku to: "Buena Vista Social Club" rozumiem i kocham, ale "The
        Rollind Stones"? Rzygopodobne.
    • Gość: piołun Re: The Rolling Stones: nowa płyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:49
      Czekamy!!!!!
      • Gość: pszemcio Re: The Rolling Stones: nowa płyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:52
        mnie trochę zniechęciła ostatnia solowa płyta Jaggera... taki sobie pop
        • Gość: OPONY Re: The Rolling Stones: nowa płyta IP: *.veranet.pl 12.12.04, 11:59
          Jagger nigdy nie nagrał dobrej solowej płyty! Swoja drogą trochę mnie dobija
          czekanie do połowy 2005 na nowa płytę Stonesów - to jak jakaś pasja, ale cieszę
          się cholernie!!!!!
          • Gość: rye Re: The Rolling Stones: nowa płyta IP: *.chello.pl 12.12.04, 16:48
            będzie techno albo klapa finansowa.
        • Gość: Antek beknou ... The Rolling Stones: dziadki grajom rocka dziatkom IP: *.ri.ri.cox.net 13.12.04, 01:31
          satisfaction
    • Gość: aga Re: The Rolling Stones: nowa płyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:04
      cudowna wiadomość - już nie mogę doczekać się tej płyty i trasy koncertowej
      może znowu będą w Polsce....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka