tricky-kid 11.12.04, 18:51 SUUUPER!!!!! Nareszcie trochę już mineło czas od Bridges To Babilon". Ciekawe dlaczego to jest pierwszy komentarz? Nikogo już nie interesują Stonesi?!?! Przecież to niemożliwe. Rolling Stones RULEZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stone's Re: The Rolling Stones: nowa płyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:42 no to czekam i szykuje kase na medison squer garden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Klos Skad ty masz w domu starcow kase na plyty? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.12.04, 07:55 W aspektach wieku to: "Buena Vista Social Club" rozumiem i kocham, ale "The Rollind Stones"? Rzygopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piołun Re: The Rolling Stones: nowa płyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:49 Czekamy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: The Rolling Stones: nowa płyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:52 mnie trochę zniechęciła ostatnia solowa płyta Jaggera... taki sobie pop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPONY Re: The Rolling Stones: nowa płyta IP: *.veranet.pl 12.12.04, 11:59 Jagger nigdy nie nagrał dobrej solowej płyty! Swoja drogą trochę mnie dobija czekanie do połowy 2005 na nowa płytę Stonesów - to jak jakaś pasja, ale cieszę się cholernie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: The Rolling Stones: nowa płyta IP: *.chello.pl 12.12.04, 16:48 będzie techno albo klapa finansowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek beknou ... The Rolling Stones: dziadki grajom rocka dziatkom IP: *.ri.ri.cox.net 13.12.04, 01:31 satisfaction Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: The Rolling Stones: nowa płyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:04 cudowna wiadomość - już nie mogę doczekać się tej płyty i trasy koncertowej może znowu będą w Polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś