22.01.05, 03:21
w sumie nie wiem po co ten wateksmile moze specjalnie dla Humbaka, ktory cos z
nietoperkow z tych jaskin czy kopaln ma chyba w sobiewink w opuszczonych
kopalniach sa nietoperki? i widze ze Hejt tez jest teraz. wiec zakladam i
powoli zmywam sie spac, chociaz spiacy nie jestem. tak mi sie wydaje ze w
ogole jesli jestem spiacy, ma to miejsce zazwyczaj ok. 16-18 godziny. ale
przyzwoitosc (bo ja bardzo przyzwoitym chlopcem jestem;P) kaze w nocy pospac
troche, wiec zaraz to w stopniu mam n******e zadowalajacym uskuteczniesmile
branoc!
Obserwuj wątek
    • humbak Re: noc(nik) 22.01.05, 04:49
      Phi! Jak się zaczyna sesja, to się nie musi wcześnie wstawać i można kombinować po nocy. Niebieski ptaszek śmiga jak odrzutowiec, cicho, muza hula przez słuchawki... jeszcze tylko nauka... ale mam chyba prawo do odpoczynku po zerówce, co nie? Jakoś tak sympatyczniej jest niż w dzień- chyba jakiś odludek jestembig_grin
    • h8red Byłem :))) 22.01.05, 12:57
      Ale szybko się zmyłem. Ja tam w nocy z reguły śpię ;p
    • grimsrund Re: noc(nik) 22.01.05, 15:57
      A ja dziś akurat wstać musiałem o 5.30, więc nocka odpadła tym razem smile)
      • neochuan Re: noc(nik) 23.01.05, 18:12
        a ja dziś spałem do 1:30 po południu, bo do 1:30 po północy grałem z
        portugalczykiem w warcaby. po czym wstałem na małysza, wypiłem dwie kawy,
        włączyłem kompa, obejrzałem teleexpress, pop(i)suję się i innym na phorach i
        zostało mi 85 dni. teraz zjem jabłko patrząc w kalendarz.
        • kotbert Chułłanie drogi, 23.01.05, 18:26
          ale ku czemu Ty właściwie te dni odliczasz, jeśli można spytać?
          smile
          • neochuan kotbercie, gdynie macie 23.01.05, 18:30
            kotbert napisała:

> ale ku czemu Ty właściwie te dni odliczasz, jeśli można spytać?
            > smile

ku 18 kwietniu ma się rozumieć!
            • dziewczyna_mickiewicza Re: kotbercie, gdynie macie 23.01.05, 18:35
              > ku 18 kwietniu ma się rozumieć!
              >

tez czekasz na nowa plyte mojego przyszlego meza? wink)))))
              -
            • kotbert Tyle to sobie obliczyłam z kalendarza, 23.01.05, 19:10
              ale nadal nie wiem, jakiż to dzierżbór wtedy wystąpi.
              • h8red Pewnikem 23.01.05, 19:14
                kotbert napisała:

> ale nadal nie wiem, jakiż to dzierżbór wtedy wystąpi.

Dzierżbór zwany chujnią???
                • neochuan Re: Pewnikem 23.01.05, 19:31
                  każdy dzierżbór swój ogonek chwali, albo: nie chwal chujni przed 18 kwietnia!
                  • kotbert Re: Pewnikem 23.01.05, 19:48
                    No tak, żebym się przypadkiem za dużo nie dowiedziała...
                    Ech... (by autor mojej cudnej sygnaturki)
                  • szprota bądź zdrajcą, Huanie 23.01.05, 20:43
                    no powiedz im, powiedz
                    • kotred oj bądź, bądź 23.01.05, 21:14
                      Powiec, powiec.
                      • neochuan mam 85 dni na skończenie 23.01.05, 21:41
                        dr, lub ze sobą.
                        • neochuan ps. 23.01.05, 21:50
                          jasne? jasne. no to do roboty lub
                        • kotbert A która z tych opcji 23.01.05, 21:52
                          jest bardziej prawdopodobna?

A można za Ciebie potrzymać kciuki?
                          • neochuan Re: A która z tych opcji 23.01.05, 21:56
                            nie chcę wiedzieć która, jeśli nie ta. nie można, trzeba, ale się nie narzucam.
                            • kotbert Trzymam!! /n 23.01.05, 21:59

• neochuan Re: Trzymam!! /n 23.01.05, 22:09
                                dziękuję, ale to w końcu nic takiego, gdy komornik zabiera chałupę na poczet
                                spłaty czteroletniego stypendium dr, a chułłan rusza w tułłaczkę po świecie, z
                                opcją miast stypendium - stypy.
                                ps. czy można się zabunkrować na statku w jakiś sposób i na którym około 19
                                kwietnia w południe? może być w gdyni, choć wolałbym w gdańsku, bo siedzieć na
                                gapę w kiblu pkp z łodzi do gdańska jest zawsze trochę krócej. gdyby kotbert
                                poszpiegował po trapach, ulżyłby nieco w chułłanim strapieniu, ale się nie
                                narzucam...
                                • kotbert Dla Ciebie zawsze 23.01.05, 22:27
                                  się coś zorganizuje smile Jednakowoż trzymam też za to, żebyś nie musiał się do
                                  tego uciekać. Albowiem niemożliwością jest, żebyś nas tak opuścił! I o.
                                  smile)) na pokrzepienie.
                                  • neochuan Re: Dla Ciebie zawsze 23.01.05, 23:46
                                    dziękuję, już mi krzepnie smile
                                    • h8red Staaary 24.01.05, 06:38
                                      Dasz radę. Ja też będę musiał dać smile))
                                      • kotbert Dacie radę obaj, 24.01.05, 08:50
                                        h8red napisał:

> Dasz radę. Ja też będę musiał dać smile))

A jak nie to dla Ciebie też się jakiś kąt w ładowni zorganizuje, żebyś mógł się
                                        zdematerializować smile)
                                        • h8red Re: Dacie radę obaj, 24.01.05, 09:16
                                          kotbert napisała:

> h8red napisał:
                                          >
                                          > > Dasz radę. Ja też będę musiał dać smile))
                                          >
                                          > A jak nie to dla Ciebie też się jakiś kąt w ładowni zorganizuje, żebyś mógł się
                                          >
                                          > zdematerializować smile)

Bomba, popłyniemy z Chułanem do Bombaju. On przynajmniej wie gdzie to jest smile))
                                          • neochuan Re: Dacie radę obaj, 24.01.05, 18:13
                                            bombaj jest tam dokąd dopłyniemy.
                                            tak więc wiesz tyle co ja!
                                            a co do ucieczki w tropiki, to patrz wątek na ru o szwedach.
                                            a jak mniemam, kol. h8red bez kota nie płynie?? a przynajmniej mam taką
                                            nadzieję? wink Kot Okrętowy się rozumie samo przezsię, więc płyniemy we trójkę!
                                            kocie - żagle staw, masztu jezioro, a morze to błękit pruski!!

ps. czy ktoś łączy to z moim przewodem??
                                            • h8red No ba!!! 24.01.05, 18:59
                                              Bez Kota nie popłynie łódź, o ta smile))

Kot płynie, bo logistycznie nam to rozwiąże jak nic ;p A poza tym jakoś bez Kota
                                              to ja podróży nie widzę smile))
                                              • kotbert Kot 24.01.05, 19:27
                                                oczywiście płynie pod tak znakomitym przewodnictwem, Chułłanie mój Chułłaniesmile
                                                Poza tym nie mogę pozwolić, żeby mi Książę gdzieś uciekł za siedem mórzsmile))
                                                Drżyjcie szczury okrętowe!
                                                • neochuan Re: Kot 24.01.05, 20:06
                                                  kotbert napisała:

Chułłanie mój Chułłaniesmile

h8redzie, ratunku!!! ;D
                                                  • szprota się porobiło... 24.01.05, 20:11
                                                    ja nic nie mówię, ja swoje pomyślę
                                                    jutro
                                                  • h8red Spoko 24.01.05, 20:15
                                                    neochuan napisał:

> kotbert napisała:
                                                    >
                                                    > Chułłanie mój Chułłaniesmile
                                                    >
                                                    > h8redzie, ratunku!!! ;D

Kot się droczy smile))
                                                  • kotbert Proszę, 24.01.05, 20:17
                                                    ...proszę, jak mnie już dobrze zna :-p
                                                    smile))
                                                  • neochuan dziękuję. 24.01.05, 20:25
                                                    oj, dobrze, że się droczy, bo bym jeszcze pomyślał, że prześladuje! ;p
                                      • janek0 patrzcie chłopaki, 24.01.05, 12:22
                                        h8red napisał:

> Dasz radę. Ja też będę musiał dać smile))
                                        i ja też mam taki sam problem...
                                        • h8red & & #35; 60;jeb& & #35; 62; 24.01.05, 12:57
                                          janek0 napisał:

> h8red napisał:
                                          >
                                          > > Dasz radę. Ja też będę musiał dać smile))
                                          > i ja też mam taki sam problem...

Zaraz się okaże, że połowa forum ma taki problem ;p
                                          • mameluch Re: & & #35; 60;jeb& & #35; 62; 24.01.05, 13:11
                                            ja nie mam i pewnie nigdy miec nie bedesmile na razie zwykla sesja wystarczy, po
                                            dzisiejszym cywilu mam doscuncertain ale jeszcze (...licze...) 3,5 roku mam n******e
                                            sie meczyc ze skutkiem trzyliterowym przed nazwiskiemwink nie dosc ze n******a
                                            sama jest nienajmadrzejsza to musi byc matka takich jak ja...
                                          • janek0 Re: & & #35; 60;jeb& & #35; 62; 24.01.05, 13:35
                                            h8red napisał:

> > > Dasz radę. Ja też będę musiał dać smile))
                                            > > i ja też mam taki sam problem...
                                            > Zaraz się okaże, że połowa forum ma taki problem ;p
                                            I się okaże, że przyszły kwiat nauki polskiej (pączek nauki polskiej ?) zajmuje
                                            się w całości p************ głupot na tym forum. Nic dziwnego, że sto lat za
                                            murzynami jesteśmy big_grin
                                            • pagaj_75 Re: & & #35; 60;jeb& & #35; 62; 24.01.05, 14:41
                                              janek0 napisał:

> I się okaże, że przyszły kwiat nauki polskiej (pączek nauki polskiej ?) zajmuje
                                              > się w całości p************ głupot na tym forum. Nic dziwnego, że sto lat za
                                              > murzynami jesteśmy big_grin

Zobaczysz co będzie, jak za ileś tam lat Twoje dzieci wygóglają to co tu pisałeś
                                              wink Strach się bać.
                                              • mameluch Re: & & #35; 60;jeb& & #35; 62; 24.01.05, 16:07
                                                pagaj_75 napisał:

>
                                                > Twoje dzieci wygóglają to co tu pisałe
                                                >

albo dziennikarze jak juz bedzie prawdziwym wiajpiwink a my, wszystkie inne
                                                szaraczki, bedziemy opowiadac wnukom, ze znalismy takiego
                                                Janka/Hejta/Pagaja/Humbaka/Grim a/Chułana/Kotberta/Cze/Aaske/Sz prote/Dziolche/Asa/Malline/mame luchawink
                                                i wielu wielu innychsmile tego ktoremu wiajpi nie wyjdzie skreslicwink
                                          • neochuan Re: & & #35; 60;jeb& & #35; 62; 24.01.05, 18:15
                                            ależ to będzie tytanik - najdymniejszy z okrętów żaglowców i statków!
    • h8red Byłem dzisaj po 0:00 09.02.05, 10:16
      Ale tylko na jeden post. Mimowszystko jakoś wolę sobie pospać jak mam możliwość.
    • szprota Re: noc(nik) 27.03.05, 23:52
      o właśnie, wiedziałam, że gdzieś tu jest taki nocnomarkowy wątek dla mnie smile
      • humbak Re: noc(nik) 28.03.05, 00:03
        A masz jakiś pomysł co z nim zrobić? smile
        Ja tak przy okazji oświadczę że mi się forum kobdyka. Jak się aloguje to nic nie
        widzę na muzyce i na Strołberach i na kraju... no ktoś i wątki z kąta podwędził
        normalniebig_grin
        • humbak Re: noc(nik) 28.03.05, 00:04
          O! Jusz ciaua!tongue_out
          • mameluch Re: noc(nik) 28.03.05, 00:26
            u mnie tak bylo chyba wczoraj i dzis rano, czy jakos tak. na forumie o forumie
            cos tam bylo wiecej, ale nie pamietam czy jakis mod odpowiedzial.
            wczesna noc, ale leze spac, bo o 7 mam wstacsad
            • humbak Re: noc(nik) 28.03.05, 00:38
              Dzięki za infołrmację.
              Taaaa... mnie też grozi wczesne wstawanieuncertain Swięta... phy! Ale nie ma bata,
              Blackalicious, Ruins i Layo & Bushwacka jeszcze przede mną... że o książce już
              nie wspomnęsmile
        • szprota nie mam 28.03.05, 01:00
          niech se wisi, takie wątki się ślicznie ciągną siłą bezwładu.
          a te znikające posty są od paru dni i nie wiadomo czemu (znaczy, wiadomo,
          grzebią w portalu)
          • humbak Re: nie mam 28.03.05, 15:22
            yyyyyyy.... miałem nadzieję na coś złowieszczego albo podstępnego, a tu takie
            cuś? Phy!smile
    • szprota noc(nik) 03.04.05, 01:43
      czilałtowy przelot nad ulubionymi forami...
      ma ktoś muzę z "Ronina"?
    • szprota Re: noc(nik) 05.04.05, 01:40
      zaglądam przelotem porządkując opis z linkiem do foffma. namięszaliście
      konkretnie tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka