pindorr 26.01.05, 14:10 nowy Pat Metheny - słyszał może już ktoś całą płytkę? Warto? Co się dzieje w środku tych długaśnych kawałków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzfoxy Re: nowy Pat Metheny 26.01.05, 14:40 Ja nie sluchalam, a dlugasne utwory lubie najbardziej. Poza tym wszyscy chyba zapadli w sen zimowy Odpowiedz Link Zgłoś
dudi987 Re: nowy Pat Metheny 04.02.05, 21:15 Słuchałem tej płyty już 3 razy. Jest fantastyczna! Jest to właściwie jedna, cała suita, podzielona na 4 kawałki. Parę razy można dostać "gęsiej skórki". Już nie mogę się doczekać na koncert! Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: nowy Pat Metheny 06.02.05, 11:23 To ciekawe,z tego,co piszesz wyłania się jakiś dotąd nieznany wizerunek Metheny'ego. Uwielbiam długie kompozycje. To już jest plus.Może powinienem przeprosić się z Patem? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzbaky1 Re: nowy Pat Metheny 16.02.05, 10:15 Motto Swantevita przypomniało mi wiersz pewnego kanadyjskiego poety: Do czego doszło chrześcijaństwo Bóg nie istnieje a Jezus jest jego synem. Nowy Metheny, taki sobie, jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: nowy Pat Metheny 14.02.05, 19:15 są bilety: www.adamiakjazz.pl/menu.html na Torwar 150 siedzace 120 stojace 60 dla studentów i uczniów Odpowiedz Link Zgłoś