Dodaj do ulubionych

Koncert Golec uOrkiestra

IP: 195.205.251.* 03.07.01, 12:05
Czy ktos wie kiedy Golcowie beda grac w Warszawie? Czekam na info.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo Re: Koncert Golec uOrkiestra IP: 217.8.179.* 09.07.01, 17:32
      nie idz na to, przeciez to zero autentyku, balon nadmuchany przez media, kiedys
      kaja, teraz golec za rok inny szit, byleby od ludzi kase wycisnac.
      • Gość: jasiek Re: Koncert Golec uOrkiestra IP: *.mofnet.gov.pl 17.08.01, 14:09

&#62 nie idz na to, przeciez to zero autentyku, balon nadmuchany przez media, kiedys
        &#62 kaja, teraz golec za rok inny szit, byleby od ludzi kase wycisnac.

Zgadza się. Całe to folkowanie to po prostu kolejna moda wymyslona przez media w
        momencie, gdy zwykła muzyczka pop przestała się sprzedawać. A ludzie o słabym
        charakterze i niezbyt wyrafinowanym guście muzycznym bardzo łatwo modom i trendom
        ulegają. Niestety - stanowią oni wiekszość społeczeństwa.
        Ciekaw jestem jednak, czy równie łatwo uda się naszym mediom przekonać ludzi do
        otyłego i wiecznie spoconego starszego pana Krzysztofa Krawczyka (z tego co wiem
        on tez nagrywa z Bregoviciem). A w dodatku ma ogromne doświadczenie sceniczne
        (vide - wystepy w Disco relax w telewizji dla intelektualistów "POLSAT"wink. Takie
        g***o (za przeproszeniem) chyba nawet naszemu społeczeństwu trudno będzie
        wcisnąć. Jeżeli jednak zabieg ten się powiedzie to ja wyjeżdżam z kraju. Nie chcę
        słyszeć Krawczyka na każdym rogu.

• Gość: jasiek Re: Koncert Golec uOrkiestra IP: *.mofnet.gov.pl 05.09.01, 12:28
          No cóz... myliłem się.
          Naszemu społeczeństwu wszystko można wcisnąć.
          W związku z powyższym - wyjeżdzam stąd. BYE !!!
    • Gość: Tytus Re: Koncert Golec uOrkiestra IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 21:59
      Po co az do Warszawy pojedziesz, wystapia; 13.10.2001r. w
      Katowickim Spodku, sprawdz na http://www.spodek.prv.pl
      • Gość: f Re: Koncert Golec uOrkiestra IP: 10.105.12.* 17.08.01, 16:23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka