Gość: Werena IP: 195.205.251.* 03.07.01, 12:05 Czy ktos wie kiedy Golcowie beda grac w Warszawie? Czekam na info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Re: Koncert Golec uOrkiestra IP: 217.8.179.* 09.07.01, 17:32 nie idz na to, przeciez to zero autentyku, balon nadmuchany przez media, kiedys kaja, teraz golec za rok inny szit, byleby od ludzi kase wycisnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Koncert Golec uOrkiestra IP: *.mofnet.gov.pl 17.08.01, 14:09 > nie idz na to, przeciez to zero autentyku, balon nadmuchany przez media, kiedys > kaja, teraz golec za rok inny szit, byleby od ludzi kase wycisnac. Zgadza się. Całe to folkowanie to po prostu kolejna moda wymyslona przez media w momencie, gdy zwykła muzyczka pop przestała się sprzedawać. A ludzie o słabym charakterze i niezbyt wyrafinowanym guście muzycznym bardzo łatwo modom i trendom ulegają. Niestety - stanowią oni wiekszość społeczeństwa. Ciekaw jestem jednak, czy równie łatwo uda się naszym mediom przekonać ludzi do otyłego i wiecznie spoconego starszego pana Krzysztofa Krawczyka (z tego co wiem on tez nagrywa z Bregoviciem). A w dodatku ma ogromne doświadczenie sceniczne (vide - wystepy w Disco relax w telewizji dla intelektualistów "POLSAT". Takie g***o (za przeproszeniem) chyba nawet naszemu społeczeństwu trudno będzie wcisnąć. Jeżeli jednak zabieg ten się powiedzie to ja wyjeżdżam z kraju. Nie chcę słyszeć Krawczyka na każdym rogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Koncert Golec uOrkiestra IP: *.mofnet.gov.pl 05.09.01, 12:28 No cóz... myliłem się. Naszemu społeczeństwu wszystko można wcisnąć. W związku z powyższym - wyjeżdzam stąd. BYE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Koncert Golec uOrkiestra IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 21:59 Po co az do Warszawy pojedziesz, wystapia; 13.10.2001r. w Katowickim Spodku, sprawdz na http://www.spodek.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś