Gość: ied Re: kto zostanie idolem? IP: *.umcs.lublin.pl 25.06.02, 13:45 A ja bardz,bardzo zaluje ze w niedziele odpadla Malgosia !!! Szkoda!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: kto zostanie idolem? IP: *.acn.pl / 10.128.130.* 25.06.02, 14:33 Idolem zostanie hippisówa albo mała w cekinkach. Obie śpiewają nieźle, ale są monotematyczne. I już. A co do programu - cóż za żenadą było zapraszanie Britney i turysty i robienie sobie z nich prostackich dowcipów. Przełączam w takim momencie i polsat żegnam (tudzież polsat2, czy gdziekolwiek to było) A ktoś wczesniej napisał mądrze, że żaden z kandydatów na idola nie ma nic ciekawego do powiedzenia. Wydra się kreuje, mała chichocze, a hippisówa rży i dziękuje wszystkim. O CO CHODZI? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAKUZA Re: kto zostanie idolem? IP: *.centrala.kbsa / 10.67.193.* 25.06.02, 15:12 IDOELM? ONI WSZYSCY SĄ JUŻ IDOLAMI, KAŻDY Z NICH MA GRUPKĘ SWOICH WIELBICIELI. JA STAWIAM NA EWELINĘ-MOCNY, DOBRY GŁOS-TO LUBIĘ. WYDRA UJĄŁ MNIE OSTATNIO ZA SERCE, BO ZAŚPIEWAŁ MOJĄ ULUBIONĄ PIOSENKĘ I NAWET MU WYSZŁO, A MAŁA, CO ŚPIEWA: "BO WE MNIE JEST SEX..."-DZIĘKUJĘ- JESTEM NA NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Bez urazy 25.06.02, 15:19 Gość portalu: JAKUZA napisał(a): > WYDRA UJĄŁ MNIE OSTATNIO ZA SERCE, BO ZAŚPIEWAŁ MOJĄ ULUBIONĄ PIOSENKĘ I NAWET > MU WYSZŁO Bez urazy No i właśnie, czym może ująć Wydra za serce? Wytłumacz proszę bo nie wiem. Oprucz tego, że zaśpiewał ulubioną piosenkę. A którą, bo były dwie? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Bez urazy 25.06.02, 15:38 Szymon zdecydowanie, popieram polskiego rocka, piosenke Pronko (czym mnie kompletnie zaskoczyl) zaspiewal rewelacyjnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Bez urazy 25.06.02, 15:46 wojtow napisał(a): > Szymon zdecydowanie, popieram polskiego rocka I mamy odpowiedż co niektórzy uważają za rocka. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Bez urazy 25.06.02, 15:58 Gdybys ogladal ten wystep to bys rowniez wiedzial, czy dla Ciebie slowo ROCK musi miec wypisane na czole ? Zapomniales chyba ze istnieje cos takiego jak INTERPRETACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poker Re: Bez urazy IP: *.acn.waw.pl 25.06.02, 18:10 wojtow napisał(a): > Gdybys ogladal ten wystep to bys rowniez wiedzial, czy dla Ciebie slowo ROCK > musi miec wypisane na czole ? Zapomniales chyba ze istnieje cos takiego jak > INTERPRETACJA. Pani Prońko ,nigdy nie śpiewała rocka. Co do liczby głosów, to sądzę, że jest ich nie więcej, jak 2,3 tysiące, mając kasę można wygrać. Program ciekawy, daje dużo lepszy obraz umiejętnosci uczestników, niż wcześniejsze programy tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Bez urazy 25.06.02, 18:25 Tak nie spiewala, ale jak sam sie orientujesz rozni wykonawcy moga zaspiewac np. piosenke pop-owa rockowo i jest to ich sposob interpretacji piosenki. Wydra rowniez w ten sposob postapil. Czy Wy ten program ogladaliscie, mam wrazenie ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Bez urazy IP: *.pl 25.06.02, 18:58 Równie ciekawi jak wykonawcy są jurorzy. Nie potrafią czasami się zachować. pamiętacie jak zniszczyli tego 15-letniego chłopaka. Rzeczywiście spiewał tak sobie, ale to przecież jeszcze dziecko, a dostał od jury między oczy tak, że ktoś starszy, a nie tylko dorstający chłopak mógł się kompletnie załamać. Pewnie jurorzy, za poduszczeniem organizatorów, postanowili nie dopuścic go dalej, aby przypadkiem nie wygrał, bo się na modelowego idola nie nadawał. Ale w końcu kiedys dali mu zielone światło. Wydalo mi się to nie fair. Podobnie w przypadku odejścia z programu Makowieckiego. Zwłaszcza Robert Leszczyński obraził się na rzeczywistość dlatego, że publiczność go nie puściła dalej. W nastepnym programie był nieprzyjemny, agresywny, wszystkich krytykował, pod hasłem że on jest rockman i lubi tych rockowych. Jaki rockman był z Makowieckiego? Po prostu Leszczyński uznał, że to makowiecki będzie idolem, bo mu to jego intuicja socjologa podpowiada. W dodatku Leszczyński nieustannie pompował Makowieckiego, jak to wszystkimm laskom majtki spadają, jaki to pisk. O muzyce Leszczyński wogóle w przy ocenianiu Makowieckiego nie wspominał, a przecież w innych przypadkach potrafił oceniac każdą frazę. Sorry. Pokręcone to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: Bez urazy 27.06.02, 10:22 Chyba pomyliłeś Roberta L.eszczyńskiego z Kubą W.ojewódezkim, który rzeczywiście nieustannie plótł o tej bieliźnie i nawet przytargał dla Makowca w końcu jakis biusthalter rozmiaru XXXXXXXXXXL )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dot. Re: Bez urazy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 18:58 a ty chyba zapomniales,ze NIE wszystko co wyglada na rock(lacznie z zalotnie opadajacymi wlosami...) rockiem jest...! to co wykonuje pan wydra w najlepszym przypadku nazwac mozna pseudo-rockiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Bez urazy 25.06.02, 19:37 Przecież już od dawna jest obiegowa teoria że rock już umarł, powinniście się cieszyć że: 1. nareszcie śpiewający mężczyzna 2. śpiewa naprawdę fajnie 3. jest naturalny 4. podpisuje się pod rockiem 5. zaśpiewacie lepiej od niego ? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Bez urazy 26.06.02, 08:59 wojtow napisał(a): > Przecież już od dawna jest obiegowa teoria że rock już umarł, powinniście się > cieszyć że: > 1. nareszcie śpiewający mężczyzna Cóż, może i śpiewający, może i mężczyzna, ale muszę niestety, chociaż zdecydowanie wolę męskie głosy, powiedzieć, że brak mu charyzmy i nie przekonuje mnie do swoich balladek. Sądzę, że mógłby zaistnieć śpiewając piosenki we wstępach do telenowel. > 2. śpiewa naprawdę fajnie Fajnie to za mało. Widzieliście dzieciaka, który wygrał w Anglii. Typowy wykonawca pop, ale miał coś w sobie. Wydra poza fajnie nie wybiega. Dla muzyki rokowej fajnie nie wystarcza. Tu trzeba mocy by ludzie na koncertach nie stali przez 90 min z zapalniczkami w rękach tylko, żeby pot im leciał po tyłkach. > 3. jest naturalny Tu wypowiadać się nie będę. Nie rozumiem dlaczego ktoś naturalny. Naturalna może być woda mineralna. Piosenkarz rokowy, jak Wydra o sobie mówi ma być porywający i nadnaturalny. Scena chce ludzi, którzy nie będą ładnie śpiewać tylko takich, którzy zaśpiewają tak, że im włosy dęba staną. Taki powinien być idol. > 4. podpisuje się pod rockiem Więc chyba nigdy nie słuchał muzyki rokowej. Dla mnie twórcami muzyki rokowej byli The Who, Rplling Stones, The Kings i AC/DC. Polski rock też miał swoje dobre chwile na przełomie lat 70 i 80, jak również w latach 60, ale zawsze czerpali z dokonań największych sław muzyki rockowej. > 5. zaśpiewacie lepiej od niego ? Ja nie, mój szwagier tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Bez urazy IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 17:09 całkowicie się z Tobą zgadzam... i pozostaje mi tylko mieć nadzieje że więcej ludzi tak uważa aha.. jak dla mnie to on nawet męski nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dot. Re: Bez urazy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 21:29 z wszystkich twoich bzdurnych argumentow ostatni byl najglupszy. ale powodzenia,moze kiedys ci sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: kto zostanie idolem? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 19:54 Gosia Stępień już została moim idolem,mimo ,że odpadła!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: kto zostanie idolem? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 22:16 mam nadzieje,ze idolem zostanie Ewelina Flinta. Ma świetny głos, którego barwa jest niesamowita. Mam nadzieję,że kiedyś będę mogła kupić jej płytę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crammm Re: kto zostanie idolem? IP: 195.116.124.* 26.06.02, 13:02 Zgadzam się z tobą, uważam, że to Ewelina powinna zostać idolem. Przykro mi, że Małgosia odpadła z finału. Gdyby została, walka w finale byłaby ciekawsza. Uważam, że zamiast Małgosi to Alicja powinna odpaść. Cieszę się, że odpadł Tomek-te ruchy iglesiasa...Jestem za Eweliną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: kto zostanie idolem? IP: *.net.szczecin.pl 26.06.02, 15:46 ..hehe..fajnie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iz@ Re: kto zostanie idolem? IP: *.chello.pl 26.06.02, 15:26 Mam szczera nadzieje, ze wygra Ala. Oczywiscie chyle czola przed cala Trojka za zdolnosci i sile przebicia. Ewelina wydaje sie byc "naznaczona" przez lata 70- te, a Szymon jest polaczeniem Grzegorza Markowskiego i Ryszarda Rynkowskiego. Jedynie Alicja nie jest czyms zmanierowana )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: kto zostanie idolem? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 08:23 Nie żartuj. Ona może być co najmniej idolką dla 13-14 latek. Zachowuje się dziecinnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F.C. Re: kto zostanie idolem? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 14:28 Gość portalu: on napisał(a): > Nie żartuj. Ona może być co najmniej idolką dla 13-14 latek. Zachowuje się > dziecinnie. Dokładnie. Przy całym szcunku dla niej, Ewelinie i Malgosi (szkoda ze odpadla) nie odrasta do piet. Nie mozna powiedziec o malej ze nie umie spiewac, jest zywiolowa - ok. Ale jej interpretacje sa czesto strasznie infantylne, nie czuje sie w nich dojrzalosci muzycznej, ani wrazliwosci takiej jak u pozozstalych dwoch dziewczyn (niestety teraz juz jednej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: kto zostanie idolem? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 08:21 Idolem zostanie Kuba Wojewódzki. Ewelina Flinta przereklamowana, nie wnosi nic nowego w śpiewane utwory, Ala Janosz infantylna nimfetka (nowe wcielenie Lolity?), Szymon Wydra ma dobry głos, piesci każdy dźwiek, ale czy ma dość charyzmy... Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: kto zostanie idolem? 27.06.02, 10:31 Niestety, tez mi się wydaje, że najwięcej "czegoś", może nie charyzmy, bo to za duzo powiedziane,ale jednak czegos, co przykuwa uwage, ma Kuba. A pretendenci do tytułu idola... Zachwycacie sie Eweliną... czy ja wiem. Głos jak dzwon, zaśpiewa wszystko, ale to za mało... Ewelina nie ma siły przyciągania uwagi, i nie jest to tylko kwestia urody, bo to rzecz gustu. Tak Steczkowska na przykład... nie lubię jej, wygląda jak wiedźma, ale jak jest na scenie - to przyciaga uwagę, Górniak też. A Ewelina - brak jej czewgos, co ma np. w nadmiarze Kora, stara juz, ale jara. Na czym ten sekret polega - nie wiem, ale w Ewelinie nie ma magii i tyle. IMHO. Ale pewnie zostanie idolką, może właśnie dlatego, że nie jest kontrowersyjna, nie budzi zazdrości, nie zachowuje sie jak idol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: kto zostanie idolem? IP: *.ipartners.pl 27.06.02, 12:26 eremka napisał(a):Tak Steczkowska na > przykład... nie lubię jej, wygląda jak wiedźma, ale jak jest na scenie - to > przyciaga uwagę, Górniak też. A Ewelina - brak jej czewgos, co ma np. w > nadmiarze Kora, stara juz, ale jara. Na czym ten sekret polega - nie wiem, ale > w Ewelinie nie ma magii i tyle. Steczkowska,...hmm. Ale cos w tym jest. Z pozoru mala czarownica, ale jak skubana zaspiewa to mam dreszcze na potege. To chyba kwestia bycia soba, ja rozumiem fascynacje latami 70-tymi, ale to juz przeszlosc. Moga byc inspiracja, ale nie sensem zycia artystycznego. Ciekawe jaka droga pojdzie Mala Ala, teraz ma schorzenie pt. mala dziewczynka ze sklonnosciami do kobiecosci spowodowane tym, ze jest w niej sex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keani Re: kto zostanie idolem? IP: 62.244.145.* 27.06.02, 12:11 Cała ostatnia czwórka reprezentowała bardzo wysoki poziom, do tego jeszcze Ania Dąbrowska, Dziewczyna z Narcyzem.. wszyscy oni maja szansę na zrobienie wielkich karier, niezależnie od tego kto zdobędzie tytuł idola. Program dał im szansę zaprezentowania się w mediach, wszysctko teraz zależeć będzie od managerów, agentów i mnóstwa ludzi z branży , żeby ich dobrze wypromować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: kto zostanie idolem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.02, 13:08 POWIEM TYLKO JEDNO, CZY KTOŚ SIĘ Z TYM ZGZADZA CZY NIE: EWELINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radko Re: kto zostanie idolem? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 13:11 W mej skromnej opinii najwieksze szanse (i talent za razem) ma Alicja. Roznorodnosc repertuaru i skala jej mozliwosci jest na to najlepszym dowodem. Artyska uniwersalna? To sie rzadko zdarza... Odpowiedz Link Zgłoś
retro Re: kto zostanie idolem? 27.06.02, 13:31 Zauważyłem,ze odpadają ci, którzy mi się najbardziej podobali. Gosia Stepień, Ania Dabrowska, Dziewczyna z Żonkilem ( moja faworytka ).Hehe. Dlatego mam teorię, że wygra ktoś, kogo kompletnie nie trawię, czyli ta małolatka "w której jest sex". pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: kto zostanie idolem? IP: *.blich.krakow.pl 05.07.02, 22:09 O, ta z Żonkilem była wspaniała, też mi się spodobała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iz@ Re: kto zostanie idolem? IP: *.chello.pl 27.06.02, 13:43 Masz absolutna racje Ewelina to era poczatkow telewizji, Szymon - telewizji kolorowej, a Alicja to juz XXI wiek. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gandriej Re: kto zostanie idolem? IP: 212.160.130.* 27.06.02, 18:15 Gość portalu: Radko napisał(a): > W mej skromnej opinii najwieksze szanse (i talent za razem) ma Alicja. > Roznorodnosc repertuaru i skala jej mozliwosci jest na to najlepszym .. To duzy blad ,bo jej interpretacji Chcemy byc soba sluchalem z duzym niesmakiem ;nie zrozumiala o co tam chodzi,razi mnie tez to tak ja popiera Wojewodzki-on po prostu wie ze z niej wyciagnie najwiecej kasy,bo przeciez wiadomo,ze malolaty to najwiekszy rynek. >Swoja droga to zycze im tylko tego,zeby nie skonczyli tak jak steczkoska latajac dla kasy po cmentarzu,to bylo po prostu haniebne.Proponuje zastanowic sie ,co jeszcze ta miernota moze sprzedac? A moze z niepokojem wyczekuje na chorobe albo smierc matki.To bylby hicior,justynko,cotygodniowe,relacje ze szpitala w Zyciu na goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasmin Re: kto zostanie idolem? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 22:13 razi mnie tez to tak ja popiera Wojewodzki-on po prostu wie ze z nie > j wyciagnie najwiecej > kasy,bo przeciez wiadomo,ze malolaty to najwiekszy rynek. > MASZ 100% RACJE-SZKODA MI TEGO DZIECKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: kto zostanie idolem? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 22:07 nie rozumiem dlaczego uznajesz ten 'uniwersalizm' za zalete?? jezeli ktos jest dobry we wszystkim,to nie jest bardzo dobry w niczym-czyli jest przecietny-czyli w tym przypadku zgadzam sie alicja jest 'uniwersalna',ale traktuje to jako ceche in minus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pneuma Bonnie Taylor IP: 158.75.35.* 27.06.02, 13:39 Program wygra Bonnie Flinta Taylor. Ale naprawdę zamiesza na rynku Dąbrowska, Stępień i Ola Kwiatek. I bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolka Re: kto zostanie idolem? IP: *.acn.waw.pl 27.06.02, 16:58 Tylko i wyłącznie Robert Leszczyński Odpowiedz Link Zgłoś
firefly Re: kto zostanie idolem? 28.06.02, 09:35 Cześć rolka.Robbie robbie się coraz ładniejszy w zastraszającym tempie. Aż się boję co będzie dalejAle prezentuje pewien dyskretny przerost ego, musisz przyznać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agregat Re: kto zostanie idolem? IP: *.chello.pl 28.06.02, 00:33 Wygrają faworyci. Na przykład Szymon Wydra, który według mnie został "zrobiony" przez jurorów. Myślę, że skrzywdzili oni nijednego śpiewającego z duszą i z sercem a wykreowali swoje własne typy tylko dlatego, że wyglądają jak macho i są pewni siebie. Myślę, że przegięli w sprawie jednego z najmłodszych uczestników, któremu narobili nie tylko nieprzyjemności ale i złego zapachu wobec publuczności. Wiadomo o kogo chodzi. Dla mnie to ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: kto zostanie idolem? IP: 62.233.169.* 28.06.02, 09:33 Mam pytanko - czy nie zauważyliście, że jurorzy znaja się prywatnie z niektórymi uczestnikami? Wydawało mi sie, że Zapędowska powiedziała do jednej z dziewczyn "znamy się nie od dziś". Pewnie szkolila ją w technikach wokalnych. Ale nie jest to do końca uczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@rcel Re: kto zostanie idolem? IP: 212.160.117.* 28.06.02, 10:14 Pożyjemy-zobaczymy... I tak nie mamy wpływu na wynik, moim zdaniem już wszystko jest przesądzone, ludziom się i tak przyfarciło choć zdziwiłem się, że odpadł Tomcio Makówka - jakoś się prezentował no i brak jest generalnie śpiewających facetów, a Szymon niestety to plagiat ( Markowski, Panasewicz, Rynkowski, Krawczyk, i.t.p.). Co do stylu uczestników to w tym momencie go już nie widać, pamiętacie eliminacje i pierwsze programy ? Tam pojawiali się ludzie gdzie widać było ich styl (bardzo mi się podobała taka panna - krótkie włosy, nazywała się chyba Wiatr, albo koleś w okularach i berecie), obecnie pozostali są już w rękach stylistów i to oni decycują o ich wyglądzie. A trudno jest chyba zachować swój styl gdy przebierasz się co 5 minut, prostujesz albo zakręcasz włosy, otacza cie miliard osób, światła, kamery to wszystko dąży do utraty osobowości, jesteś teraz medialny i to media cię kreują i musisz śpiewać jak oni ci zagrają-także IDOLU JEEEEEDZIEEEEESZ!!! albo oni się na TOBIE przejadą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
retro Re: kto zostanie idolem? 28.06.02, 11:10 Gość portalu: M@rcel napisał(a): > Pożyjemy-zobaczymy... I tak nie mamy wpływu na wynik, moim zdaniem już wszystko > > jest przesądzone, ludziom się i tak przyfarciło choć zdziwiłem się, że odpadł > Tomcio Makówka - jakoś się prezentował no i brak jest generalnie śpiewających > facetów, a Szymon niestety to plagiat ( Markowski, Panasewicz, Rynkowski, > Krawczyk, i.t.p.). Co do stylu uczestników to w tym momencie go już nie widać, > pamiętacie eliminacje i pierwsze programy ? Tam pojawiali się ludzie gdzie > widać było ich styl (bardzo mi się podobała taka panna - krótkie włosy, > nazywała się chyba Wiatr, albo koleś w okularach i berecie), obecnie pozostali > są już w rękach stylistów i to oni decycują o ich wyglądzie. A trudno jest > chyba zachować swój styl gdy przebierasz się co 5 minut, prostujesz albo > zakręcasz włosy, otacza cie miliard osób, światła, kamery to wszystko dąży do > utraty osobowości, jesteś teraz medialny i to media cię kreują i musisz śpiewać > > jak oni ci zagrają-także IDOLU JEEEEEDZIEEEEESZ!!! albo oni się na TOBIE > przejadą !!! Nie chodzi tylko o stylistów, którzy decydują o wizerunku. Na czacie Gazety Kuba Wojewódzki przyznał, że już są pisane w BMG piosenki pod idola. Hehe. I jeszcze ten sposób głosowania na swojego ulubieńca w dwóch wariantach. " Głosuj już teraz" - zanim usłysze wszystkich wykonawców lub "Głosuj cały tydzień i wygraj motocykl" - po co w takim razie ten koncert finałowy. Dla mnie - kompromitacja. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: kto zostanie idolem? IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 28.06.02, 16:33 Mój faworyt to Ewelina Flinta, Szymon mnie rozczula... a mała Alicja denerwuje a przede wszystkim cieszę się, że na pewno nie będzie nim niejaka Patrycja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Advokat Re: kto zostanie idolem? IP: *.net.autocom.pl 28.06.02, 23:41 Dla mnie IDOL to od początku Ewelina.Jest najlepsza.Szymona nie cierpię,Ala jest spoko,ale moje serce należy do rocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasii Re: kto zostanie idolem? IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 29.06.02, 16:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxy Re: kto zostanie idolem? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 21:41 Chciałabym,żeby wygrał Szymon lub Ala - Ewelina jest świetna, ale i dość silna, żeby przetrwać i wygrać istnieć na scenie bez supportu Idola. Poza tym jej głos jest nawet zbyt charakterystyczny, żeby umieć znaleźć się w każdym repertuarze. Ala i Szymon są bardziej wszechstronni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith Re: kto zostanie idolem? IP: *.joint.eu.org / 62.233.182.* 30.06.02, 01:14 Gość portalu: foxy napisał(a): > Ala i Szymon są bardziej wszechstronni. chciałaś powiedzieć - bardziej nijacy Odpowiedz Link Zgłoś