IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:26
nudno tu... Niech ktos cos wymysli!!!
Obserwuj wątek
    • m666z Re: nuda... 07.05.05, 14:34
      cukierek albo psikus?
      • xxx131 Re: nuda... 07.05.05, 14:39
        psikus.
    • humbak Re: nuda... 07.05.05, 14:51
      No... już gdzieś widziałem to pytanie. Niech Ci którym się nudzi zajmą się
      popełnianiem samobójstwa za pomocą muzyki... np.: tańczyć w rytm Abnegating Cecity
      Meshuggah, albo do Null & Void: Right Side ałtorstwa Ground Zerotongue_out
    • easier_to_fly Re: nuda... 07.05.05, 15:39
      no to jedziemy na koncert DMB do Stanów...bo ja nie mam z kimsad
      • easier_to_fly Re: nuda... 07.05.05, 15:39
        ...lecimy właściwiesmile
        • Gość: scribs Muzyka do samolotu i do kolejki po wizę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:53
          no to lecimy, tylko wpierw trzeba dostać wizę stojąc w kolejce do ambasady
          i tu naprzykład można ułożyć okolicznościową playlistę, aby to umilić sobie
          czekanie na wizę.
          A następnie muzyka do samolotu; przecież, jeśli się nie mylę, lot do Stanów trwa
          jakieś 10-11 godzin, razem z przesiadką. Co robić prze ten czas? Można poczytać,
          ale i tym się można zmęczyć w końcu.

• easier_to_fly Re: Muzyka do samolotu i do kolejki po wizę 08.05.05, 15:09
            Hm hm...smile No ja wizę akurat mam, a co do podrózy, to też oczywiście muzyka,
            muzyka i jeszcze raz muzyka!!! Spakować kilka płytek na mp3 i nudzić się nie
            będzieszsmile)
            Może na jutrzejszy koncert Dave'a w Nowym Jorku nie zdążymy, ale pierwszego
            grają w Maryland...Jaa...ale się rozmarzyłam:]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka