balshoy 06.06.05, 22:23 pojawiła się już zapowiedź najnowszego singla psb " nie czas na łzy" termin 29 sierpnia...czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krikra yihaaa! 07.06.05, 13:43 Yihaa! Nareszcie... ciekawe, co to będzie 29 sierpnia to już całkiem niedługo! Odpowiedz Link Zgłoś
diesel46 Re: yihaaa! 07.06.05, 17:06 krikra napisała: > Yihaa! Nareszcie... ciekawe, co to będzie To utwór z Potiomkina. Wolny, nastrojowy kawałek. Na pewno nic do zabawy. Chyba, że inną wersję szykują. -- Andrzo Odpowiedz Link Zgłoś
krikra ahh... 08.06.05, 13:28 diesel46 napisał: > To utwór z Potiomkina. Wolny, nastrojowy kawałek. > Na pewno nic do zabawy. Aha.. czyli szykuje się kolejna komercyjna klapa... No nic, ja i tak czekam z niecierpliwością, by go usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.sz_t Re: NO TIME FOR TEARS nowy singiel! 07.06.05, 20:11 Super!!! Nareszcie coś się dzieje. Wolny, nastrojowy kawałek.. hmm.. brzmi bardzo zachęcająco Już nie mogę się doczekać) Odpowiedz Link Zgłoś
kocbor Re: NO TIME FOR TEARS nowy singiel! 08.06.05, 15:05 To że będzie spokojny nie oznacza że nie bedzie fajny.PSB nagrali przecież dużo spokojnych piosenek które były przebojami np.rent.Ale mam pewne obawy że nowy singiel może być powtórką z Release a wtedy o powrocie PSB na szczyt możemy zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: NO TIME FOR TEARS nowy singiel! 09.06.05, 01:32 kocbor napisał: > To że będzie spokojny nie oznacza że nie bedzie fajny. Wcale tak nie twierdzę. Jednak PSB są znani raczej z dance'owych kawałków, także więc wątpię, by jakiś ich ultraspokojny kawałek namieszał na listach przebojów. Oczywiście bardzo chciałabym się mylić. Nigdy nie wiadomo, większe cuda się zdarzały Odpowiedz Link Zgłoś
diesel46 Re: NO TIME FOR TEARS nowy singiel! 09.06.05, 21:22 > PSB nagrali przecież dużo > spokojnych piosenek które były przebojami np.rent. Rent - spokojny kawałek? hmmmm... > Ale mam pewne obawy że nowy > singiel może być powtórką z Release a wtedy o powrocie PSB na szczyt możemy > zapomnieć. Ja ten kawałek słyszalem słuchając koncert Pancernik Potiomkin. Aby mniej więcej porównać do jakiegos wczesniejszego utworu to NO TIME FOR TEARS podchodzi mi raczej pod If Love Were All lub Hey Headmaster. -- Andrzo Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf rent 09.06.05, 21:32 w moim odczuciu rent zawsze bylo spokojna piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: rent 09.06.05, 23:21 także w moim odczuciu rent to spokojna piosenka... i nawet mixy nie bardzo zmieniają jej oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: NO TIME FOR TEARS nowy singiel! 09.06.05, 21:53 diesel46 napisał: > Aby mniej więcej porównać do jakiegos wczesniejszego utworu to NO TIME FOR > TEARS podchodzi mi raczej pod If Love Were All lub Hey Headmaster. ( oj, a ja nie lubię tych piosenek.. HEADMASTER jeszcze ujdzie, ale ILWA jest kiepskie... Odpowiedz Link Zgłoś
eliks nowy singiel, ale z czego ? 13.06.05, 15:51 byc moze No Time For Tears ma za zadanie promowac Pancernika (ktory zdaje sie ma wyjsc we wrzesniu), a nie nadchodzacy w 2006 nowy album, ten super- elektroniczny i super-fajny jak juz wszyscy bardzo dobrze wiemy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: nowy singiel, ale z czego ? z czego?? 14.06.05, 13:40 it must be obvious... nie być może ,ale na pewno ma promować Pancernika...przecież to oczywiste..jak nie ,jak tak Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Szkoda że nie For Freedom 19.06.05, 21:34 Mam gdzieś nagrane NTFT ale nie przesłuchałem go jescze i nie moge powiedzieć jakie jest. Słcyhałem natomiast piosenki For Freedom i bardzo mi się podobała. Jak znajde płyte to posłuchał NTFT lecz myśle że chyba FF bardziej by się nadawąło na singla a może PSB wyda I FF i NTFT a do tego After All kótre też jest ok - zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś