Dodaj do ulubionych

Koncert Blondie w Sopocie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:15
Mam pytanie do tych, którzy oglądali tegoroczny festiwal w Sopocie (wydanie
Jedynkowe bodajże): jak wypadł koncert Blondie? Czy mam się czuć winna, że go
nie widziałam, czy raczej rozgrzeszona? Jakie kawałki grali? Czy była to
podróż w czasie, czy raczej odgrzewane kotlety?
P.S. A może ktoś z Was ma nagrany ten koncert? Chętnie obejrzałabym.
Obserwuj wątek
    • ilhan Re: Koncert Blondie w Sopocie 17.09.05, 10:55
      Ja oglądałem. Debbie Harry wypadła dość straszno-komicznie. Ze śpiewaniem było po prostu tak sobie, natomiast jej szeroko pojęty wachlarz ruchów scenicznych na zmianę przyprawiał o lekkie zażenowanie i rozśmieszał. Za to cała reszta koncertu była chyba tak dobra, jak tylko być mogła. Dopracowana oprawa wizualna, a przede wszystkim bardzo profesjonalne przygotowanie warstwy. (Clem wymiatał! A i solo Steina w "Rapture" bodajże kozackie było. Tylko basista z premedytacją schrzanił linię w "Heart Of Glass").

Grali: Atomic, Dreaming, Hanging On The Telephone, X-Offender, Good Boys, Maria, Accidents Never Happen, I'm Always Touched By Your Presence Dear, The Tide Is High, Rapture, Picture This, Call Me, One Way Or Another, Heart Of Glass.

Ludzie rozpoznali tylko "Marię". Ach Polska Polska.

Koncert mam nagrany, ale radziłbym raczej pilnie śledzić program TVP - stawiam, że w ciągu miesiąca puszczą to jeszcze raz pod hasłem "Powtórka na życzenie", czy coś.

Pozdr.
      • ilhan Re: Koncert Blondie w Sopocie 17.09.05, 10:56
        *bardzo profesjonalne przygotowanie warstwy muzycznej

Tak miało być.
        • Gość: Kicia Re: Koncert Blondie w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 13:31
          He, dziękismile w takim razie pośledzę program tv, a w razie czego - zwrócę się do
          Ciebie z prośbą,ok? Pozdr.
          • ilhan Re: Koncert Blondie w Sopocie 17.09.05, 14:12
            Chciałbym powiedzieć, że ok, ale w międzyczasie zrobiłem rozeznanie i okazało się, że brat skasował sad Przykro mi.

Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka