Gość: gaspar IP: *.opa-carbo.com.pl 26.10.02, 21:32 Jakie płyty Aphex Twina najbardziej lubicie i dlaczego?Ja stawiam na obie Selected Ambient Works za klimat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: Aphex Twin 26.10.02, 22:09 Nigdy nie zapomnę teledysku Aphex Twina- Come to Daddy Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Aphex Twin 28.10.02, 18:00 Kiedyś próbowałem się przekonać do ich płyty "I care because you do", i nie powiem kolesie mają niezłe pomysły, ale jednak to chyba nie muzyka dla mnie. A może poprostu jeszcze do takiego czegoś nie dojrzałem Musze też powiedziec, że mają fajne teledyski do Come to daddy i Windowlicker, szczególnie te maski są odjechane. Ale dla mnie to chyba zawsze będzie zespół, ktory wedlug członków Toola, jest dla nich jedną z większych inspiracji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOjcze Re: Aphex Twin IP: *.toya.net.pl 28.10.02, 23:23 Gość portalu: gaspar napisał(a): > Jakie płyty Aphex Twina najbardziej lubicie i dlaczego?Ja stawiam na obie > Selected Ambient Works za klimat. Richard D. James i Druqks Odpowiedz Link Zgłoś