Gość: mao IP: *.katowice.agora.pl 03.12.02, 09:15 no, wreszcie jakiś porządny text:0) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek0 Re: leszczyński o pogodno IP: *.acn.waw.pl 03.12.02, 12:15 Gość portalu: mao napisał(a): > no, wreszcie jakiś porządny text:0) ale z tą niezależnością to pojechał jak nożem po szkle. pogodno jest w sony music... Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: leszczyński o pogodno 03.12.02, 12:45 to, że zespół jest w Sony nie wyklucza jego niezależności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: leszczyński o pogodno IP: *.acn.waw.pl 03.12.02, 13:06 buh napisał: > to, że zespół jest w Sony nie wyklucza jego niezależności. nie, ale on napisał to tak, jakby pogodno nagrwyało dla niezależnej wytwórni. Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: leszczyński o pogodno 03.12.02, 13:51 Sony jest niezależne hehe No chyba, że jest nad nimi coś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
mojmaz Re: leszczyński o pogodno 03.12.02, 13:20 Gość portalu: janek0 napisał(a): > ale z tą niezależnością to pojechał jak nożem po szkle. pogodno jest w sony mus > ic... Dla mnie nie liczy się dla kogo kto nagrywa, ale co i jak nagrywa. Byłem w zeszły czwartek na koncercie Pogodno we Wrocławiu i jestem pod największym wrażeniem jakie tylko mogli na mnie wywrzeć. Chłopaki są nie do wyjebania (ich styl mówienia i słownictwo - i tak lekko się cenzuruję), czuć,że oni żyją swoją muzyką, mają najfajniejsze teksty i poczucie humoru. Tak 3mać. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
psie.pole Re: leszczyński o muse 03.12.02, 14:48 czytalscie te recenzje ? , byla zalosna, przyrownal ten przecietny zespol do Nirvany chyba )))), pisal ze znowu bedzie rewolucja muzyczna haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: leszczyński o muse IP: *.acn.waw.pl 03.12.02, 14:55 psie.pole napisał: > czytalscie te recenzje ? , byla zalosna, przyrownal ten przecietny zespol > Nirvany chyba )))), pisal ze znowu bedzie rewolucja muzyczna haha no nie, drogie pole, coś ci się chyba popepało... pogodno jest zajebiste i tyle, chociaż leszczyński nie ma racji z niezależnością Odpowiedz Link Zgłoś