maliace 12.03.06, 15:54 jaka jest wasza ulubiona piosenka przy ktorej chce wam sie plakac? jak dla mnie postal service - against all odds Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Panna Nikt Re: Piosenka na doła IP: 194.242.52.* 12.03.06, 16:05 Taki wątek już chyba kiedyś był, ale napisze jeszcze raz: "List do M." Dżemu, "The Eternal" Joy Division, "Epitaph" King Crimson, "Czarny blues o czwartej na ranem" Starego Dobrego Małżeństwa... Jeszce tylko kadzidełka, przysłonięte okna i... tylko płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piosenka na doła IP: *.chello.pl 13.03.06, 11:00 Carnivore - Jack Daniels and Pizza Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: Piosenka na doła 13.03.06, 12:25 mam pare takich happysad -'wszystko jedno' oraz 'od kiedy ropa' no doubt - 'don't speak' i wiekszosc piosenek kapeli him Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: Piosenka na doła 13.03.06, 12:31 aa zapomnialam jeszcze USA for africa -we are the world dzem - mala aleja roz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Piosenka na doła IP: *.chello.pl 13.03.06, 13:56 COMA: "Leszek", "Pasażer". To mi przyszło teraz do głowy, ale myślę, ze jest ich więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piosenka na doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:11 a mnie się chce płakać, jak słyszę co lansują media. Same "kaszany". Czasem zdarzy się coś na poziomie. Musi umrzeć ktoś wielki albo zawalić się dach hali, wtedy przypominają sobie, że jest dużo dobrej muzyki.... Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony Re: Piosenka na doła 13.03.06, 22:29 jak słucham lasek z zemfiry to się strasznie wzruszam Odpowiedz Link Zgłoś