Gość: fish IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:53 Czemu tak malo nagrywa moim zdaniem najlepsza polska wokalistka.Znacie plyte "Love"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niurak Re: Edyta B. 11.04.06, 19:32 Znamy,znamyWlaśnie tez mialam zalozyc watek na forum z pytaniem czy ktos cos wie na temat jej nowej płyty. Czy wogole nagrywa i co sie teraz z nia dzieje???. Mam nadzieje,ze przygotowuje nowa płyte, bo ja ciagle wracam do jej tworczosci i za kazdym razem mnie wzrusza. Jak ktos cos wie to piszcie koniecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
homo-seksualista Re: Edyta Bartosiewicz 11.04.06, 19:43 Ja też niecierpliwie czekam na płytę, podobno ma być... "Dziecko" to moja ulubiona jej płyta, ale znam i lubię wszystkie. Do "Love" mam wielki sentyment bo to pierwsza jaką sam sobie kupiłem, jeszcze wtedy kaseta... To prawie 15 lat temu, a ja do dziś słucham z wielką przyjemnością i myślę że to świetny album. Edyta to wielka artystka, osobowość, wrażliwa i do bólu prawdziwa! Pozdro A i Holloy Polloy też nieżli byli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot [...] IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 11.04.06, 19:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Edyta Bartosiewicz 11.04.06, 23:54 tez bardzo lubie edyte .niedlugo bede sie widziec zjej dobra kolezanka to sie dowim co z plyta edyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossonero Re: Edyta Bartosiewicz IP: *.informel.pl 12.04.06, 15:07 Płyta jest już od dawna gotowa, ale Edycie widać niespecjalnie zależy, bo lepiej jest wystąpić z kims w duecie lub napisać komuś tekst... Odpowiedz Link Zgłoś