dziewczyna_mickiewicza 23.01.03, 21:23 ...jest cuuuuuudowny!!! zarąbiiiiiiisty!!! po prostu nieopisanie wspaaaaaaniały!!! a co wy o nim sądzicie? )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loveletter Re: nowy kawałek craig'a... 23.01.03, 22:03 cuuuuuudowny!!! zarąbiiiiiiisty!!! po prostu nieopisanie wspaaaaaaniały!!! wsaaaamrazzzzzz na Euuuuuurooooowizję Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: nowy kawałek craig'a... 23.01.03, 22:05 to chyba nie ten kawałek słyszałeś, co ja i teledysk jest taki... wakacyjny, aż się chce tańczyć i humor się poprawia i nawet ten jego czepek mi nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: nowy kawałek craig'a... 23.01.03, 22:15 patrzcie ją jaka czujna, no!! Dwie minuty nie upłynęły nawet. Z takim fanclubem to Craig koncerty nawet w tajdzie może robić - i tak mu wszystkie miejsca wykupią )) Lov.) P.S a wiesz misiek, że jak słuchałem tego kawałka to sobie od razu o Tobie pomyślałem. Taki mi się adasiowy wydawał). I ..... uważam, że choć C.D.-player jest jednym z większych bobków muzycznych jakich nasza biedna planeta musi ścierpieć, to ten kawałek wyszedł mu jednak całkiem nieźle hi hi). Ale to wszystko przez tę moją nieuleczalną słabość do dobrego wokalu - mimo, że trochę cukierkowy to jest w nim sporo interesujących detali o których tu nie będę się rozpisywać, bo nie chcę temu pajacowi robić darmowej reklamy )..... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin^ Re: nowy kawałek craig'a... 23.01.03, 22:22 loveletter napisał: > I ..... uważam, że choć C.D.-player jest jednym z większych bobków muzycznych j > akich nasza biedna planeta musi ścierpieć, to ten kawałek wyszedł mu jednak cał > kiem nieźle hi hi). love, tu musze stanowczo zaprotestowac, co prawda CD nie jest moim faworytem, ba nie jest nawet w pierwszym czy drugim garniturze tych ulubionych to polecam to co spiewa na plycie Artful Dodger. Zaspiewal tam kilka kawałków - jeszcze przed swoim debiutem - i jest to po stokroc lepsze co robi teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: nowy kawałek craig'a... 23.01.03, 22:29 no, jak zwykle mam rację)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 ??? 24.01.03, 02:25 A jakiego Craig'a? Czyżby Armstronga? Bo z Craig'ów obecnych na rynku to tylko ten jest coś wart... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: ??? 24.01.03, 11:39 vulture napisał: > To ten stękający w czapce, tak? tak!!! )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: ??? 24.01.03, 11:58 dziewczyna_mickiewicza napisała: > vulture napisał: > > > To ten stękający w czapce, tak? > > tak!!! )))))))))))))))) a dokładnie vulture, to w czepku a la enrike )) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: ??? 24.01.03, 18:06 śmiejcie się śmiejcie... w ramach w miarę przyzwoitego zakończenia semestru zimowego zamierzam sobie nabyć ostatnią produkcję pana c.d. - w czepku czy bez facet robi naprawdę w porządeczku muzę)))))))))) pozdrówki ballerina girl Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Ale mi smutno... 24.01.03, 19:19 Eeeee, zawiodłam się - myślałam że to naprawdę C.A i będzie znowu jakaś miła muza a tutaj jakiś stękacz. Smutno mi chyba pójdę się czegoś napić... Fanta chyba nie wystarczy, trzeba poszukać mocniejszych trunków. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Ale mi smutno... 24.01.03, 22:55 laurka1 napisała: > a tutaj jakiś stękacz. Smutno mi chyba pójdę się czegoś napić... cóż, gusta są różne...mnie osobiście takie "stękanie" bardzo odpowiada i właśnie idę posłuchać sobie mojego nowego nabytku)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Ale mi smutno... 24.01.03, 23:14 a całkiem przyzwoicie))))) adasiówna ps. mam feeeeeeeeerie (w książkolandzie, jak to ujął mój znajomy, hehehe...) Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Ale mi smutno... 24.01.03, 23:43 dziewczyna_mickiewicza napisała: > a całkiem przyzwoicie))))) > adasiówna > ps. mam feeeeeeeeerie (w książkolandzie, jak to ujął mój znajomy, hehehe...) no widzicie duża? I po co były te smutki? I jutro też pewnie będzie "całkiem przyzwoicie", nie? )))))))))) Lov.Książkoland Odpowiedz Link Zgłoś