ella22 02.02.03, 20:01 Nowe objawienie jazzu współczesnego. Zachwycili mnie na koncercie z Bobby'm, a ostatnio miałam okazję usłyszeć ich na żywo- to było niesamowite. Co o nich myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopperek Re: Motion trio 08.02.03, 18:13 Dla mnie to także odkrycie. Słuchałem trochę tych nagrań z Bobbym, widziałem ich na koncercie - swego rodzaju olśnienie! Przecież to "tylko" akordeony. Poważnie mówiąc - wielką przyjemność sprawiało mi ich słuchanie, ale równie dużą - patrzenie na nich, ci faceci faktycnie toną w granej muzyce, widać w nich niesamowite zaangażowanie. Jeśli macie okazję wybrać się na ich koncert - polecam każdemu. I tylko jedna mała wątpliwość - czy to faktycznie jazz? pozdrawiam - Kopperek Odpowiedz Link Zgłoś
lukkasz Re: Motion trio 14.03.03, 11:36 Rewelacyjni są! Też miewam wątpliwości, czy to jest jazz, ale chyba jednak tak. Na Bobbym byli super, byłem też na koncercie w Warszawie. Zaangażowani bardzo, a przy tym dość luźne podejście mają, co jest fajne (np. na zaplecze po koncercie można spokojnie pójść i pogadać). Wiem o trzech płytach: Pictures, Play-station, i Live in Vienna. Czy są jakieś inne nagrania? Skąd wytrzasnęliście nagrania z Bobbym McFerrinem? Polecam stronkę: www.motion-trio.art.pl Pozdrawiam, Lukkasz Jak byście wiedzieli coś o jakimś ich koncercie, to wrzucajcie może informacje na forum, co? Odpowiedz Link Zgłoś
wowa11 Re: Motion trio 02.10.03, 20:31 zdaje się, że jakieś magranie z bobbym jest do ściągnięcia właśnie na tej stronie, którą podałeś, były tam też pliki video, ja pierwszy raz słyszałem ich początkiem roku, z CD, są dobrzy, taki świeży towar... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Motion trio 27.09.03, 14:11 chyba graliśmy w te same gry na automatach czy innych spectrumoatarynkach kawałek "game over" mnie rozkłada - to dokładnie tak było!!! Odpowiedz Link Zgłoś