Gość: agrafka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 13:43 Ktoś to wczoraj oglądał? Jak dla mnie Lipnicki jest w naprawdę wysokiej formie...Macie jakieś informacje na temat nowej płyty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: LIPALI u Wojewódzkiego IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.02.03, 16:23 ja ogladałem, a jakze, poczatkowo pomyslałem - zenada, ale po chwili stwierdziłem ze jednak ok, wiecej illusion było a mniej lipali moim zdaniem, ale mogłby jednak lipnicki wygladac mniej pretensjonalnie - ta czapka byłą po prostu beznadziejna, swetr tez jakis taki...slabo zarabia chlopina czy jak?pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrafka Re: LIPALI u Wojewódzkiego IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 18:26 a kogo to obchodzi jak on wygląda??? Przecież to nie boysband żeby istotne było czy my spodnie wszędzie i dokładnie przylegają... Proponuję skupić się na warstwie muzycznej zagadnienia pt. LIPALI. Przyznam, że nie słyszałam jego pierwszej płyty, gdyż zniechęcił mnie nieco singiel promujący z żenującym teledyskiem. To dobrze, że Lipnicki wrócił do dawnej estetyki z okolic Illusion (przynajmniej na to wskazuje numer przedstawiony u Wojewódzkiego). Dlatego ponawiam pytanie: ktoś coś wie na temat ewentualnej płyty? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: LIPALI u Wojewódzkiego IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.02.03, 15:54 Gość portalu: agrafka napisał(a): > a kogo to obchodzi jak on wygląda??? Mnie to obchodzi! zniechęcił mnie nieco singiel promujący z żenującym > teledyskiem. co, źle wygladał na teledysku??co było nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś