Dodaj do ulubionych

LIPALI u Wojewódzkiego

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 13:43
Ktoś to wczoraj oglądał? Jak dla mnie Lipnicki jest w naprawdę wysokiej
formie...Macie jakieś informacje na temat nowej płyty?
Obserwuj wątek
    • Gość: q Re: LIPALI u Wojewódzkiego IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.02.03, 16:23
      ja ogladałem, a jakze, poczatkowo pomyslałem - zenada, ale po chwili
      stwierdziłem ze jednak ok, wiecej illusion było a mniej lipali moim zdaniem,
      ale mogłby jednak lipnicki wygladac mniej pretensjonalnie - ta czapka byłą po
      prostu beznadziejna, swetr tez jakis taki...slabo zarabia chlopina czy jak?pozdr
      • Gość: agrafka Re: LIPALI u Wojewódzkiego IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 18:26
        a kogo to obchodzi jak on wygląda??? Przecież to nie boysband żeby istotne było
        czy my spodnie wszędzie i dokładnie przylegają...wink Proponuję skupić się na
        warstwie muzycznej zagadnienia pt. LIPALI. Przyznam, że nie słyszałam jego
        pierwszej płyty, gdyż zniechęcił mnie nieco singiel promujący z żenującym
        teledyskiem. To dobrze, że Lipnicki wrócił do dawnej estetyki z okolic Illusion
        (przynajmniej na to wskazuje numer przedstawiony u Wojewódzkiego). Dlatego
        ponawiam pytanie: ktoś coś wie na temat ewentualnej płyty?

pozdrawiam
        • Gość: q Re: LIPALI u Wojewódzkiego IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.02.03, 15:54
          Gość portalu: agrafka napisał(a):

> a kogo to obchodzi jak on wygląda???
          Mnie to obchodzi!
          zniechęcił mnie nieco singiel promujący z żenującym
          > teledyskiem.
          co, źle wygladał na teledysku??co było nie tak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka