Gość: Tomciu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.03, 23:02 jak z filmu zrobić ścieżke dźwiękową ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loveletter Re: soundtrack 09.03.03, 23:06 Gość portalu: Tomciu napisał(a): > jak z filmu zrobić ścieżke dźwiękową ? Nie wystarczy po prostu powycinać obrazków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomciu Re: soundtrack IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.03, 23:24 jak to powycinać obrazki ? Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: soundtrack 09.03.03, 23:43 Gość portalu: Tomciu napisał(a): > jak to powycinać obrazki ? No normalnie, wiesz jak to jest ... Ciach, ciach, ciach. Zostawiasz tylko te miejsca gdzie są nuty ... Trochę tak jak z tymi wycinankami z papieru, w gruncie rzeczy to zupełnie tak samo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomciu Re: soundtrack IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.03, 23:45 A już podejrzewałem żę jestem jedyną znaną mi osobą która potrafi tak dobitnie irytowaćludzi..gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: soundtrack 10.03.03, 10:13 Gość portalu: Tomciu napisał(a): > A już podejrzewałem żę jestem jedyną znaną mi osobą która potrafi tak dobitnie > irytowaćludzi..gratuluje )))))))) Dziękuję, dziękuję, polecam się na przyszłość) No a wracając do Twojego pytania to przyznam się szczerze (teraz już serio, że nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić (zakładam, że chodzi Ci o ZGRANIE ścieżki z filmu). Jeśli masz film w pliku i chcesz z niego wyciągnąć dźwięk to pewnie jakoś się da, tyle, że nie ma to większego sensu - rzadko się zdarza by na filmie był cały utwór. Najlepiej po prostu sprawdzić czy dany soundtrack nie został wydany na płycie (co jest zresztą bardzo prawdopodobne), a następnie tę płytę kupić. Ot co. Lov. Odpowiedz Link Zgłoś