svenja1 23.09.06, 17:08 Śliczna ścieżka dźwiękowa... Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: S@motność w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:47 a może wiesz, gdzie mozna posłuchać piosenki, która występuje w zwiastunie "S@motności w sieci" z 01.09.2006. szczególnie podoba mi się od 01:33 minuty - oprócz tego, że w zwiastunie i na pewno na płycie... byłabym wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
svenja1 Re: S@motność w sieci 24.09.06, 22:13 Jak podasz maila, to Ci prześlę kilka kawałków Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: S@motność w sieci 24.09.06, 22:52 super, a może przy okazji polecania napisałabyś kilka tytułów?" Odpowiedz Link Zgłoś
svenja1 Re: S@motność w sieci 24.09.06, 23:23 Nie napisałabym tytułów, ponieważ oprócz dwóch utworów "śpiewanych", reszta to kompozycje fortepianowo-gitarowe 1. Ketil Bjornstad - Shimmering 2. Ketil Bjornstad - Prelude 19 3. Ketil Bjornstad - The Memory 4. Ketil Bjornstad - Prelude 13 5. Bugge Wesseltoft - Existence 6. Ketil Bjornstad - Days in Paris 7. Bugge Wesseltoft - You Might Say 8. Ketil Bjornstad - Pianology 1 9. Ketil Bjornstad - The Sea Part II 10. Ketil Bjornstad - Blue Man 11. Ketil Bjornstad - Lovers' Infiniteness Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek biały Re: S@motność w sieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.06, 18:52 a film fajny? bo jutro sie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
svenja1 Re: S@motność w sieci 25.09.06, 23:38 Film średni, ale długo zostaje w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: S@motność w sieci 26.09.06, 08:41 Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, jak trafną recenzje wystawiłaś temu filmowi.. Jak juz kiedyś napisałam - trudno stworzyć dobre kino z książki, na którą składają sie uczucia, myśli i wspomnienia, ale Twoje słowa "długo zostaje w głowie" okresliły go najlepiej!!! Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
jodarek1 Re: S@motność w sieci 26.09.06, 08:59 Film zdecydowanie dla osób które czytały ksiażkę. Mi sie podobał Moja koleżanka, która nie czytała kompletnie się pogubiła i wiele fragmentów było dla niej niezrozumiałych. Muzyka piękna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albaaa Re: S@motność w sieci IP: 213.17.202.* 26.09.06, 09:52 A ja książki nie czytałam ale nie wydaje mi się, żebym sie pogubiła w nim. Wręcz przeciwnie-byłam jedną z niewielu osób, której film się podobał i o którym po wyjściu z kina chętnie bym porozmawiała. No a muzyka faktycznie świetna i do tego bardzo dobrze wkomponowana w film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek biały Re: S@motność w sieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.06, 17:27 Ja też książki nie czytałem, a film bardzo mi sie podobał i myślę że go zrozumiałem. Pomijając treść, jest bardzo dobrze zrobiony, akurat mi taka forma i estetyka obrazu bardzo odpowiada. Polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek biały Re: S@motność w sieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.06, 17:29 A i muzyka rzeczywiście świetna... Odpowiedz Link Zgłoś