foxy21 12.03.03, 15:15 Wszystkiego dobrego! Nie wiem jak Wy, ale ja lubie tego muzyka. Czekam na jego songi Waitsa!! Czy ktos juz slyszal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: 40 stuknelo Kazikowi! 12.03.03, 17:57 Cosik można w najzupełniej legalny sposób pobrać stąd: mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/6427,utwory.html Ale mnie Kazik średnio ostatnio interesuje, szczerze mówiąc... mimo to, wszystkiego najlepszego i brzucha mniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: 40 stuknelo Kazikowi! 12.03.03, 19:37 No i teraz już wiadomo,że Kazik to STARY DZIAD)))). W imieniu Młodzieży Forumowej (wg klasyfikacji GUS), Teddy Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: 40 stuknelo Kazikowi! 12.03.03, 19:44 Ależ Teddy !!! Jakie Ty kontrowersyjne sądy wygłaszasz ! Absolutnie nie mogę się z Tobą zgodzić. )) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: 40 stuknelo Kazikowi! 13.03.03, 08:26 Jako osoba zakorzystająca często z danych gus-owskich potwierdzam to, co mówi Teddy. BTW: już niedługo hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: 40 stuknelo Kazikowi! 13.03.03, 08:27 korzystająca miało być.Aaaggggggggggghrrrrrrrrrrrrrwrrrrrrrrrr. Może szanowne TWA kupiłoby klawiatury do kompów na sgh??? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 do Nikki... 13.03.03, 22:41 nikka007 napisała: > potwierdzam to, co mówi Teddy. BTW: już niedługo hehehehehe Nikka, mam pełną świadomość, że Teddy już nie może się doczekać tego dnia, ale ma też pewne obawy. Dlatego z czystej kurtuazji zaprzeczyłam, jakoby 40-letni mężczyzna był starcem. Chciałam go uspokoić. Zgodnie z jego planem. Bo jak sądzisz, po co on wypisuje takie teksty ?! Po to, żeby dziewczyny zaprzeczały !!! A Kazik jest tu całkowicie nieistotny. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: do Eski 14.03.03, 07:51 Droga Esko! W swojej dziecięcej naiwności nie zauważyłam podstępu Teddy'ego. Ja tam mam głowę tylko do działań matematycznych, więc rozumiesz, że nie wychwyciłam tej subtelnej aluzji. Owszem, mogę dołączyć do koła forumowego wielbicielek Teda, ale pod pewnymi warunkami 1.piwo 2.piwo 3.płyty 4.piwo 5...etc. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: do Nikki o 40-latkach cała prawda... 14.03.03, 18:03 nikka007 napisała: > W swojej dziecięcej naiwności nie zauważyłam podstępu Teddy'ego. Droga Nikko! Zaprawdę powiadam Ci dziecko, uważaj na 40-letnich mężczyzn, bo ich podstępy na manowce zaprowadzić Cię mogą ! > nie wychwyciłam tej subtelnej aluzji. Bądź spokojna, ja czuwam. > Owszem, mogę dołączyć do koła forumowego wielbicielek Teda, ale pod pewnymi > warunkami... Nigdy nie zdradzaj stronie przeciwnej swej taktyki. Teddy zdziwi się nieco, gdy przedstawię mu swój rachunek. ))))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_sio Re:młodzież (w/g PKWiU) 12.03.03, 20:04 teddy4 napisał: > > W imieniu Młodzieży Forumowej (wg klasyfikacji GUS), > Teddy A co ty tu robis chlopcyku, aaa? Biegaj że bystro do klasy bo pani psedskolanka w koncie cie ustawi za kare...no juz!..juz!..kces ścierkom oberwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: 40 stuknelo Kazikowi! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 12.03.03, 19:53 Życzę Kazikowi żeby na stare lata zaczął się ograniczać muzycznie. Skorzystają na tym zarówno słuchacze, jak i poziom jego twórczości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: 40 stuknelo Kazikowi! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.03, 22:52 piosenki Waitsa są najlepsze w jego własnej interpretacji. a to co Kazik zrobił z innocent when u dream to zgroza... Odpowiedz Link Zgłoś
lpdlm Re: 40 stuknelo Kazikowi! 13.03.03, 20:58 Kazik to najlepszy polski tekściarz. "Komu Bije Dzwon?" to najlepszy tekst o przemijalności życia, jaki kiedykolwiek widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 40 stuknelo Kazikowi! 13.03.03, 23:56 mozna sie wiec spodziewac ze artysta bedzie przechodzil swoja druga mlodosc a co za tym idzie ogarnie go natchnienie..i bedzie pisal-komponowal-pisal-wydawal- pisal-nagrywal.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzmalec Re: 40 stuknelo Kazikowi! 14.03.03, 00:15 Kazik jest moim idolem a poza tym TEŻ URODZIŁEM SIĘ 12 MARCA!!!!! ...tyle że 16 lat po nim) Ryby Rulez))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula del rio Re: 40 stuknelo Kazikowi! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.03.03, 10:36 czyżbyście byli sędziami swojej sprawy tylko to wspaniałe że ktoś wciąż poszukuje i tworzy czuje potrzebę ciągłej samorealizacji głodu nowych przeżyć i emocji my jako odbiorcy zdani jesteśmy na "produkt" końcowy tych poszukiwań ale jest też czas tworzenia, który daje wiele satysfakcji czasem słuchając po stokroć jakiejś melodii, tekstu nie dostrzegamy niczego specjalnego dopiero ten sto pierwszy raz odkrywa przed nami nowe horyzonty tworzy inną atmosferę i głębię przeżycia tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: 40 stuknelo Kazikowi! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.03, 13:43 foxy21 napisała: > Czekam na jego songi Waitsa!! > Czy ktos juz slyszal? ja słyszałam - nic ciekawego, poziom nawet jak na kazika wyjatkowo niski. ciekawe ze też waits się na to zgodził... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: 40 stuknelo Kazikowi! 14.03.03, 19:21 Gość portalu: LadyBlue napisał(a): > ja słyszałam - nic ciekawego, poziom nawet jak na kazika wyjatkowo niski. > ciekawe ze też waits się na to zgodził... Recenzje w gazetach są letnie, taka sama była reakcja publiczności na kazikowego Waitsa. Ale płytę i tak kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Waits Re: 40 stuknelo Kazikowi! IP: *.mat.uni.torun.pl 15.03.03, 15:45 Niestety Kazimierz przestal trzymac wysoki poziom i zrobil za przeproszeniem g....Cos sie zlego dzieje z Kazikiem.Nie wychodza mu ostatnio projekty... Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: 40 stuknelo Kazikowi! 17.03.03, 18:49 Tom Waits by sie chyba nie zgodzil, bo na przetlumaczenie i zaspiewanie swoich tekstow wlasnych po polsku sie zgodzil osobiscie (a do tej pory nikomu, w zadnym jezyku, spiewac nie pozwalal) po przesluchaniu "Melodii Kurta Weilla" w Kazika wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sg-mt Re: 40 stuknelo Kazikowi! IP: *.uksw.edu.pl 17.03.03, 16:36 To miłe.. A w którym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiechu Kazik - Ty stary koniu!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 03:15 Wszystkiego dobrego stary pryku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurgen Re: 40 stuknelo Kazikowi! IP: *.ek.univ.gda.pl 18.03.03, 10:55 to ciekawy wiek dla mężczyżny! Kazik! wszystkiego dobrego życzę Gdyby było więcej takich artystów ja Ty, to nasza scena muzyczna była by zdecydowanie ciekawsza. Odpowiedz Link Zgłoś