Dodaj do ulubionych

Ładny brzuch

05.09.05, 16:26
Dlaczego, żeby zaobaczyć ładny damski brzuch muszę przełączać TV na zawody
lekkoatletyczne? Dlaczego na ulicach najchetniej eksponowane sa wystajace
brzuszyska, najczesciej blade i z jakim metalowym badziewiem w pepku?
Dziewczyny - co wy robicie! Widzialem nawet CHUDE nastolatki a nawet lolitki
ze sterczacymi brzuchami, a nie byla to ciaza.
Dziewczyny - wystarczy mniej wsuwac roznych swinstw i 15 min porobic brzuszki!!!
A jak wam sie nie chce, blagam - nie szpanujcie tak tego swoim
zapuszczeniem/sportowym niechlujstwem i nie każcie wszysstkim tego ogladac
Obserwuj wątek
    • Gość: iness Re: Ładny brzuch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:25
      jestem wyjatkiem:D robie 150 brzuszkow rano i 150 wieczorem i jestem dosc
      opalona i nie znosze kolczykow w pepku, ale i tak rzadko chodze z brzuchem na
      wierzchu.
      • Gość: m Re: Ładny brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:07
        I tak 3maj dziewczyno ;)
        • Gość: helga kontra IP: 80.51.231.* 06.09.05, 16:54
          panowie, czy muszę brać do ręki cosmo, żeby zobaczyć tam przystojnego, dobrze
          zbudowanego i zadbanego mężczyznę ? na ulicy może jeden na 100 zasługaje na
          uznanie, reszta to zapryszczali bladzi faceci, choć nie pokazują brzuszka
          widać, ze nie jeden z nich ma piersi większe niż kobieta a wystarczy solarium i
          siłownia dwa razy w tyg :P
          • kohinor Re: kontra 06.09.05, 17:06
            ość portalu: helga napisał(a):

> panowie, czy muszę brać do ręki cosmo, żeby zobaczyć tam przystojnego, dobrze
            > zbudowanego i zadbanego mężczyznę ?

Moze sie spotkamy?
            :)))))

Ale...
            Ja nie o zaniedbaniu, Helgo pisze.
            Mnie denerwuje NARZUCANIE swoich niedociagniec wszystkim na ulicy. Eksponowanie
            i podkreslanie lenistwa, obzarstwa, zlego trybu zycia, z ktorego wynika
            wystajacy, tlusty brzuch na szczuplych dziewczynach

Jak Helguś cie blady, pryszczaty facet z cyckami mija, on nie swieci Ci w oczy
            tradzikiem na plecach, brzuchu czy tlustym biuscie. Bo ma zakryte.
            Czego i lekkim tluscioszkkom zycze :)
      • Gość: Sabinka Re: Ładny brzuch IP: *.c205.msk.pl 05.09.05, 19:09
        A ja jestem szczęściarą. Mam wspaniale płaski brzuszek, ba- nawet zarys małego
        kaloryferka:D
        Nie katuję się dietami, nie ćwicze. mam po prostu fajny metabolizm i... dużo
        się smieje:)
        I jestem przeciwniczką kolczyka w pępku, może dlatego, ze mój jest wypukły, co
        należy do rzadkości i kolczyk tam po prostu nie pasuje:D
        • Gość: naenae Re: Ładny brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:10
          po ulicy tez nie chodze z golym brzuchem....ale tez codziennie cwicze
          conajmniej 1,5 h...wiec brzuch jest niezly:)
          • Gość: alka Re: Ładny brzuch IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.09.05, 10:35
            ja mam ladny brzuszek opalony akle co wam te kolczyki przeszkadzają u mnie
            wyglada sexy :)
    • kohinor Re: Ładny brzuch 06.09.05, 11:17
      Ale mi sie trafilo :))))))
      na forum - same ladne brzuszki (choc jeden z kolczykiem) {gratuluje dziewczyny! :))))}
      a na ulicy - hhmmmmmmm :((((((((((((((
      • Gość: mariusz Re: Ładny brzuch IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.09.05, 11:23
        jakie same? raptem 5 wypowiedzi
    • Gość: patryk1007 Re: Ładny brzuch IP: *.eia.pl 06.09.05, 14:28
      A ja tam wolę brzuszki normalne, tzn nie kaloryfery!!! Nie mówię ze wolę tłuste,
      ale wyćwiczone sa równie ohydne. Dziewczyna z odrobiną (!!!) ciałka jest 100%
      sexy niż ta z płaskim jak deska.
      • Gość: andrew Re: Ładny brzuch IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.09.05, 15:30
        patryk co ty pie..sz? oczywiste jest ze wycwiczony brzuch jest bardziej sexy!
        ty lamusie
    • Gość: ania22 Re: Ładny brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:48
      Brzuchy lekkoatletyczek są okropne, fuj, one wogóle nie mają tali, są proste
      jak worek od ziemniaków. ŁAdny brzuch, wcale nie znaczy płaski jak deska, to
      brzuch oczywiście nie gruby, ale przede wszystkim z ładnie zarysowaną talią, po
      prostu kobiecy.
      • kohinor Re: Ładny brzuch 06.09.05, 16:52
        Gość portalu: ania22 napisał(a):
        > Brzuchy lekkoatletyczek są okropne, fuj, one wogóle nie mają tali, są proste
        > jak worek od ziemniaków. ŁAdny brzuch, wcale nie znaczy płaski jak deska, to
        > brzuch oczywiście nie gruby, ale przede wszystkim z ładnie zarysowaną talią, po
        > prostu kobiecy.

A co ma TALIA do brzucha???????????
        brzuch jest z przodu i im bardziej plaski i ladniej zarysowane miesnie (na
        brzuchu tylko!) tym ladniejszy.
        • angiaa Re: Ładny brzuch 06.09.05, 16:55
          kohinor napisał:

> A co ma TALIA do brzucha???????????
          > brzuch jest z przodu i im bardziej plaski i ladniej zarysowane miesnie (na
          > brzuchu tylko!) tym ladniejszy.

Napewno nie kazdy podziela Twoje zdanie.
          • kohinor Re: Ładny brzuch 06.09.05, 17:01
            angiaa napisała:
            >
            > Napewno nie kazdy podziela Twoje zdanie.

Na pewno.
            I na szczescie :)))))
            Dla tych grubawych.
            Bo kto by sie lapal za te wystajace gorki tluszczu????

Ale mnie w watku chodzi o to, ze wlasnie te zaniedbane (nie grube, tylko
            ZAPUSZCZONE) dziewuchy najbardziej epatuja brzuchami na ulicach.
            Odrazajace.
            Juz nie apeluje o samokrytyke. To nic nie da.
            Ale moze chwile refleksji - moze nie nalezy narzucac swoich watpliwych walorow
            WSZYSTKIM na ulicach????

A moze dla niektorych - jak ja na przykklad - wywalanie tlustego brzucha jest
            rownie obrzydliwe jak pokazywanie ropiejacej rany przez zebraka????????
            • angiaa Re: Ładny brzuch 06.09.05, 17:15
              > Ale mnie w watku chodzi o to, ze wlasnie te zaniedbane (nie grube, tylko
              kohinor napisał:
              > ZAPUSZCZONE) dziewuchy najbardziej epatuja brzuchami na ulicach.
              > Odrazajace.
              > Juz nie apeluje o samokrytyke. To nic nie da.
              > Ale moze chwile refleksji - moze nie nalezy narzucac swoich watpliwych walorow
              > WSZYSTKIM na ulicach????

Eee tam- na Twoim miejscu nie zwracalabym uwagi na te osoby, ktore Ci sie
              wizualnie nie podobaja.. Mi tez nie wszyscy faceci podobaja sie na ulicy i na
              nich w ogole nie zwracam uwagi.Nie kazdy dla kazdego jest idealny wizualnie.
              Ale tez wyglad(albo takie cechy jak wyrzezbiony brzuszek) to nie wszystko..
              Takie dziewczyny z tlustrzymi, nieopalonymi brzuszkami i zakolczykowanymi
              pepkami powinny same dojsc do tego, ze nie wyglada to estetycznie..
              • kohinor Re: Ładny brzuch 06.09.05, 17:25
                angiaa napisała:
                > Eee tam- na Twoim miejscu nie zwracalabym uwagi na te osoby, ktore Ci sie
                > wizualnie nie podobaja..

Angiaa - staram sie, naprawde sie staram! Ale one sie staraja JESZCZE bardziej!
                I mecza moje poczucie estetyki!!!!!!!!!

> Ale tez wyglad(albo takie cechy jak wyrzezbiony brzuszek) to nie wszystko..

Angiaa - dobrze wiem o tym. Dlatego zadaje sie tylko z tymi, z ktorymi ja chce.
                Ale NAPRAWDE dla mnie setyki a nawet tysiace tych paskudnych tlustych brzuchow
                noszonych Z DUMA jest tak obrzydliwe jak ropa na ranie zebraka!!!!!!
                Rozumiesz??????
                • angiaa Re: Ładny brzuch 06.09.05, 17:29
                  kohinor napisał:

> Angiaa - dobrze wiem o tym. Dlatego zadaje sie tylko z tymi, z ktorymi ja
                  chce.
                  > Ale NAPRAWDE dla mnie setyki a nawet tysiace tych paskudnych tlustych brzuchow
                  > noszonych Z DUMA jest tak obrzydliwe jak ropa na ranie zebraka!!!!!!
                  > Rozumiesz??????

Rozumie, rozumie biedaku Ty..Jak moge Ci pozmoc w takim razie??
                  • kohinor Re: Ładny brzuch 06.09.05, 17:39
                    angiaa napisala:

> Rozumie, rozumie biedaku Ty..Jak moge Ci pozmoc w takim razie?

Juź Napoleon stwierdził, źe nawet zdrade można wybaczyc, ale glupoty nie. Nie
                    walczmy więc z nią, bo jest jej za duzo. Nie zmienimy gustow setek tysięcy panienek.
                    Mozesz mi jednak pomoc:
                    - zaslon mi oczy
                    - poprowadz mnie ZA REKE po ulicach, bym nie widzial paskudztwa, ktore me oczy kala

Bede wdzieczny :)))))
                    • angiaa Re: Ładny brzuch 06.09.05, 17:41
                      hehe:)
                      chcialabym zobaczyc jak Ty wygladasz..
                    • Gość: soliera Re: Ładny brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:47
                      Klasztor Cię jedynie ratuje ...
                • vei Re: Ładny brzuch 09.09.05, 15:50
                  "Ale NAPRAWDE dla mnie setyki a nawet tysiace tych paskudnych tlustych brzuchow
                  > noszonych Z DUMA jest tak obrzydliwe jak ropa na ranie zebraka!!!!!!
                  > Rozumiesz??????"

ja Cie swietnie rozumiem, jak patrze na te brzuchate panieneczki to mi jest
                  niedobrze
            • Gość: naenae Re: Ładny brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:17
              ::D:D:Dale umiesniony brzuch tak naprawde nie jest juz plaski:D
    • elamodela Re: Ładny brzuch 07.09.05, 02:03
      Kohinor przywracasz mi wiarę w mężczyzn. Większość tych, których znam
      poleciałaby na wszystko, co się rusza i na drzewo nie ucieka. Zwłaszcza gołe:)
      Z drugiej strony - dziewczyny kochajcie swoje ciała!
      • Gość: melik Re: Ładny brzuch IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 07.09.05, 09:15
        ja mam najlepszy brzuch! kazdy mi to mowi i jestem z tego powodu dumna!!!!
        • Gość: ktosiaczek Re: Ładny brzuch IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 07.09.05, 18:28
          zdjecie wstaw
    • Gość: zadrzemiona Re: Ładny brzuch IP: *.net-serwis.pl 07.09.05, 09:22
      Mój Misiu lubi zaokraglone brzuszki
      • Gość: Andrew Re: Ładny brzuch IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 07.09.05, 09:28
        Twój Misiu mowi tak tylko do Ciebie ponieważ twój brzuch taki jest... nie cche
        Ci zrobić przykrości...;] zycie;]
        • Gość: ktosiaczek Re: Ładny brzuch IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 07.09.05, 18:30
          mozlwie ze jej tak tylko mowi, ale ja tez uwazam ze leciutko zaokraglone
          brzuszki, tymbardziej jesli opalone, sa seksowniejsze od tych zupelnie
          plaskich. No ale jestem kobietą wiec nie mnie to oceniac.
    • Gość: Martyna23 Re: Ładny brzuch IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 07.09.05, 17:12
      Andrew popieram Cię
      • anusia202 Re: Ładny brzuch 07.09.05, 20:08
        Niestety generalnie jest tak ze dziewczyny które nie mają co pokazać, eksponują
        z kazdej strony...ja także nie moge patrzec na te dziewuchy z brzuchami na
        wierzchu, albo ubranymi w mini... Sa po prostu bezkrytyczne. Wiecej gadaja o
        odchudzaniu niz cokolwiek robią, wiem bo słucham koleżanek... :]Uwielbiam
        zadbane, szczupłe, lekko umięśnione ciało. Sama chodze co tydzien na basen,
        jezdze na rowerze i staram sie regularnie robic brzuszki, a to wszystko po to
        zeby w wieku 30 lat wyglądać równie atrakcyjnie jak teraz i nie mieć
        kompleksów, które moje rówieśniczki mają juz teraz...
        • elamodela Re: Ładny brzuch 07.09.05, 23:53
          Tak trzymać.
          • Gość: kali Re: Ładny brzuch IP: *.ztpnet.pl 08.09.05, 01:32
            Tak trzymac ch**a.
    • Gość: olka Re: Ładny brzuch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:23
      img387.imageshack.us/img387/7333/brzuch7px.jpg to moj hehe nie smiejcie
      sie wciaz cwicze:P
      • mewka81 Re: Ładny brzuch 08.09.05, 14:43
        Ja uważam, że każdy ma prawo ubierać się tak jak chce. Jezeli komus sie to nie
        podoba, to jego problem. Ja sama, choc nie jestem najszczuplejsza na
        swiecie,ale tez nie jestem gruba, lubie swoje cialo i jezeli mam ochote, to
        zakladam bluzki, ktore troszeczke odslaniaja brzuch. Rzecz jasna nie nosze
        takich, ktorez zostaly stworzone do tego, zeby chwalic sie brzuchem, ale
        troszke
        mi tam czasem wystaje. Nie istotne z reszta
        Chodzi mi o to, ze osoba, ktora dobrze czuje sie ze swoim cialem nie chce calej
        mlodosci przelazic w dlugich, najlepiej workowatych bluzkach, zeby nic
        przypadkiem nie wystawalo. Oczywiscie nie mozna przesadzac, ale tez takie
        komentarze w stylu, ze to jest oblesne jak ropiejaca rana bezdomnego sa bardzo
        krzywdzace. Ja sobie moge tylko pomarzyc o plaskim brzuszku. Miesnie mam, ale
        one i tak zawsze beda przykryte cienka kolderka przez moje ogromne sklonnosci
        do tycia. Wiec co? Mam przez to nigdy
        nie zalozyc sexy bluzeczki, czy krotkiej spodniczki?
        Troszke wyrozumialosci dla roznorodnosci ludzi.
      • Gość: kali Re: Ładny brzuch IP: *.ztpnet.pl 09.09.05, 16:23
        Brzydki.
    • Gość: bix Re: Ładny brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:10
      Nie kazdy lubi chodzic na silownie i walczyc tymi wszystkimi ciezarami. Ja
      kiedys sporo czasu tam spedzalem i mi sie taka forma treningu odwidziala.
      Pomimo tego, ze spedzasz tam duzo czasu i ksztaltujesz miesnie to musisz
      jeszcze dodatkowo wszystko porozciagac bo pozniej nie bedziesz mogla sie nawet
      po plecach podrapac. Obecnie nie mam czasu by chodzic na silkownie i wybralem
      sobie inne formy aktywnego spedzania wolnego czasu. Czesto jezdze na rowerze,
      czasami chodze na basen no i w koncu wrocilem do uprawiania sportu z
      dziecinstwa - pilki noznej. Silownia jest nudna a na boisku, korcie zawsze cos
      sie dzieje. Mozna sie emocjonowac jakims pieknym zagraniem czy skladna akcja.
      Kwestia wyboru. tak samo jest z solarium ja osobiscie nie chodze i jakos nie
      ejstem do tego przekonany.
    • Gość: juta50 Re: Ładny brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:09
      Zgadzam sie z kohinor'em. Jak widze te wszystkie laski turlające sie po ulicach
      z wszystkim co maja najgorsze na wierzchu- to niedobrze sie robi. Nie mam nic do
      laski z brzuchem- ale no niestety te dziewczyny nie potrafią sie ubrac stosownie
      do swojego wygladu. Jak sie w cos ubieram to pokazuje sie innym na oczy - a co
      za tym idzie - patrza i oceniają.
      Ostatnio, gdy szlam do kosciola szły przede mna dwie laski- nie dosc ze miały
      spodnie z jakiegos białego, przeźroczystego materiału gdzie bylo widac stringi
      na dupie to- dupa ta byla wielka, obleśna, pryszczata z celulitem. do tego
      wiszący brzuch nad pasem- oczywiscie odsłoniety. TRAGICZNY WIDOK!!!DZIEWCZYNY
      WYBRAŁY SIE DO KOSCIOLA- A CO!oczywiscie dumnie kręcily dupami a ludzie patrzyli
      z zażenowaniem. to takie sexy???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka