Dodaj do ulubionych

leszczyński wyleciał?

IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 18.03.03, 10:08
czy to prawda, że Leszczu poleciał za udział w reklamie?
Czyżby szedł w ślady Pani Dowbor? uncertain
Obserwuj wątek
    • Gość: zsolarowana Re: leszczyński wyleciał? IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 18.03.03, 10:11
      Powiem Ci że nie wiem , ale jak co to na jego stronie mopman.org mozesz wysłać
      mu prywatną wiadomośc jak sie zarejestrujesz...mi nie odpowiedział. POzdrawiam
      • pizmak31 Re: leszczyński wyleciał? 18.03.03, 11:09
        ja wiem, ze wylecial, sa juz oficjalne informacje
        • cze67 Re: leszczyn´ski wylecia?? 18.03.03, 11:20
          pizmak31 napisa?a:

> ja wiem, ze wylecial, sa juz oficjalne informacje

Pizmak, to je podaj.
          • Gość: Frank Re: leszczyn´ski wylecia?? IP: *.lodz.gazeta.pl 18.03.03, 11:39
            cze67 napisał:

> Pizmak, to je podaj.

"Robert Leszczyński odszedł za porozumieniem stron z "Gazety Wyborczej", gdyż
            nie zapytał szefów o pozwolenie na udział w reklamie samochodu Hyundai Getz.
            - W dziale kadr poinformowano mnie, że z prawnego punktu widzenia nie musiałem
            pytać o zgodę na udział w reklamie, bo to nie jest dodatkowe zatrudnienie. Ale
            dla swoich szefów straciłem wiarygodność jako dziennikarz - mówi Leszczyński.
            Dano mu szansę kontynuowania pracy w gazecie pod warunkiem, że pozwoli
            kontrolować swoją działalność pozaredakcyjną. Zdecydował się jednak odejść.
            Leszczyński twierdzi, że dla Hyundaia jest "twarzą" nie jako dziennikarz "GW",
            ale jako juror w polsatowskim "Idolu". Dodaje, że już od dłuższego czasu nosił
            się z zamiarem odejścia z gazety, ponieważ pochłaniają go inne zajęcia. W
            czerwcu ukazuje się jego płyta. - Nie mogę być jednocześnie oceniającym rynek
            muzyczny i jego uczestnikiem - mówi Leszczyński.
            Nie zamierza wiązać się z innym tytułem. Będzie DJ-em i producentem muzycznym,
            przygotowuje również trzy programy telewizyjne. Zamierza też podpisać następne
            kontrakty reklamowe. - Pieniądze uzyskane w ten sposób pozwolą mi realizować
            plany muzyczne - mówi Leszczyński."
            • cze67 Re: leszczyn´ski wylecia?? 18.03.03, 11:42
              Ciekawe, tym bardziej, ze te reklame opublikowala wlasnie Wyborcza.
              • Gość: Frank Re: leszczyn´ski wylecia?? IP: *.lodz.gazeta.pl 18.03.03, 11:47
                cze67 napisał:

> Ciekawe, tym bardziej, ze te reklame opublikowala wlasnie Wyborcza.

"GW" nie ma nic do zamieszczanych reklam. Ktoś płaci - w tym wypadku dealer
                Hyundaia - Gazeta zamieszcza.
                • aric Re: leszczyn´ski wylecia?? 18.03.03, 11:58
                  A do kogo teraz wszyscy beda pisać?? sad
                  Burrarum......
                  • Gość: Frank Re: leszczyn´ski wylecia?? IP: *.lodz.gazeta.pl 18.03.03, 12:20
                    aric napisał:

> A do kogo teraz wszyscy beda pisać?? sad

Nadal do niego. Tyle, że "na Berdyczów" :o)))))))))))))))
    • Gość: gosc jednak poleciał IP: 195.205.131.* 18.03.03, 14:09
      Z gazaty zniknął jego serwis. Chyba jednak poleciał naprawdę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka