Gość: kubu IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 18.03.03, 10:08 czy to prawda, że Leszczu poleciał za udział w reklamie? Czyżby szedł w ślady Pani Dowbor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zsolarowana Re: leszczyński wyleciał? IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 18.03.03, 10:11 Powiem Ci że nie wiem , ale jak co to na jego stronie mopman.org mozesz wysłać mu prywatną wiadomośc jak sie zarejestrujesz...mi nie odpowiedział. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: leszczyński wyleciał? 18.03.03, 11:09 ja wiem, ze wylecial, sa juz oficjalne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: leszczyn´ski wylecia?? 18.03.03, 11:20 pizmak31 napisa?a: > ja wiem, ze wylecial, sa juz oficjalne informacje Pizmak, to je podaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank Re: leszczyn´ski wylecia?? IP: *.lodz.gazeta.pl 18.03.03, 11:39 cze67 napisał: > Pizmak, to je podaj. "Robert Leszczyński odszedł za porozumieniem stron z "Gazety Wyborczej", gdyż nie zapytał szefów o pozwolenie na udział w reklamie samochodu Hyundai Getz. - W dziale kadr poinformowano mnie, że z prawnego punktu widzenia nie musiałem pytać o zgodę na udział w reklamie, bo to nie jest dodatkowe zatrudnienie. Ale dla swoich szefów straciłem wiarygodność jako dziennikarz - mówi Leszczyński. Dano mu szansę kontynuowania pracy w gazecie pod warunkiem, że pozwoli kontrolować swoją działalność pozaredakcyjną. Zdecydował się jednak odejść. Leszczyński twierdzi, że dla Hyundaia jest "twarzą" nie jako dziennikarz "GW", ale jako juror w polsatowskim "Idolu". Dodaje, że już od dłuższego czasu nosił się z zamiarem odejścia z gazety, ponieważ pochłaniają go inne zajęcia. W czerwcu ukazuje się jego płyta. - Nie mogę być jednocześnie oceniającym rynek muzyczny i jego uczestnikiem - mówi Leszczyński. Nie zamierza wiązać się z innym tytułem. Będzie DJ-em i producentem muzycznym, przygotowuje również trzy programy telewizyjne. Zamierza też podpisać następne kontrakty reklamowe. - Pieniądze uzyskane w ten sposób pozwolą mi realizować plany muzyczne - mówi Leszczyński." Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: leszczyn´ski wylecia?? 18.03.03, 11:42 Ciekawe, tym bardziej, ze te reklame opublikowala wlasnie Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank Re: leszczyn´ski wylecia?? IP: *.lodz.gazeta.pl 18.03.03, 11:47 cze67 napisał: > Ciekawe, tym bardziej, ze te reklame opublikowala wlasnie Wyborcza. "GW" nie ma nic do zamieszczanych reklam. Ktoś płaci - w tym wypadku dealer Hyundaia - Gazeta zamieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: leszczyn´ski wylecia?? 18.03.03, 11:58 A do kogo teraz wszyscy beda pisać?? Burrarum...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank Re: leszczyn´ski wylecia?? IP: *.lodz.gazeta.pl 18.03.03, 12:20 aric napisał: > A do kogo teraz wszyscy beda pisać?? Nadal do niego. Tyle, że "na Berdyczów" :o))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc jednak poleciał IP: 195.205.131.* 18.03.03, 14:09 Z gazaty zniknął jego serwis. Chyba jednak poleciał naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś