laurka1 Re: Taaa... Oscar dla Eminema 24.03.03, 16:23 Popieram - oscary to kicha. Eminema mogą wysłać do Iraku swoimi pseudo-protest-songami wystraszyłby wszystkich sojuszników Sadama. Ale Adrien jest cooool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Taaa... Oscar dla Eminema IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 19:36 Gdyby U2 dostali Oscara to byś na pewno nie pisał, ze Ciebie Oskary nie obchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkmoon13 Re: Taaa... Oscar dla Eminema 24.03.03, 19:44 Ale widze "biegasz" cha,cha,wiosenna zaprawa? Oskar dla U2?Po co!Wystarczy Nobel dla Bono!!....Eminem?Menime.Houk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Taaa... Oscar dla Eminema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 15:42 Oscar dla E. to profanacja tej nagrody Wielcy aktorzy, rezyserzy całe życie czekaja na takie wyróżnienie, a ten dostaje ją za durną piosenke rapową!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Taaa... Oscar dla Eminema IP: *.toya.net.pl 25.03.03, 21:09 Skoro Roberts mogla dostac Oscara to dlaczego nie Eminem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Taaa... Oscar dla Eminema 26.03.03, 15:33 Dokładnie. Oczywiście że jakby U2 dostali Oscara nie wołałbym że to kicha. Bo to miałbyć Oscar za PIOSENKĘ, a nie za to za przeproszeniem gówno co robi pan E. Rzekłem. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Taaa... Oscar dla Eminema 26.03.03, 17:17 To można by dać Oscara Kylie, Britney albo Jennifer Lopez czy Mariah Carey - i grają dobrze, i śpiewają ładnie... i wszyscy będą zadowoleni. A Bono niech sobie za Nobla wykupi cały nakład ostatniego singla U2, żeby ludzie tego nie słyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Taaa... Oscar dla Eminema IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 17:43 Vul, masz u mnie flaszkę Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Taaa... Oscar dla Eminema 26.03.03, 17:48 Dzięki , kochana. Jesteś moją jedyną znajomą i bardzo się wzruszyłem. <chusteczka> Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Chlip chlip buuuuuuuu smark 26.03.03, 17:51 No i co zrobiłeś, dziadu Ty! Ja też się rozkleiłem . Coal Chamber Odpowiedz Link Zgłoś
vulture hehehehehe 26.03.03, 17:56 Zostanie Ci przyznana nagroda specjalna tego wątku: oscylator z suszarką. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: hehehehehe 27.03.03, 14:47 Już bym wolał żeby Kylie czy Britney dostały Oscara niż ten idiota... Akademia dała plamę i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś