Dodaj do ulubionych

Taaa... Oscar dla Eminema

24.03.03, 15:46

Obserwuj wątek
    • laurka1 Re: Taaa... Oscar dla Eminema 24.03.03, 16:23
      Popieram - oscary to kicha. Eminema mogą wysłać do Iraku swoimi pseudo-protest-songami wystraszyłby wszystkich sojuszników Sadama. Ale Adrien jest cooool wink
    • Gość: Marcel Re: Taaa... Oscar dla Eminema IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 19:36
      Gdyby U2 dostali Oscara to byś na pewno nie pisał, ze Ciebie Oskary nie
      obchodzą.
      • hawkmoon13 Re: Taaa... Oscar dla Eminema 24.03.03, 19:44
        Ale widze "biegasz" cha,cha,wiosenna zaprawa? Oskar dla U2?Po co!Wystarczy
        Nobel dla Bono!!smile....Eminem?Menime.Houk!
        • Gość: gonzo Re: Taaa... Oscar dla Eminema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 15:42
          Oscar dla E. to profanacja tej nagrody
          Wielcy aktorzy, rezyserzy całe życie czekaja na takie wyróżnienie, a ten
          dostaje ją za durną piosenke rapową!!
          • Gość: aga Re: Taaa... Oscar dla Eminema IP: *.toya.net.pl 25.03.03, 21:09
            Skoro Roberts mogla dostac Oscara to dlaczego nie Eminem ?
          • ihopeyouwilllikeme Re: Taaa... Oscar dla Eminema 26.03.03, 15:33
            Dokładnie. Oczywiście że jakby U2 dostali Oscara nie wołałbym że to kicha. Bo
            to miałbyć Oscar za PIOSENKĘ, a nie za to za przeproszeniem gówno co robi pan
            E. Rzekłem.
            • vulture Re: Taaa... Oscar dla Eminema 26.03.03, 17:17
              To można by dać Oscara Kylie, Britney albo Jennifer Lopez czy Mariah Carey - i
              grają dobrze, i śpiewają ładnie... i wszyscy będą zadowoleni. A Bono niech
              sobie za Nobla wykupi cały nakład ostatniego singla U2, żeby ludzie tego nie
              słyszeli.
              • Gość: nikka Re: Taaa... Oscar dla Eminema IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 17:43
                Vul, masz u mnie flaszkę
                • vulture Re: Taaa... Oscar dla Eminema 26.03.03, 17:48
                  Dzięki , kochana. Jesteś moją jedyną znajomą i bardzo się wzruszyłem.
                  <chusteczka>
                  • nikka007 Chlip chlip buuuuuuuu smark 26.03.03, 17:51
                    No i co zrobiłeś, dziadu Ty! Ja też się rozkleiłem .
                    Coal Chamber
                    • vulture hehehehehe 26.03.03, 17:56
                      Zostanie Ci przyznana nagroda specjalna tego wątku: oscylator z suszarką.
                      • ihopeyouwilllikeme Re: hehehehehe 27.03.03, 14:47
                        Już bym wolał żeby Kylie czy Britney dostały Oscara niż ten idiota... Akademia
                        dała plamę i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka