tibby1 29.12.06, 12:40 Dostałam zaproszenie do opery i nie mam pojecia jak sie ubrac :(( Pomocy... Dodam, ze mam 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: Strój do opery 29.12.06, 12:47 Do opery nalezy zalozyc stroj wieczorowy, co nie znaczy ze balowy oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Strój do opery 29.12.06, 13:08 Idziesz do opery na operę czy na bal połączony z jakimś przedstawieniem. Bo jak tylko do opery to na wizytowo lub wieczorowo a jak na bal to balowo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: Strój do opery 29.12.06, 20:13 Ja uwazam, ze kazda kombinacja czarnych wizytowych spodni (rurek albo szerokich, byle nie dzinsow!) i wieczorowego topu bedzie odpowiednia. Top moze byc np. czerwony albo polyskliwy zloty czy srebrny (wszystkie te kolory sa modne w tym sezonie). A jak top tez jest czarny, to mozna calosc ozywic, np. kolorowym szalem albo bizuteria. A moze masz jakas wizytowa sukienke, np taka (sprobuje wstawic zdjecia): Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: Strój do opery 29.12.06, 20:20 Jeszcze chcialam dodac, ze jesli masz ladne nogi, to sukienka mini tez moze byc, tylko nie znalazlam zadnego odpowiedniego zdjecia. Pamietaj, ze torebka musi pasowac - koniecznie mala i wieczorowa. Nic tak nie zepsuje efektu wieczorowego stroju jak duza sportowa torba! A w ogole to nie przejmuj sie za bardzo strojem, najwazniejsze, zeby muzyka byla dobra i zebys sie dobrze bawila. Odpowiedz Link Zgłoś