joda28 05.11.06, 19:16 Co sądzicie o tej kapelce?Całkiem przyjemna moim zdaniem.Znacie,słuchacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollinka1 Re: Happysad 05.11.06, 20:24 Dla mnie to faworyt zaliczam do tych ambitniejszych a szczególnie "tak mija czas" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitticeps Re: Happysad IP: *.os1.kn.pl 05.11.06, 20:55 Tandeta. Dla mnie to disco-polo z gitarkami. Proszę nie nazywajcie czegoś takiego ambitnym, bo ręce opadają // Odpowiedz Link Zgłoś
ollinka1 Re: Happysad 05.11.06, 21:09 Każdy inaczej odbiera różne teksty. Ja mam mase pozytywnych wspomnień H. Możesz krytykować śmiało ale zeby az disco polo?? Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Happysad 06.11.06, 00:06 Zanim pójdę - katowane w radiu do wyrzygania, bardzo obrzydliwy jest tekst "ropą goją się rany"; ja tego nie znoszę Odpowiedz Link Zgłoś
ereshkigal Re: Happysad 06.11.06, 03:49 a lubie ich zestawienia slow w tekstach...maja raczej mocne teksty- takie wykrecone troche...pod wzgledem muzycznym i technicznym- dorastaja chlopcy, ale pozytywnie , a koncertowo- calkiem , calkiem jest wokalista, potrafi poruszyc publike a to sie chwali!! Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Happysad 06.11.06, 11:27 Potrafi poruszyć publikę? Chętnie się o tym przekonam na koncercie 11.11 "miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty..." - krótko, zwięźle i bardzo na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakonnica w ciaży Re: Happysad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:57 Najgorsza szmira alternatywa, dobry dla 14-16 latków tzw. kinderpunków i innych sezonowców. Totalne dno jako kapela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joda28 Re: Happysad IP: *.aster.pl 06.11.06, 18:40 No tak,jakie to szczęście,że mamy różne gusta w innym wypadku świat byłby koszmarnie nudny... Odpowiedz Link Zgłoś